Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Felippe

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Täytyy kokeilla olisiko täällä asiantuntemusta Vantage V:n liitettävyys ominaisuuksia koskien. Lähinnä kiinnostaisi tietää, onko mahdollista liittää V johonkin sisä/spinning pyörään, jossa olisi tehon mittaus. Miten esim kuntosalin pyöriin (Stages tai ICG) yhdistäminen onnistuu?
  2. Noniin vielä kertaalleen asioita tutkien sain ne kelloon "Reitit" kohtaan näkymään oikein. Mutta ilmeisesti etukäteen tehtävään harjoitustavoitteeseen ei voi yhdistää valmista reittiä?
  3. Onko muilla ongelmaa siirtää Flow palvelusta valmis reitti kelloon? Minulla on muutamia valmiita reittejä Flowssa, mutta ne eivät näy suosikeissa kellossa ja en saa tehtyä niistä flow palvelussa myöskään valmiita harjoitustavoitteita. Flow ei löydä reiteistä kuin yhden reitin viidestä, kun yritän tehdä harjoitustavoitetta.
  4. Olen seurannut Vantage M ja V kellojen julkaisusta asti tätä palstaa ja nyt mieleeni on tullut muutama kysymys. Sain Vantage V kellon tammikuun alussa. Omaa kokemusta kellosta siis varsin vähän, noin 4 viikkoa. Kysymykseni tulevat vähän nykyisen aiheen vierestä. Kiinnostaisi tietää, miten muiden kardiokuorman status on kehittynyt? Miten nopeasti kello on oman kokemuksenne mukaan näyttänyt loogista sietokykyarvoa kardiokuormassa? Millaisia lukemia eri tason liikkujilla vantage näyttää sietokyvyssä? Itse aloitin Vantage kelloni käytön juuri kovan sairastelun jälkeen. Tuntuu että kello ei vieläkään ole oikealla tasolla kardiokuorman suhteen. Harjoitukseni ovat siis jatkuvasti liian kovia sietokykyyni nähden. Kello ilmeisesti vertaa edellistä viikkoa neljään edelliseen viikkoon, eli johtunee kuitenkin tästä laskentakaavasta. Itseäni kiinnostaisi tietää ottaako kello tai flow-palvelu ortostaattisen testin huomioon kardiokuorman laskemisessa? Olen tehnyt tällä viikolla kovia harjoituksia ja joka aamu myös ortostaattisen testin. Testin mukaan olen ollut palautunut. Tuntuu myös, että kardiokuorma status on noussut tällä viikolla nopeammin ylös. Johtuuko tämä siitä, että neljän viikon laskennallinen karduokuorma on kohta täynnä? Vai ottaako kello huomioon, että palaudunkin kovista harjoituksista, vaikka kardiokuorma väittää harjoitusten olevan ylikuormittava?
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy