Jump to content
Juoksufoorumi.fi



sakari49

Jäsenet
 • Content Count

  3
 • Liittyi

 • Last visited

 1. Sauvahihnoja on tullut korjautettua suutarilla useampi kerta. Meni aikaa ennenkuin havaitsin tästä keskustelusta kiinnitystavan nimen qls, quick lock system. Sillä haulla löytyi Keski-Euroopasta exelin ja muidenkin valmistajien qls-tuotteita. Systeemiä käytetään kävelysauvoissa. Tilasin hihnat ja hyvin ne sopivat hiihtosauvoihin. Olisi tietenkin voinut hankkia uudet sauvatkin, mutta ne kun oli saatu lahjaksi, ei sitä heti ensimmäiseen 20:een vuoteen halua luopua jos vain hihnat katkeilee.
 2. Se olisi tietysti yksi vaihtoehto. Ensimmäisen kompromissin joutuisi tekemään kahvoissa, joita ei ole ovaalille putkelle 16/14,5 mm ja toisen kahvojen muodossa. Vanhat kahvat ovat muotoiltu ergonomisesti erilaisiksi kummallekin kädelle. Tällä kertaa ratkaisin ongelman viemällä remmit suutarille, jolla oli välineet ommella ne, kylläkin ilman takuuta, kiinni kahvaan menevään osaan.
 3. sakari49

  vanhat exel sauvahihnat

  Minulla on hyviksihavaitut exel c2 racing sauvat. Rupeaa vain kädensijahihna hajoamaan pysyvästi liitoksesta kädensijaan. Exelillä taitaa olla hyvin omaperäinen hihnaratkaisu sauvaputken lisäksi eli kädensijan läpi menee poikkileikkaukseltaan kolmionmuotoinen kolo ja hihnan toinen pää on valettu muovinpalaan, joka sopii koloon ja lukitaan paikoilleen ja vapautetaan kahvan päästä painamalla. Ne kun ovat omistaneet ko. sauvat ymmärtänevät mistä kirjoitan. Valmistaja oli aikoinaan alkuperäinen Exel firma, ei se , jolle sport tuotteet myytiin yritystä virtaviivaistettaessa. Kun en millään haluaisi
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy