Jump to content
Juoksufoorumi.fiMatti Puhakka

Jäsenet
 • Content Count

  33
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • 10km
  41:11
 • Tavoite
  pitää hauskaa

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. Kiitos kommenteista - pitkät mäkitreenit on tosiaan olleet vähäisemmällä treeneissä joten niitä ehdottomasti lisää.
 2. Salomonilla näkyy olevan Ultrassa ja Sensessä eri droppi - luulisi tuolla olevan joku vaikutus.
 3. Millaisella dropilla varustetuilla kengillä jengi juoksee pitempiä polkujuoksuja (+42km) ja miksi päädytty kyseiseen kenkään/droppiin? Itellä nyt kokemusta kahdesta 'pitemmästä' juoksusta, vaarojen mara 42.5km ja KK55 jotka molemmat juostu zerodrop kengillä. Zerodroppi tuntuu hyvältä koska tykkään siitä millaisen askelluksen kenkä tuottaa, askel lähtee noilla enemmän päkiältä ja onko ehkäpä paremmin 'alla' eli juoksuasennosta tulee parempi. Voi toki olla että päkijäkäynti käy pisemmän päälle enemmän jaloille. Pohkeet on kestäneet juoksut hyvin, ilman mitään ongelmia. sen sijaan reidet loppu molemmissa juoksuissa, eli alamäet on olleet haastavimmat. Haen tässä taustoja pitäisikö kenkästrategiaa vaihtaa seuraaville pitemmille juoksuille vai vaan lihaksiston heikkouttako.. Itellä polkukenkinä Inov8 Terraultra 260G sekä Altra KingMT 1.5. Inoveilla juostu nyt +700km ja harkinnassa siirtää telakalle koska pohjan kuviointi alkaa olemaan strategisista paikoista sen verran kulunut ettei pidä kovinkaan hyvin.
 4. Matti Puhakka

  Altra juoksukengät

  King MT 1.5 tuli köpöteltyä Kk55 ilman isompia ongelmia jalkoihin, ei rakkoja tai hiertymiä ja pohkeetkaan ei huutaneet, lähinnä reidet alamäissä. Pohjan pito on kyllä tosi hyvä ihan sama mitä alustaa tulee vastaan. Ei ole ihan keveimmät juosta mutta kun vauhti ei ole 4min/km polulla niin ei tuota oikeastaan edes juoksussa huomaa. En tiedä olisiko isompi droppi fiksumpi pitkällä matkalla, säästääkö enemmän jalkoja tms
 5. Kävin napsimassa muutaman kuvan 5-6h kieppeillä https://www.facebook.com/mattipuh/media_set?set=a.10156285616938519&type=3
 6. Jep, en tykkää golffinpeluusta, ,mieluummin juoksen metsässä.
 7. maastojuoksun nimeksi voisi kyllä huoletta vaihtaa 'puistojuoksu' kun katselee alan kisoja. Aika kaukana suomalaisesta maastosta näin lähtökohtaisesti.
 8. Ilmeisesti. 😄 Taitaa olla terminologiat ristissä. Itse miellän anakynnyksen anaerobiseksi kynnyksesi, mut joo. Tsemppiä vaan!
 9. Niin eikös anakynnys ole taulukon mukaan 3:38min/km eikä mainittu 4:14min/km.. kovaa vauhtia menee
 10. reitti-gpx http://www.movescount.com/fi/map?route=2848592&lat=69.84979090746629&lon=27.507918253541447&zoom=8.999999999999755&activity=4&style=suunto-satellite
 11. Jos uskot pääseväsi maaliin olet jo 80% valmis. Loppuu tullee sisulla. Ahteri voi kyllä kipeytyä tuosta istumisesta..
 12. fillarimatka alkoi kiinnostamaan muttei ole sopivaa pyörää, ei varmaan mee kuitenkaan cyclocrossilla läpi. 😄
 13. Matti Puhakka

  Altra juoksukengät

  Pitää käydä koeponnistamassa King Mountain. Superioristakin tullut uusi malli mutta ei näy vielä ainakaan partioaitassa. Tuntui superior aika vimpulalta kyllä esim. inoveihin verrattuna kun käpistelin 3.5-mallia xxl:ssä..
 14. En oo mikkään expertti mutta eiköhän riipu mitä juoksulta haet. varmasti helpoin keli on tuo touko-kesäkuun vaihe. heinäkuussa voi olla huonolla tuurilla lämmin ja toukokuussa vielä lumia metsässä. Toukokuun alussa todennäköisesti vähiten liikkujia reitillä joten sen johdosta voi olla myös hyvä vaihtoehto.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy