Jump to content
Juoksufoorumi.fi


WBlake

Jäsenet
 • Content Count

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. WBlake

  Tunnustan...

  Ai sä haluut sellaisen tapahtuman? No... mikäs siinä, olishan se tietysti vaihtelua. Mä kelasin, et ihan urheilua kpk:n ja Juoksufoorumin kesken, mut kai se sit tollanen poikien keskeinen huonehommakin toimis. Mut ok, laitetaan sit huone varaukseen. KPK, valmistautukaa! Nähdään huoneessa!
 2. WBlake

  Nyrkkeily

  Oho, onpas kovat! Joo, Taylor on kyl kova. On niin monipuolinen nyrkkeilijä ja irkkuluonne on perkeleellinen. Ja on Wahlströmiä kuutisen vuotta nuorempikin, mut toisaalta Ewalla on kokemusta ja pelisilmää eri tavalla eikä oo viel vanha, ei oo viel fyysisesti. Mut just toi maltti on munkin mielestä tärkeetä, et malttaa katella ja odottaa rauhassa paikkoja. Taylor tulee varmasti kovaa päälle ja turha siinä lähtee lätkimään päälle, jos näin käy.
 3. WBlake

  Tunnustan...

  Hahhaa, mahtavaa! Tästähän voisi kehittää oikean puuhapäivän: KikkeliPissaKakka vs. The Juoksufoorumi. Ekaks juoksukisailua eri lajeissa, sit viel kehässä otetaan miehestä ja naisesta mittaa. Illan päämatsina Jouni vs. Seppo. Kukaan ei saa mitaleita, mut saa viedä ylpeyden himaan. Ja vuotuinen tapahtuma eli on sit koko vuos aikaa treenata revanssiin. Lehdistö paikalla, jotta saatais oikeanlaista näkyvyyttä lajille, ja loppuis somessa se spedeily.
 4. WBlake

  Nyrkkeily

  Joo, kävin sijoittamassa muutaman euron Wahlströmiin, onpahan jännempää sit seurata matsia vaikka taidan kyl olla jo yhden jälkeen nukkumassa. Mut onpahan sit aamulla jännempää tsekata tulokset, vähän ku joulukalenterin luukun avais. Kovat tsempit New Yorkiin, go kick some foreign biatch's ass, Wahlström!
 5. WBlake

  off topic osa 1

  Jep. Siinä ajassa ehtii tapahtua vaikka mitä. Ja onkin tapahtunut. Viimein aikuistuin.
 6. WBlake

  Nyrkkeily

  Ei hullumpi kerroin Veikkauksella Wahlströmille.
 7. Ja pakkasessa jäätyy parta 😎
 8. WBlake

  off topic osa 1

  Nah, fuck Zen. Sen aika oli ja meni, se oli sitä sekavaa aikaa nuoruudessa.
 9. WBlake

  Tunnustan...

  Kpk eli kikkelipissakakka *tirsk* Tosi kypsää, hei... Mut tässä alkaa olla jo kunnon rintamasodan tuntua! Urheat eturintamamme kaukopartiomiehet, @Snakster ja @Baltsu tekevät väsymätöntä työtä vihollisen linjojen sisällä ja me pidämme täällä puolustuslinjoista kiinni. Kpk:n kenraali Mäkelä ja Juoksufoorumin komentaja Seppo pitävät linjat tiiviinä. Pitkää uuvutustaistelua luvassa.
 10. WBlake

  off topic osa 1

  Tai mitäs jos... Tak onkin... KPK:N VAKOILIJA! 😱 Nyt ku ollaan virallisesti sodassakin heidän kanssaan, tiedustelua olis jo tehty.
 11. WBlake

  off topic osa 1

  Luin tän ketjun läpi liittyen hahmoon @Tak Joel Kinnamanin ylävartalolla. Aikamoista parodiaa. Mut eihän toi tyyppi välttämättä mikään fighter oo? En ainakaan löytänyt tästä tai muusta ketjusta et olis itse niin maininnut. Vihjailee asioita, jotka sopis siihen, mut ne kaikki sopis ainakin kolmeen eri muuhunkin ammattiin: arkeologi, kasvitieteilijä ja napajäätikkötutkija. 1. Liikkuu ryhmässä ja ajoneuvolla. Kuuntelevat mennessään kohteeseen Kreatoria. Jeepit, telaketjuvehkeet jäätiköllä, laivat, lentokoneet jne. 2. Nettien ja puhelimien ulottumattomissa. Keskellä viidakkoa, vuoristoa tai jäätikköä ei pelaa muut ku satelliittipuhelimet. 3. Tarvitsee kuntoa: raskaiden varusteiden kantamista, myös pitkiäkin matkoja, mut etenemisen ei tarvitse olla nopeaa. Kirjoitti kyl, et tarvitsee myös räjähtävää nopeutta pyrähdyksiin, mut se on selitettävissä sillä, että jääkarhu, jaguaari tai paikallinen asukas käy päälle. 4. Poissa kotoa pitkiä aikoja, pestit kestää useita kuukausia. Jos on jokin tutkija, ja reissaa ympäri maapalloa, kyl ne saattaa kuukausikaupalla kaivaa kiviä jossain hevonvitussa. Mut en tiedä. Erikoista meininkiä. Jos tää @Tak onkin jonkin psykologian tai käyttäytymistieteiden opiskelijoiden tutkimusprojekti internjetin keskustelufoorumeiden käyttäytymisestä? Tai sit toi mies (tai nainen) on oikeesti Rambon tuotantoryhmässä, koska ens vuonnahan tulee se uus ja vika Syltyn Rambo. En tiedä, mut viihdyttävä ketju on ollut. Ja paastoamisjutut, huhheijaa. Voi @parek -parkaa 🤯
 12. WBlake

  Suunto 9 Baro

  Taas niitä pieniä ilon aiheita kellon ihmeellisessä maailmassa. Nukkumaan mennessä on niin näppärä laittaa päälle Älä häiritse -tila, jolloin ilmoitukset hiljenee ja näyttö himmenee. Jos yöllä tarvitsee katsoa ranteesta kellonaikaa, taustavalo syttyy niin himmeänä, että ei käy silmiin, mutta kuitenkin näyttää kellon. Kenties tämä on kaikissa uusissa kelloissa vakio-ominaisuus, mutta ah, niin kätevä ja elämää helpottava. Herätyskello soi kuitenkin ihan normaalisti.
 13. I hear ya. Avasin tän ketjun, koska itsekin elin aikoinaan suvaitsevaisuuden kuplassa. Tai itse asiassa se ei tainnut edes silloin olla kupla vaan ihan oikeaa suvaitsevaisuutta, kun 2010 tienoilla kavereiden kaa innostuttiin poluilla juoksemisesta Born To Runin hengessä. Silloin ainakin meidän piirissä ja tiedossa oli, että on vain juoksua erilaisilla alustoilla, mutta se kaikki on pelkkää juoksua, kaikki veljiä ja siskoja keskenään. Oi niitä aikoja... Mut sit joskus 2014 tienoilla aloin huomaamaan suhtautumisen muuttumista ja se mielestäni tapahtui juuri niihin aikoihin kun ainakin itselleni polkujuoksu alkoi näyttäytymään trendilajina ja naminamitouhuna. Poluilla alkoi olemaan yksisarvisen muotoisia vaaleanpunaisia lohtutikkareita suussa välineurheilun muodossa tyhjyyttä täyttämässä ja tärkeämpää monelle oli julistaa olevansa polkujuoksija eikä itse liikkumisella ja urheilulla ollut niin väliä. Itsekin olin tuolloin ja vielä myöhemminkin samanlainen, mutta puolustuksekseni totean, että minulle kyse oli ja on aina urheilusta. Urheilen, koska haluan pysyä terveenä ja saada kiksejä, endorfiinibuusteja ja raastoa. Vuodesta 2014 alkaen mulle ei enää välittynyt sitä 2010 aikojen tekemisen riemua ja vilpitöntä vapautta. Some räjäytti pankin ja loppu on historiaa. Hipsterit soluttautuivat polkujuoksuun ja tuhosivat juoksun maineen, mut ehkä ne vanhat parrat (no pun intended) juoksevat vielä tuolla metsässä katseilta piilossa Born To Runin hengessä. Peli ei ole silti vielä menetetty. Vastavoimat jyllää aina ja vaikka hipsterit pysyiskin vallankahvassa polkujuoksun somettamisessa, kyl se pahin kohu laantuu. Kapina kytee. Beware, hipsters.
 14. WBlake

  Nyrkkeily

  Voikohan tota matsia kattoa mistään? Ja veikkaan, et Wahlström yllättää, on sen verran sisukas mimmi ja toimii hyvin paineen alla.
 15. WBlake

  Tunnustan...

  Tuota noin niin, mie täällä taas... voisin huomauttaapi, että en ole Facebookissa, en Twitterissä enkä myöskään Instagrammissa, en ole ollut aikoihin noilla alustoilla tai en ainakaan muista milloin viimeksi. Kotisivunikin ovat suljettu toimestani, koska suunnittelen maailmanvalloitusta toisesta näkökulmasta ja ne eivät juuri nyt palvele tarkoitusperiäni. Eli Facebookissa(kaan) en ole eetterissä, jos sitä tarkoitit? Ja on erinomaisen hyvä, että kpk:n (tai mikä ryhmä nyt tuo onkaan) ylläpitäjä Jouni Mäkelä yllä olevassa kuvakaappauksessa on esittänyt julkisen haasteen ja vastakkainasettelun Juoksufoorumin ja kpk:n välille. Tekee hyvää koko lajille, kun hieman tuuletetaan ja vaihdetaan mielipiteitä. Ja mikäs sen parempi tapa kuin että molemmat osapuolet huutelevat omista nurkkauksista käsin ja vieläpä internjetin ihmeellisessä maailmassa. Niin että tässä teille kpk:n porukka terveisiä WBlakelta, joka on oikeasti Uku, tai Baltsu tai Tak, mutta josta Forrest Gump sanoi, että 100%:sti on feikki ja jota Grig-Oreo Soiros yritti puhelimella tänään tavoitella, joten en nyt itsekään tiedä kuka olen, mutta onneksi ranteessa on Suunto 9 Baro nylonrannekkeella ja päässä silmälasit, ja ajoin risuparrankin tänään pois, joten Beastie Boyssien soidessa mie totean: "Imekää persettä! Meitä juoksufoorumilaisia ette kiinni saa, koska meidän tiimi on kovempi kuin teidän tiimi!"
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy