Jump to content
Juoksufoorumi.fi

satunnainen_hölkkääjä

Jäsenet moderoitu
 • Posts

  67
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

satunnainen_hölkkääjä's Achievements

 1. Jeps. Aina on ja tulee olemaan uhkia, tälläisellä kuolleisuudella turha lamauttaa ja rajoittaa yhteiskunnan toimia.
 2. Ihanko totta? Samalla tavalla laitoin sulle hakusana ehdotuksen googleen, kuin itse pastesit ensimmäisen löytyvän tekstin koronaviruksen leviämistavoista. Puheena oli oireettomien tartuttaminen, joka on lukujen valossa olematonta. Herää myös kysymys, mikä pilipali tauti on kyseesså, josta herkkäuskoiset näin vaahtoaa, jos puolet "sairastuneista" on oireettomia. Mitä tulee cochrane katselmukseen, niin siinä käytiin läpi yli 70 naamavaippa tutkimusta, ja missään niistä ei ollut merkittäviä tai mainittavia viitteitä, että tenoista olisi hyötyä. Samaa ovat sanoneet sekä WHO, että myöskin THL varsinkin pandemian alkumetreillä. Myös Faucin sähköposteista voi lukea kuinka turhia ovat. Jussi Sane entinen THL mies myös puhunut naamavaippoja vastaan. Hävettää aivan vitusti elää tälläisten ihmisten keskellä, jotka muokkaavat käyttäytymistään iltalehden lobbauksen mukaan. Siitä ei pääse mihinkään, että tilastojen valossa korona on onneton tuhnu, ja hyvä veruke jälleen polkea kansalaisten oikeuksia ja pönkittää eliitin asemaa.
 3. Eli toisin sanottuna et löydä näyttöä joka puolustaisi maskien käyttöä? Iltalehden suositus riittää. Menikö Cochrane yhteisön katselmus ohi, vai sivuutitko kun ei sovi omaan kuplaan?
 4. Et sitten mitään tuoreempaa tietoa löytänyt? Viime kesänä jo myönnettiin , ettei oireettomat tartuta. Googleen vaan asympomatic transmission niin alkaa löytyä. Vaikea tietysti hyväksyä kun elää kuplassa. Hienoa työtä ottaa ensimmäinen who:n löpinä koronan tarttumisesta ja esittää kovaakin asiantuntijaa :Dd Eipä nuo sun jutut perustu muuhun kuin hyvesignalointiin ja harhaisiin mielikuviin 😄 taputtele toki itseäsi selkään ja muista lukea huomisen lehdestä miten tulee ajatella. Et pysty esittämään mitään maskihapatuksesi tueksi. Suosittelisin sentään tutustumaan vaikka Cochrane katsaukseen.
 5. Olet jalo kaveri. Harmi, ettei tiede oikein ole varsinkaan jälkimmäisen väittämän puolella. Väliaikaisen myyntiluvan saaneisiin pistoksiinkin haksahtanut jengi tuntuu edelleen sairastuvan. Suurin osa suomalaisista on niin aivokuollutta ja itsenäiseen ajatteluun kykenemätöntä, että ottaisivat vaikka tapin perseeseen jos iltalehti paukuttaisi pari viikkoa, että näin toimimalla on turvassa.
 6. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pfizerin-koronarokote-saattaa-estaa-tartuntoja-luultua-huonommin-israelissa-tautitapaukset-taas-kasvussa /8185290#gs.55ljye Voi ei. Muistakaa ottaa boosteri, jos se seuraava sit pelittäis. Lääkeyhtiöt kiittää, kupletin juoni rikkaat rikastuu ja rivikansalaista viedään kuin pässiä narussa laput silmillä.
 7. Höpö höpö. Who on todennut, etteivät oireettomat levitä nuhaa käytännössä ollenkaan 😄 oireeton leviäminen 0,8 luokkaa. Miksi olisin kiinnostunut kyttäämään ja vatvomaan terveydentilaani? Kun on nuha levätään kotona ja muuten eletään normaalisti. Ei sun kaltaiset ihmiset ikinä pääse elämään kun joka paikassa on, hui kauhea vaarallista koronaa.
 8. Hyvä vitsi. Meinaat, että terveet vapaasti hengittävät ihmiset vaarantavat muut? Huhhuj on aivopesu uponnut syvälle. Oletko käyttänyt maskia ennen loronapandemiaa, vai onko idea muiden vaarantamisesta iskostunut päähäsi vasta 0,3 kuolleisuuden nuhan aikana?
 9. Käytätkö myös kypärää kävellessä? Suurempi riski kaatua ja kuolla, kuin kuolla koronaan.
 10. Vieläkö täällä stressataan nuhaviruksesta? Miten tuo deltakusetus uppoaa kenellekkään? 😄 huhhuh. Ketäs sä olet tähän asti suojannut terveenä pitämällä naamavaippaa? Et yhtään ketään. Absurdi ajatus, terveet ihmiset peittää hengitystään muoviroska naamalla.
 11. Omituinen sivistyksen mitta ottaa pikkunuhaaan väliaikaisen hätämyynti luvan saanut "rokote", jonka piikkiproteiini on tutkitusti terveydelle haitallinen. Tietysti IL HS uskovaiset uskovat sivistyksen löytyvän toimimalla syvästi aivopestyn massan mukana.
 12. Lisäksi kannattaa tutustua yhteiskunnan pyramidirakenteeseen, saa hyvin kuvan siitä, miten se porukka, jolle kaikki raha ja valta keskittyy pystyy meitä omistamallaan medialla pyörittämään. Tavallinen työläinen tai pikkupomo ei ole muuta kuin orja, ja poliitikkokin vain keskitason marinetti.
 13. Näinhän se on. Maskilampaita pyörii keskellä kesää. Psykologinen sodankäynti ja manipulaatio tässä parina vuonna on ollut niin mittavaa, että tuskin tässä enää normaaliin palataan. Iltalehti lampaat opetettu pelkäämään toisia hengittäviä ihmisiä ja terveetkin voivat olla vaarallisia :D...
 14. Ärhäkkä tappamaan monisairaita vanhuksia? Ehdottomasti suljettava yhteiskunta, variantteja pukkaa liukuhihnalta. Emme ole turvassa enää koskaan .
 15. Joo eikös ne riskiryhmät ja vanhukset ole rokotettu jo ajat sitten. Rajoitukset pitäisi poistaa välittömästi, muutama kymmentä nuhapotilasta ei oikein täytä pandemian tunnusmerkkejä. Faucin leakatuista maileistakaan ole media maininnut sanaakaan, lähtisi pohja kusetukselta melko nopeasti.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy