Jump to content
Juoksufoorumi.fiemaies

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Converted

 • Tavoite
  Vamman kuntoutus. Sitten mietitään lisää.

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Onko kellään haisua, tuleeko Alisa osallistumaan lokakuussa Vantaan SM-maralle?
 2. Tein joskus sijoittamisessa kokeilun/mokan, eli ostin yhtä osaketta pääasiassa tunnetun osakeasiantuntijayrityksen X suosituksen pohjalta. En taida kokeilla toiste.
 3. Hyvin näkyy mediassakin (alla HS ja Yle). 'Vantaalainen insinööri Juha Jumisko teki poikkeuksellinen maailmanennätyksen, kiipesi vuorokauden aikana runsaat 16 000 vertikaalimetriä' https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006532622.html?share=e2bd05513448074fcfbc28c639c7a7cc 'Rapakuntoisesta diplomi-insinööristä tuli teräksinen ultrajuoksija – Ville Maksimainen tähtää seuraavaksi 200 mailin matkoille Rinteessä juoksemisen maailmanennätys jäi viikonloppuna kilpakumppanin tehtäväksi.' https://yle.fi/uutiset/3-11388908
 4. Alisa on nuori. 😃 Mutta en myöskään nähnyt mitään tietoa, milloin tuo on kuvattu ja harva tuon näyttää löytäneen...
 5. Taisin tulla ensimmäistä kertaa elämässäni siivotuksi. Yritän vetää tästä jotain oppia, mutta joudun miettimään hetken mitä. Ehkäpä aiheen lavenemisesta.
 6. Jännä juttu, että vaikka naisia pidetään usein verbaalisti lahjakkaampina, niin miesblogaajia tuntuu tässä lajissa olevan enemmän? Tosin hyvin mahdollista, etten ole kartoittanut riittävästi.
 7. Täältä ääni rauhalliselle äänikontaktille, jos se vaikuttaa tarpeelliselle. Hevonen - eikä ratsastaja - ei näe suoraan taakse, joten se on huono suunta lähestyä. Hevoset saattavat myös erityisesti pelätä suhisevia, kahisevia tai lepattavia liikkujia, kuten hiihtäjiä tai väljissä, tuulessa lepattavissa vaatteissa kulkijoita. Joskus siihen riittää myös hyvin epäilyttävä puunlehti. https://eventingconnect.today/2016/10/02/worlds-scariest-leaf-and-best-reaction-video-break/
 8. Itse asiassa ei välttämättä saa, ainakaan perusnäytteenottovälineillä. Ja silloin jos ei enää saa, niin aletaan olemaan hyvin valikoivia mihin tarkoituksiin näytettä yritetään ottaa - dopingtestien takia en ole kuullut tätä yritettävän.
 9. Sitä odotellessa. 'Vainio alkaa seuraavaksi valmistautua joulukuussa tai myöhemmässä vaiheessa juostavalle maratonille, jossa hänen tavoitteenaan on rikkoa Tokion olympiamaratonin tulosraja 2.29.30' https://yle.fi/urheilu/3-10995372
 10. Kääk. Mainitsin aiemmin noista liisareista... en muista tarkkaan, mitkä olivat automerkki- ja mallipreferenssit, mutta esim 7-paikkanen c-max irtoaa liisarina alkaen 4XX e/kk.
 11. Onnea uudesta enkasta! Tällä lineaarisella kehityskäyrällä jos etenee niin sen tietää mitä on seuraavaksi odotettavissa. 😊
 12. Sepolle onnea, menestystä ja kepeitä jalkoja matkaan!
 13. Kertoo että olen jossain vaiheessa käynyt autokaupassa. Viimeisimpään päivittämisen myötä olen tosin huomannut, että miehet tiiraavat... autoa siis. 😅 Harkitsen vakavasti autottomuutta, jos sopiva tilanne (tai pakko) tulee. Olisihan se ihan mahtavaa, jos voisi aina tarvittaessa mennä muiden kyydeillä tai omilla koivilla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy