Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Suppa

poista
 • Posts

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Suppa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Suppa

  Polar Vantage V2

  Polar Vantage V2 Review – one of the best https://the5krunner.com/2020/10/07/polar-vantage-v2-review-specifications/
 2. Mun esimerkki ei ollut reittien yhdistymis- tai risteämiskohdista vaan selvästä yksisuuntaisesta polusta joka yht'äkkiä haarautuu kahdeksi yhtä vahvaksi eri suuntaan meneväksi poluksi, ilman mitään merkintöjä.
 3. Suppa

  Movescount

  Hassu sattuma kävi hiljattain kun olin ensimmäistä kertaa käymässä Oittaan ulkoilualueella. Kävin suunnistamassa siellä omatoimirastit jotka meni ristiinrastiin ilmeisen suositun Frisbeegolfradan kanssa, puhelin oli kauempana autossa, mukana metsässä vain SpartanSport. Juoksin siellä oman radan joka päätyi menemään aika monen "tiiauspaikan" ohi. Päivä sen jälkeen kun olin ladannut moven Movescounttiin on YouTube pullollaan frisbeegolf videoita, vähintään joka kolmas suositeltu video lajista jota en ole koskaan googlettanut enkä puhunut siitä kenenkään kanssa vuosiin. Sama täällä. Nyt on kovat odotukset uuden Polarin suuntaan.
 4. Suppa

  Polar Vantage V2

  Voi kun Polar saisi tuon V2 koneiston ohjelmistoineen Grit X:n näköisiin kuoriin
 5. Suppa

  Movescount

  Loppu lähenee Suunto has announced the much-trailed date for the closure of Movescount and that date is 13 October 2020. P.S. Toivottavasti joku vähän paikallisempi taho ostaisi Suunnon pois Anta Sportsilta, ja äkkiä China's Anta Sports ends contract negotiations with NBA after tweet - Bleacher Report China's ANTA sports says it will immediately halt contract renewal negotiations NBA - Reuters Hieno firma.
 6. Suppa

  NUTS 300 2021

  Hyvä kysymys. Kovista kisoista 100 mailia ja lyhyemmät menee monesti samoille nimille.
 7. Viime vuonna 42:lla oli alkumatkasta (varmaan siis muillakin matkoilla) 50-50% Y-risteys ilman mitään merkintää. Se pysäytti juoksijoita ja siitä kuuli puhetta vielä maalissakin. Lisäksi ainakin Aulanko Tower Trailillä ja Nuuksio Classicissa on viime aikoina taas kadonnut reittimerkintöjä ja reippaita huteja on tullut kaikentasoisille kilpailijoille. Mitä enemmän merkintöjä, sitä parempi. Vaikka se reitti on siellä kellossa ja kartta on taskussa. Itseasiassa lippuja voisi laittaa roikkumaan myös aika ajoin sen verran korkealle oksiin tai puidenrunkoihin, etteivät extempore sabotoijat viitsi lähteä niitä irroittelemaan.
 8. Suppa

  Suunto 7

  Ja Garminmakerin jutuille löytyy vaihtoehtoja esim. täältä, Time and Tours: The Suunto 7 September 2020 Update: Always-on Sports Display, FusedTrack, Routes! https://www.uhrenundtouren.com/en/the-suunto-7-september-2020-update-always-on-sports-display-fusedtrack-routes/ Trying Route Navigation with the Suunto 7 in Florence https://www.uhrenundtouren.com/en/trying-route-navigation-with-the-suunto-7-in-florence/
 9. Suppa

  Suunto 9 Baro

  SuuntoPlus päivitystä kolmoseen, vitoseen ja ysiin: https://www.dcrainmaker.com/2020/09/suunto-rolls-out-pile-of-new-suuntoplus-widgets-to-suunto-3-5-9-watches.html
 10. Suppa

  Suunto 9 Baro

  "yep, it’s cool enough" - sanoo the5krunner ja jatkaa:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy