Jump to content
Juoksufoorumi.fiRataetana

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Villi arvaus: Algoritmi pyrkii hieman toisistaan poikkeavien mittausten perusteella arvioimaan elävän olennon varsin monimutkaista fysiologista prosessia (palautumista). Väistämättä tulisi tilanteita, joissa RP ja NR antaisivat keskenään ristiriitaisen palautteen, mitä Polar halunnee välttää tekemällä vain jommankumman käytön mahdolliseksi kerrallaan. Ortostaattisen testinhän voi V:llä edelleen tehdä NR:akin käytettäessä, mutta mikään mittaus tai mittari ei poista oman fiiliksen arvioinnin merkitystä palautumisen seurannassa. Pelkkä fiilis vain joskus kertoo asioista turhan myöhään... tai sitten sitä ei ole tullut rehellisesti kuunneltua. Mittaukset ovat siis hyvästä päätöksenteon tukena ja siksikään ei ole ollut mitään tarvetta vaihtaa merkkiä.
 2. Ei ehkä kuitenkaan pelkästään turha kaikille. Toivottavasti voi olla apua vaikkapa kisapäivän jännitykseen, saapa nähdä. @Mosse Polarin sivuilta löytyy lyhyt video, joka kertoo, mistä on kyse.
 3. Harjoituksen tallennuksen aikana ranneliikkeellä aktivoituvan taustavalon tehoa on selvästi lisätty nelospäivityksessä. Ainakaan yhtään liian himmeä se ei enää ole. Mahdollisuus jatkuvaan taustavaloon on hyvä pyöräillessä, kun kello on kiinni stongassa. Hyvä päivitys!
 4. Päivitys Näyttäisi olevan kaikki luvattu mukana ja vähän muutakin. Alueen lukituksen voi tehdä sykkeen, vauhdin tai tehoalueen perusteella. Ja akun varauksenkin näkee nyt prosentteina pikavalikon kautta eli pyyhkäisemällä V:n näyttöä ylhäältä alas.
 5. GPS + Glonass -tuki on ollut Vantagessa alusta asti rannekkeen väristä riippumatta. Lokakuun päivitys lisää tuen mm Galileolle, eli kyllä Polar taitaa enemmänkin palkita kuin kyykyttää vanhoja asiakkaitaan. Juoksusensorin manuaalisen kalibroinnin pitäisi päivityksen jälkeen onnistua nykyistä yksinkertaisemmin ja alueen lukitus on todellakin tervetullut toiminto Vantageen! Toivottavasti tukee myös tehoalueen lukitusta.
 6. Jos haluat käyttää yhtä Vantage V:n parhaista ominaisuuksista eli ortostaattista testiä palautumisen mittaamisessa, tarvitset Polarin valmistaman sykevyön (H10 tai H7). Plussana lisäksi H10:n mukavuus ja pysyminen hyvin paikallaan ”ylimääräisten” nystyröiden ansiosta. Muidenkin valmistajien standardin mukaiset BLE-vyöt toimivat harjoitusten sykkeiden tallentamisessa, eli Garmin kannattanee säästää varavyöksi. Ja vastauksena kysymykseen: en ole testannut Garminin sykevyön ja Vantagen yhteensopivuutta. Wahoo Tickr toimii (mutta ei ole yhteensopiva ortostaattisen testin tekemiseen).
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy