Jump to content
Juoksufoorumi.fi


emaies

Jäsenet
 • Content Count

  4
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

145 profile views
 1. emaies

  Liikuntamylly

  'Pööpöilemään' 💛 Arvostan panostusta suomen (juoksuun liittyvän) kielen rikastamiseksi.
 2. Mietin tässä, osaavatkohan kaikki palata tauolta niin etteivät päädy grande bravuurin (tai jonkun bravuurin) sijaan telakalle. On puhuttu motivaatiosta, treeniohjelmista, ravinnosta yms. Ja ehkä monet hanskaavat tämän osa-alueen niin että telakalle ei juurikaan päädytä. Pakko myöntää, että omalla kohdalla näin ei todellakaan ole ollut ja taas lennettiin tällä saralla turvalleen. 😞 Toki tästäkin pyritään taas oppimaan jotain ja ainakin jatkossa tekemään ainakin eri virheet kuin tällä kertaa. 🤓
 3. Tässä on samanlaisia haituvia mitä itse olen havainnut, erityisesti julkisuuskuvan suhteen. Julkisuuskuvaa pidetään yllä jopa ihan suoraan sanottuna puhumalla pöppöä. Nykyään se on helppoa - sen mitä kerrot somessa näkee sadat tai tuhannet silmäparit, todellisuuden vain lähellä olevat. Kumpi on oikeassa; kaksisataa somepäivityksen lukenutta vai yksi joka on ollut tilanteessa itse? Vastaisin nopeasti, että se yksi, mutta kun katsoo yleisen mielipiteen muodostumista, siihen oikea vastaus näyttäisi liiankin usein olevan kaksisataa. Ja onhan tämä aika absoluuttinen laji. Ellei jossain ole juoksukisoja missä sijoitusta voi parantaa tyylipisteillä..?
 4. Aloittajan kysymykseen, kyllä olen. Tosin onneksi siihen meni kauan ja sitä ennen olin saanut kokea mitä lämmittävintä tsemppausta, myötäelämistä, yhteishenkeä ja pyyteetöntä jeesaamista. Kun koin sen täyden vastakohdan, hämmästyin hetkeksi itsekin, sen verran erikoista toiminta oli. Onneksi, tällä otoksella, heikolla asenteella varustetut kanssajuoksijat tuntuvat olevan enemmän poikkeus kuin sääntö. Tässäkin lajissa, leijonan ei tarvitse kertoa olevansa leijona.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy