Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Eräpolku

Jäsenet
 • Content Count

  234
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Converted

 • Tavoite
  maraton-ennätys

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heinäkuun viimeisenä lauantaina juostaan Inkoon rantakalliolla Kopparnäs Coast Trail, joka on aika erilainen polkujuoksu, sillä melkein puolet reitistä kulkee aivan meren rannalla ja kilpailukeskus on hiekkarannalla, jonne ei pääse autolla. Merimaisemat ja maalialueen luonnontilaisuus luovat kisalle varsin omanlaisen, leppoisan tunnelman. Tässä viime vuonna mukana olleiden kokemuksia: "Täysi kymppi järjestäjille" "Erinomainen esimerkki rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä järjestetystä tapahtumasta" "Reitti tarjoili runsaasti maisemakarkkia" "Reitti oli merkitty ensiluokkaisesti" "Todella hieno kisareitti" Talkoolaisena Kopparnäs Coast Traililla Kisareitti timelapse-videona (tänä vuonna reitillä on vielä enemmän merenrantaa) Kuvia kisasta Sarjat: 20 km Miehet Naiset 8 km Miehet Naiset Pojat (16 v. tai alle) Tytöt (16 v. tai alle) Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestettyyn kisaan ilmoittautui maksimimäärä osallistujia eli 225. Tällä hetkellä kisaan ilmoittautuneita on jo saman verran, joten kiintiö 350 voi hyvin täyttyä ennen kuin ilmoittautumisaika päättyy 14.07.2019. Seuraava hintaporras on toukokuun lopussa.
 2. Eräpolku

  Rogaining

  Tässäpä talven ovelin kisa: Nuuksion talvipäivä -rogaining. Etene tossuilla, lumikengillä tai suksilla 3 tai 6 tuntia 2–5 henkilön joukkueena kansallispuiston hienoimmilla alueilla. Ilmoittaudu tänään, pääset mukaan edullisemmalla hinnalla! https://metsareitti.net/nuuksion-talvipaiva-rogaining
 3. Suljin selaimen ja nyt Sykemittarit on taas Vain jäsenille -tilassa, eli sen viestejä ei näy.
 4. Minä en näe näitä alueita: Suunnistus > Harjoittelu/Yleistä suunnistuksesta/Kilpailut Aluksi myös Sykemittarit-alue oli "Vain jäsenille" -tilassa, mutta sivun uudelleenlataaminen auttoi. Sunnistus-puolella se ei tunnu autavan.
 5. Body Glide on ihan huipputuote: estää hiertymät erittäin hyvin eikä liukene hikoillessa ja on kosmeettisestikin miellyttävä. Mutta mistä sitä saisi? Verkosta toki, mutta kun tarve olisi heti tai vähintään alkuviikosta? Suomalais(netti)kaupoista kuten Varuste.netistä tuote on loppu. Eli tietääkö joku kivijalkakauppaa pääkaupunkiseudulta (tai reitin Hki–Pori–Rovaniemi–Inari varrelta), jossa olisi tuota itselleni elintärkeää voidetta saatavilla just nyt? https://www.bodyglide.com/
 6. Osta nämä käyttämättömät kengät nyt vain 70 eurolla!
 7. Myyn käyttämättömät Alta Lone Peak 2.5 miesten polkujuoksukengät (koko EU 43/US 9,5/UK 8,5). Näiden kenkien erikoisuus on kärjestä tavallista levempi lesti. Kengät ovat supermukavat ja mielestäni erittäin hyvännäköiset. Koko oli vain puoli numeroa liian pieni, joten hankin isommat. Niistä on jo tullut kaikkien aikojen suosikkitossuni. Näitä kenkiä ei saa Suomesta, joten tilasin jenkeistä noin 100 eurolla + parin kympin postikuluilla, joten toivoisin saavani niistä 75 euroa. Kengät sijaitsevat Helsingin Maunulassa, ja voin tarvittaessa toimittaa ne johonkin lähialueelle. Vastaukset yksityisviestillä. https://www.altrarunning.com/men/lonepeak25
 8. Eräpolku

  Seikkailu-urheilu

  Tälläkin palstalla olisi varmasti monia, joille sopisi hyvin reipas juoksun, pyöräilyn ja melonnan yhdistelmäkisa. Jos ei voitto mielessä niin läpipääsykin olisi hyvä tavoite monelle tässä kolmen vuorokauden seikkailukisassa: http://endurancequest.com Kyseessä on Suomen olosuhteissa täysin ainutlaatuinen kisa ja poikkeuksellisen helppo* mahdollisuus kokeilla pidempää seikkailua. Jos kiinnostaa, mutta et saa kokonaista joukkuetta kasaan itse, niin ota yhteyttä järjestäjiin: http://www.endurancequest.com/contact/ Tiedossa on muitakin kisaan haluavia joukkueettomia. Ja vielä viikko aikaa ilmoittautua halvemmalla hinnalla... *Itse kisa ei tietenkään ole helppo, mutta tätä varten ei tarvitsisi matkustella ulkomaille tai pelätä rosvoja tai troopisia myrkkykäärmeitä... Tässä Ylelle tehty pätkä, josta saa hyvän käsityksen, minkälaisesta kisasta on kyse:
 9. Huippusuunnistaja Jani Lakanen: gluteeniton ruokavalio ei menoa haittaa https://www.finna.fi/Record/arto.1353374 "After quitting gluten in my food selection 1996, the change was so huge that it made it possible for me to reach the the world top in adults in early years 21-24." http://www.janilakanen.com/2012/02/i-am-not-what-i-eat-but-it-sure-counts.html
 10. Osuin metsälenkilläni sattumalta ihmeelliseen viitoitukseen, jonkalaista en ollut koskaan nähnyt. Ensin luulin maastopyöräilijöiden merkeiksi, mutta ensimmäisen mutkan jäkeen selvisi, ettei tätä reittiä pyöräillä. Sitten arvelin paikallisten tonttupoluksi tai joksikin koiraihmisten lenkiksi, mutta liian paha reitti oli niihinkin. Sitten törmäsin Niilokseen ja välähti ennen kuin edes ehdin kysyä, mistä on kyse. Olipa mukava kierros! Niilos tosin väitti, että 30 kiekan jälkeen fiilis ei ollut pelkästään nautinnollinen. Pakko päästä mukaan ensi vuonna!
 11. Eräpolku

  Kelluke avovesiuintiin?

  Itse olen käyttänyt tällaista vedenpitävää säilytyspussia: http://www.partioaitta.fi/Reput_rinkat_ja_laukut/Kanoottisakit_ja_vedenpitavat_pakkauspussit/Tatonka_Stausack_S Sitten vain yksi irtoremmi vyötäisille ja pussi pidemmällä remmillä tai jollain narulla kiinni tähän "vyöhön".
 12. Jatketaan keskustelua ensi vuoden tapahtumasta sille omistetussa ketjussa.
 13. Aloitan uuden ketjun, jotta otsikko viittaa oikean vuoden tapahtumaan.Kyseessä on siis tämä: vaellus-, ei juoksukilpailu (saa ja pystyy juostakin) kaikki varusteet kannettava itse matka noin 250 km maksimiaika 4 tai 5 vuorokautta 5–10 rastia maasto polutonta erämaata: tunturipaljakkaa, kangasta, tunturikoivikkoa, pusikkoa, kivikkoa, suota sekä muutama joenylitys ja lukemattomia purojen ylityksiä kartta- ja maastoesimerkki joukkueesta ainakin yhdellä oltava hyvät tunturisuunnistustaidot Josta keskusteltiin aiemmin täällä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy