Jump to content
Juoksufoorumi.fi


co-driver

Jäsenet
  • Content Count

    3
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Syksyn aikana luin mm. Juoksijan sielu ja Raskas askel. Oikeastaan koko ajatus kokonaisesta maronista lähti näistä kirjoista. Tukhoman tapahtuma kiinnostaa kirjojenkin perusteella kyllä kovasti. Nyt kuitenkin tuntuu, että kevät/alku kesä tulee liian pian. Minulla on ei ole pitkää juoksutaustaa ja vahvaa peruskuntoa alla. Kolme puolikasta on toki takana, mutta ensimmäisestä on kymmenen vuotta ja viimeisestä tulee pian viisi. Näihinkin "treenaaminen" on tarkoittanut hölkkälenkkejä muutamien kuukausien ajan ennen tapahtumaa, ja sitten se hölkkäkin on taas jäänyt. Nyt tavoitteena on saada juoksusta säännöllinen tapa. Tavoitteen tueksi keväälle on merkitty jo puolikas, ja elokuulle suunnittelen siis ensimmäistä kokonaista.
  2. Kiitos. Ei juoksu ainakaan mahdollisuuksien puutteesta jää kiinni. Lisäksi kiinnostaisi kuulla kokemuksia noiden elokuun maratonien reiteistä tai kokemuksia tapahtumasta kokonaisuutena.
  3. Ajatus olisi siis juosta ensimmäinen maraton tänä vuonna. Ajatuksesta olisi tarkoitus tehdä konkreettinen tavoite, ja sitä varten pitäisi merkitä ajankohta kalenteriin. Elokuussa olisi ainakin Helsinki http://www.helsinkimarathon.fi/, Turku http://paavonurmimarathon.fi/, ja ainakin Tampereellakin taisi olla joku. Toki juoksemisesta ja harjoittelusta riittää runsaasti kysyttävää, mutta aloitetaan tällä. Mitä tapahtumaa suosittelisit ensimmäiseen maratoniin?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy