Jump to content
Juoksufoorumi.fi


WBlake

Jäsenet
 • Posts

  257
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by WBlake

 1. WBlake

  Hyvä biisi

  Yks parhaimmista live-vedoista lempibändiltäni. Ei oo mitään muniin puhaltelua.
 2. WBlake

  Hyvä biisi

  Staples on kova mimmi! Mut vähän liian gospel- ja Jeesushenkinen mun makuun. Ei oikein noi Jessejutut uppoo. Vahvaäänisistä naisista mun ehdoton lemppari on Amy:
 3. Joulutunnelmissa kirjoitan ja kuuntelen kuulokkeilla musaa. Nostalgiatrippi menossa, nyt soi nuoruuteni yksi suurista rakkauksista, Kingston Wall. Tää on sitä mentaalitreeniä.
 4. WBlake

  Hyvä biisi

  Suomiprogen ja yleensäkin progen ja psykedeelisen rockin ehdottomia klassikoita. Nuoruudessa tää bändi pärähti aivan tajuttoman kovaa ja tän bändin parissa tuli vietettyä lukemattomia usvaisia ja nautinnollisia hetkiä kaukana korkealla ja poissa tästä todellisuudesta. Toimii aina, myös katkeran suloisina hetkinä, kun avioero iski vuonna 2013 14 vuoden yhdessäolon jälkeen ja makasin Delhin lentokentän lattialla pää vasten rinkkaa ja kuuntelin Kingston Wallia, ja päämäärässä kotona odotti avioeroprosessi. Silloin tuli skarppina siel Intiassa monta kertaa mietittyä, et voi kun olis taas parikymppinen ja sais maata sohvalla kamoissa pönttö sekaisin ja kuunnella tätä bändiä eikä olis aikuisten murheita, vastuuta ja huolia. KW lives forever.
 5. Poikasi on kuunnellut oikeaa musaa. Niggaz Wit Attitudes ja Fuck Tha Police! Siinä on sanomaa ja oikeaa meininkiä! Sortoa ei tarvitse sallia.
 6. Kunnon hip hop ja rap on hyvää meininkiä. Siinä on katu-uskottavuutta ja hyvää uhoa. Muksut onneks kuuntelevat katu-uskottavaa musaa ja nauravat Cheekin kaltaisille spedeukkeleille. Olisin huolestunut, jos kuuntelisivat Cheekkiä, joka laulaa timanteista ja ihquista kotibileistä, mutta olen iloinen, kun kuuntelevat jenkkityyppejä, jotka riimittelevät huumeista, huorista, aseista ja itsemurhista. Sentään elävät todellisuudessa toisin kuin Lahden wangsta, joka ei ole nähnyt koskaan elämän nurjaa puolta, vaikka kovasti gangstana yrittääkin esiintyä. Mutta hän ei huijaa edes lapsia, jopa ala-asteikäiset tajuavat Cheekin olevan miespuolinen Kaija Koo eli musaa viattomille lapsille ja kehareille ja junteille aikuisille. Cheek EI ole räppäri. Wikipedia ei ole tässä asiassa totuus. Raptorikaan ei ole räppiä tai Will Smith.
 7. Täyttä... paskaa. Cheekin kaltaista pop-artistia kuuntelevat kehitysvammaiset, lapset, nuoret ja juntit aikuiset. Kaija Koo -osastoa, täyttä... paskaa.
 8. Väärin, totaalisen väärin. Kumpikaan ei ole räppäri tai hiphoppari. Molemmat ovat pop-artisteja, ja jos joku heitä väittää hiphoppariksi tai räppäriksi, häpäisee arvokkaat genret ja osoittaa tietämättömyytensä. He ovat popmuusikoita, jotka tekevät purkkaa. End of the fuckin' story. Hiphopparit ja räppärit eivät ole Kaija Koon ja muiden paska-artistien kanssa samoilla keikoilla jne., vaan touhuavat ihan muualla ja nauravat pilipalipop-artisteille.
 9. Minusta ei saa konservatiivia kirveelläkään. Sydämessäni olen ikuisesti radikaali. Uskon anarkistiseen ajatteluun ja vallankumousretoriikkaan. Fuck the Elite!
 10. Omasta puolestani vain totean, että en kyllä äänestä olikarkkeja. Suomen ja USA:n valtaapitävät poliitikot ovat samasta puusta veistettyjä: ajattelevat vain omia etujaan ja kusettavat härskisti kansaa.
 11. En trollaa enkä provoa, mutta äänestän Eläinoikeuspuolueen EOP:n ehdokasta. Eivät he läpi pääse, mutta ovat niin tärkeällä asialla, että haluan tukea heitä. Joskus äänestin Vihreitä ja olin jäsenkin, mutta heidän menonsa on ollut isoa vitsiä jo pidemmän aikaa Pekka Haavistoa lukuunottamatta. Haavisto on hieno mies, ja hänestä Suomi olisi saanut erinomaisen presidentin. Mutta Vihreiden Touko-Pouko ja Aktivisti-Aino pilasivat viimeisetkin uskottavuuden rippeet kyseisestä puolueesta.
 12. Katujen pelisäännöt, oppii luovimaan kusetuksen keskellä, oppii elämään viidakon keskellä, selviytymään sorron alla ja mikä tärkeintä, oppii kusettamaan kusettavaa systeemiä. Välillä toivon, että talousjärjestelmä kaatuisi ja maailma suistuisi kaaokseen, jotta tavallinen kansa saisi nousta valtaan ja riistää eliitiltä kaiken, jota pitävät itsestäänselvyytenä. Olisi mahtavaa katsoa, kun eliitti yrittää räpiköidä maailmassa, jossa joutuukin selviytymään ja taistelemaan elämänsä eteen eikä rahalla olekaan enää merkitystä eikä materialla ansaitsekaan kunnioitusta. Welcome to the jungle, motherfuckers.
 13. Ei, vaan, että ei dokaile lasten kanssa, siitä on kyse. Ja jos otat sen lasin tai kaks lasten kaa, se on mun mielestä keijoilua. Se vaikuttaa sun käytökseen, vaikka et sitä itse huomais, mut lapset kyl huomaa. Ja onko se nyt niin saatanan vaikeeta olla selvinpäin lasten seurassa? Kysynpähän vaan...
 14. Why does Santa Claus have such a big sack? He only comes once a year.
 15. Ei ole, mut on täysin keijoa dokailla lasten kanssa. Ihan idioottimaista touhua, ja jos ei kykene olemaan ilman alkoholia, kun on lapsia ympärillä, vois hakeutua hoitoon saamaan apua alkoholi-ongelmaan.
 16. Ja onneksi on ja onneksi jaetaan, koska kun jollakin menee asiat aivan päin persettä, mieli murtuu ja kaikki kaatuu, on vain hyvä, että tukea löytyy eri suunnista.
 17. WBlake

  Hyvä biisi

  Jazz toimii aina. Tässä yks all time fav, Scottin biiseissä on aina ihan mahtava tunnelma:
 18. What should you do if your girlfriend starts smoking? Slow down. And possibly use a lubricant.
 19. Tässä yksi näkökulma aiheeseen: Eeva-Liisa Peltonen tietää tulleensa yhteiskunnalle kalliiksi – nuoren naisen elämä on esimerkki siitä, miten sairaus voi suistaa velkakierteeseen kenet vain Leipäjonoja harva enää jaksaa kummeksua. Tosiasiassa ne kuitenkin kertovat köyhyysongelmasta ja eriarvoisuuden kasvusta. Nostan suuresti hattua tuolle jutun naiselle. Vahva kuin härkä, rispekt! https://yle.fi/uutiset/3-10562168
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy