Jump to content
Juoksufoorumi.fi


emaies

Jäsenet
 • Content Count

  32
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

Converted

 • Tavoite
  Vamman kuntoutus. Sitten mietitään lisää.

Recent Profile Visitors

418 profile views
 1. Itse asiassa ei välttämättä saa, ainakaan perusnäytteenottovälineillä. Ja silloin jos ei enää saa, niin aletaan olemaan hyvin valikoivia mihin tarkoituksiin näytettä yritetään ottaa - dopingtestien takia en ole kuullut tätä yritettävän.
 2. Sitä odotellessa. 'Vainio alkaa seuraavaksi valmistautua joulukuussa tai myöhemmässä vaiheessa juostavalle maratonille, jossa hänen tavoitteenaan on rikkoa Tokion olympiamaratonin tulosraja 2.29.30' https://yle.fi/urheilu/3-10995372
 3. Kertoo että olen jossain vaiheessa käynyt autokaupassa. Viimeisimpään päivittämisen myötä olen tosin huomannut, että miehet tiiraavat... autoa siis. 😅 Harkitsen vakavasti autottomuutta, jos sopiva tilanne (tai pakko) tulee. Olisihan se ihan mahtavaa, jos voisi aina tarvittaessa mennä muiden kyydeillä tai omilla koivilla.
 4. emaies

  Kenkäalennukset

  Pegasus Shieldiä hajakokoja, pääasiassa naisille (38-42) 63,99 e stadiumilla. https://www.stadium.fi/urheilu/juoksu/juoksukengat/271792101/nike.nike-air-zoom-pegasus-35-shield.black-white-cool-g
 5. Veikkaan, että tuo tulee Aki Hintsan valmennusfilosofioista, Stubb on ollut kertomansa mukaan jollain tasolla Hintsan coachattavana. En ole lukenut Stubbin elämänkertaa, enkä Hintsan kirjaa (vielä), joku ne lukenut tietäisi ehkä paremmin. Mutta huomasin kokemusteni pohjalta, että ne ovat hyvin samankaltaisia tai samoilla linjoilla kuin monet Stubbin esittämät toimintatavat.
 6. En tunne henkilöä satunnaisia kohtaamisia lukuun ottamatta, joissa mm olu pyörällä Espoo Rantamaratonin reitillä kannustamassa paikoissa, mihin muut katsojat eivät tulleet. Tästä syystä en koe olevani oikea taho hänen työhalujaan kommentoimaan. Muistan tuon yllä mainitun some-lapsuksen, toivottavasti hänen somen edistyksellisestä käytöstä muistetaan joskus ehkäpä niitä muitakin.
 7. Mr Stubb lausui jo 10 vuotta nykyistä nuorempana 'Omalta kohdaltani voin sanoa, että en jaksaisi tehdä tätä työtä, jos en olisi näin hyvässä fyysisessä kunnossa'. Mutta jos joku vielä muistaa, hän sai aika raakaa arvostelua sekä kuntoilustaan että twitterin käytöstä. Edelläkävijän rooli ei ole aina helppo. https://www.iltalehti.fi/terveys/a/2009081410058141
 8. On tullut nähtyä niitäkin työnantajia, joilla ei ole mitään liikuntaan liittyvää tukea vs yksi, jolla on montakymmentä osittain huipputason urheilusuorituspaikkaa, lounaslenkkejä ja varusteet puoli-ilmaiseksi plus personal trainer. Olikohan vielä työsuhdefillarimahdollisuus, en muista varmuudella. Liikuntasetelit, urheilupäivät, jonnin sortin urheilukerhot sekä tapahtumiin osallistumisen sponsorointi tuntuvat oleva yleisiä. Viime aikoina näkynyt enemmän ns hyvinvointivalmentamista. Itse arvostaisin erityisesti työpisteitä, joissa voi liikkua sekä kattavia fysioterapiapalveluita osana työterveyshuoltoa.
 9. Hmm... kun vaihtoehtoiskustannus voi olla aikaa ja vaihtoehtoiskustannus on paras menetetty vaihtoehto, niin jos Mr Baltsun mielestä parasta mahdollista ajankäyttöä on tutkielman tekoon käytetty aika niin mikäpä jottei se olisi vaihtoehtoiskustannus? Hintalappuasiat jätetty tästä ulkopuolelle. https://www.econlib.org/library/Enc/OpportunityCost.html
 10. Sama... oli jotenkin paljon helpompaa tunnistaa kenkien nyansseja ja päättää kumpi menee jatkoon, kun ne olivat jalassa samaan aikaan.
 11. On sitten näemmä jo tapahtunutkin se mitä tuumailin mahdolliseksi. Kiitos linkistä Goljat. Tulkkasinko oikein, että aloittajan kyselemä laite on vielä löytymättä?
 12. Mielenkiintoisia kommentteja. Olen arponut, että tuo voi jossain vaiheessa tulla ajankohtaiseksi, mutta siihen arpomiseen se sitten on jäänytkin. Olisi mukava kuulla lisääkin kokemuksia.
 13. NB1400 ei taida tosiaan vastata tuohon matalamman dropin vaatimukseen, mutta Xero v4:nkin droppi on 8 mm. Kevyeksi ja vähemmän vaimennetuksi kaveriksi Pegasukselle NB1400 voisi olla katsastamisen arvoinen.
 14. Siitepölykausi muuten alkoi jo, etelässä. Hieman aikaisin, sanoisin.
 15. Oukkidou. Juoksen itsekin Sarva Xero 4:lla, lisäksi löytyy kaksi paria Nike Air Zoom Pegasuksia, 35 ja joku vanhempi. Ymmärrän hyvin tuon kommentin pulkasta. Täysin tuntumapohjalta ja sillä rajatulla valikoimalla mitä on alla ollut, niin lähinnä on NB 1400 -sarja. Mutta käytän niitä ihan eri tarkoitukseen kuin mitä yllä on kuvattu ja painan huomattavasti vähemmän. Aloittajan spekseillä en varmaan kuitenkaan päätyisi käyttämään noita.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy