Jump to content
Juoksufoorumi.fi


EagleRunner

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EagleRunner

  Hoka One One

  Muutama lyhyempi lenkki Carbon X:llä nyt takana, tässä videomuodossa juoksentelua ja omia fiiliksiä: Ainakin Clifton 5:iin verrattuna on jäykempi, montaa milliä ei Carbon X:t käsin taivu. Ylläolevalta videolta näkee miten kenkä taipuu (eli ei juurikaan taivu) pompputestissä.
 2. EagleRunner

  Hoka One One

  Itse sanoisin että Carbon X:llä voi hiekallakin juosta mutta ei ehkä kannata... Perusteluina: Hiilikuitulevystä ei saa samanlaista hyötyä jos alusta joustaa. Pohjassa aika kevyt kuviointi, pito optimoitu asfaltille. Heti ensimmäisellä lyhyellä hiekkatielenkillä sain kiven hiilikuitulevyn paljastavaan aukkoon, kuva alla. Saattoi toki olla huonoa säkääkin. Ihan hyvältähän noi tuntuivat pikaisella hiekkatielenkilläkin mutta itse meinaan käyttää niitä ainakin aluksi lähinnä asfaltilla.
 3. EagleRunner

  Hoka One One

  Itse kuvailisin Clifton 5 "Pehmeä mutta jäykkä" siinä missä Beaconit on vain pehmeät 🙂 En osaa sanoa kumpi sopii omaan jalkaan paremmin, niissä on sopivasti samaa ja eroa että lenkeille saa jaloille vaihtelua. Cliftonien ansiosta pystyin viimekesänä pidentämään lenkkejä, itselläni ne sopii sekä rauhallisille että nopeammille hölkille. Kunhan pääsen Carbon X:llä juoksemaan niin pistän tänne kommentteja.
 4. EagleRunner

  Hoka One One

  Sain eilen Torrentit ja ajattelin pistää ensifiiliksiä. Taustaa: Poluilla käytän yleensä Speedgoat 2:ia ja vaihtelua antaa Salomonin Sense Ride:t. Tiellä juoksen yleensä Clifton 5:lla ja vaihteluna NB Beaconit. Ensimmäistä kertaa jalassa torrentit tuntuivat isommilta ja etenkin leveämmiltä lestiltään kuin speedgoatit. Molemmista käytän US 9.5 kokoa, torrenteista saattaisi US 9:kin mahtua mutta se on siinä ja siinä, kokeilematta en pienempään vaihtaisi. Ensin tuntui etteivät pysy tarpeeksi tukevasti jaloissa metsäpoluilla, mutta kun nauhoitti myös takimmaiset lisäreijät niin lukkiutui paremmin. Eli kantapää ja jalan takaosa pysyi paikoillaan ja varpailla oli reilusti liikkumavaraa. En ole kyllä speedgoateissakaan lisää tilaa kaivannut kuin joskus pidemmillä hellelenkeillä. Juoksutuntuma torreiteissa oli jotain speedgoatin ja sense riden väliltä, pohja siis jäykempi ja suojaavampi kuin sense ride. Hokalle tyypillinen rocker on torrenteissa melko vaimeana, eli ne eivät juoksuta itsestään eteenpäin. Mäkivetoja testatessa kengät tuntuivat erittäin hyviltä, nopeilta ja kevyiltä. Ensivaikutelma on siis hyvä, todennäköisesti käytän näitä kisakenkänä viikon päästä Kotka Traililla! PS: Carbon X:t tilattu 😉
 5. Tällä hetkellä ykkösmerkkinä tuntuisi itselläni olevan Hoka. Maastossa speedgoat 2, tiellä clifton 5. Kakkosmerkit maastoon on Salomon ja tielle Nike + New Balance. Vapaa-ajalla viime kesän suosikit oli Adidas ultra boost, eli en ole kovinkaan merkkiuskollinen 😀
 6. Itse päädyin viikko sitten ostamaan Salomon Bonatti WP takin (ei pro): https://www.runningwarehouse.eu/Salomon_Mens_Bonatti_WP_Jacket/descpage-SMBBJ-EN.html Pro mallia harkitsin myös, mutta sen saatavuus oikeassa koossa oli heikko ja värit eivät miellyttäneet silmää. Harkitsin myös vielä kevyempiä Bonatti Race tai inov-8 Ultrashell, mutta muutama gramma lisää paremmasta kestävyydestä, taskusta yms. tuntui omaan käyttöön fiksummalta. Hengittävyydessä 10k vs. 20k ero on ilmeisesti pienehkö, silloin kun juostessa alkaa hikoilemaan niin kumpikaan ei hengitä tarpeeksi kankaan läpi. Mutta Bonatissa on selässä "tuuletusaukot" joiden kautta ilma vaihtuu paremmin. Samoin verrattuna Race versioon edessä ylhäällä on nappi joka pitää takin paikallaan jos/kun juoksee vetoketju auki. Hommasin samalla Salomon Adv Skin 5 (2019) juoksuliivin, mahtuu ainakin itselläni takin alle. Bonatti Pro:ssa selässä tosiaan taitokset joiden ansiosta alle mahtuu reppu helpommin, eli sen suhteen soveltunee tuohon käyttöön vielä paremmin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy