Jump to content
Juoksufoorumi.fiSamppakoo76

Jäsenet
 • Content Count

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En, koska pelkona että häipyy koko harjoitus🙈 Näyttää kellossa saman matkan, mutta jostain syystä myös siellä automaattiset kierrokset päättyy 20 km kohdalle.
 2. Mitään en voi poissulkea, mutta kovin skeptinen tuohon olen😉 Harjoitus alkoi vasta maanantaina. Tuskin ovat sunnuntaiaamuna testaamassa vielä. Toisekseen en usko että ilmavoimilla tarvitsee etukäteen tulla testaan kyseisiä juttuja. Ovat kymmeniä vuosia lentäneet harjoituksensa Oulunsalosta ja uskoakseni toiminnan tämä tekninen puoli on täysin rutiinihommaa.
 3. On mitannut matkan koko reissulta. Jälki vaan pysähtyy kesken. Nyt kun katsoo tarkemmin, niin 19,6 km lienee se kohta johon jälki päättyy. Alikulkuja ei tuolla ole, joten se ei syynä. Täytyy kokeilla resetointia.
 4. Onko kenelläkään käynyt niin, että on jättänyt reittiviivan piirtämisen kesken? Viime sunnuntain pyörälenkillä piirsi tasan 20 km kohdalle saakka. (Siis se mikä flowssa näkyy)
 5. Moi! Minulla ollut käytössä nyt muutaman viikon Vantage V. Harjoituksia noin kymmenkunta. Laite toiminut näin harrastelijan näkökulmasta samalla varmuudella kuin V800. Mitään tieteellisen tarkkoja mittauksia en ole tehnyt gps:n suhteen, mutta näyttäisi olevan hyvinkin lähellä V800. Pyöräilyssä käytän sykemittauksessa pantaa, juostessa osittain pelkkää rannemittausta. Tasasykkeisellä lenkillä toimii kuten pitääkin mutta sama huomio vetojen kanssa, että rannemittaus ei reagoi niin nopeaan verrattuna pantaan. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä l
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy