Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteg

Jäsenet
 • Content Count

  179
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Steg

 1. On kokeiltu kaikkia variaatioita 🙂 Katsotaan mihin tämä tilanne kehittyy.
 2. minulle on tullut Veen kanssa isoja ongelmia synkkauksen kanssa (IOS) puhelimeen. Varmaan 80%:sti synnkkaus jää pyörimään "connecting to phone" tilaan. Puhelimen bluetooth näyttää että Vantage on kytkettynä ja lisäksi kellossa näkyy että puhelin on myös kytkettynä. Vuodenvaihteessa kun hankin kellon, niin synkkaus pelitti todella mainiosti, eli tullut juurikaan herjaa. Mistä tämä ongelma mahtaa johtua, että pääosiltaan synkaus ei lähde pelittämään? Jos yritän toistuvasti tehdä synkkausta uudestaan, niin ehkä viidennellä yrittämisellä se onnistuu. Onko tähän vaivaan jotain lääkettä???
 3. Juuri näin, mutta ihme juttu kun se on kahteen kertaan tapahtunut kuukauden aikana. Ei mitään aavistusta että mistä tämä johtuu koska kellon käytön suhteen ei ole tehty mitään muutoksia.
 4. Nyt toistamiseen vantage vee alkoi näyttämään sykekäyrää joka on tiheätä sahaamista ylös ja alas. Yhtä mössöä koko sykekäyrä. Ekalla kerralla auttoi udelleenkäynnistys, nyt sekään ei auttanut. Ihme juttu?
 5. Otin järeämmät aseet, eli nyt onnistui tämäkin vaihto.
 6. Seuraava ihmetys, eli hankin s koon hihnan Vantage Veehen ja yritin vaihtaa sen mutta en saa millään sitä tappia liikkumaan jolla hihna on kiinni! Ei vaan liiku mihinkään suuntaan. Onko jollain jotain kikkaa tähän asiaan?
 7. Sanoisin että ongelma on suurempi ulkona ollessa.
 8. Onko Vantage vee malleissa eroa kosketusnäytön toimivuudessa? Minulla oli aikaisemin yksi malli joka toimi mielestäni todella hyvin. Nyt tämä viimeisin malli on aiheuttanut välillä ihan tuskaista napin painallusta moneen kertaan ja välillä on pakko siirtyä fyysiseen napin painamiseen. Tosiaan päivittäin tulee sama ongelma eteen että kosketusnäyttö ei reagoi millään tavalla vaikka tekee useita toistoja. Voiko näissä vantage vee kelloissa olla tällaisia poikkeavuuksia toiminnoissa eri kellojen välillä?
 9. Onko kellään ollut tällaista ongelmaa, eli Vantage Vee näytti eilen ilalla sykekäyrää joka on hyppii ylös ja alas niin tiheästi että sykekäyrä on kuin yhtä mössöä (värillistä kenttää). Sama asia toistui yön aikana eli pomppaa tiheästi 56 ja 86 välillä. Sitten kun heräsin, niin sykekäyrä näytti siitä eteenpäin normaalilta koko työpäivän. Nyt illalla kun synkkasin taas kellon, niin se näyttää samaa syke sahausta myös koko päivälle. Tosi outoa??
 10. Steg

  Garmin Fenix 5

  Polarista jää aina kaipaamaan Flow sovellusta, sillä se on selkeästi parempi kuin Garminin Connect.
 11. Joo, oli Markku Kanervalla näköjään VV kädessä.
 12. Steg

  Polar V800

  eli onnistuu lasin vaihto tekemällä sen itse? Paljonkohan maksaa jos vie kelloliikkeeseen?
 13. Steg

  Garmin 945

  Rohkeasti meinaat selättää connectin 👍
 14. Steg

  Garmin Connect

  Miten otatte esimerkiksi tällaisen rapsan Connectista?Tästä näkee esimerkiksi yhden lajin suoritukset tietyltä valitulta aikaväliltä josta näkee sykealueet ja keskisykkeen sekä harjoitusten keston. Tietoa voi tähän taulukkoon helposti lisätä laittamalla vain rastia ruutuun että mitä halutaan nähdä. Tämän lisäksi on siis useita eri valintoja olemassa. En mä ainakaan tällaista tietoa saa otettua Connectista millään.
 15. Steg

  Garmin Connect

  Onko teidän mielestä Connect käyttäjäystävällinen? Mielestäni todella epäselvä käyttäjän kannalta.
 16. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
 17. Steg

  Garmin Connect

  Onko Connectissa yleisesti tapahtunut jotain muutosta parempaan vai peilaatko siihen että hiihto tuli lajiksi Garminiin? Puntaroin kovasti että jatkaako Polarilla vai siirtyisikö kuitenkin Garminiin. Connect on ollut kompastuskivenä ja lisäksi ihmettelen kun ei saa kaikkia mailapelejä Connectiin.
 18. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
 19. Ei mennyt sitten kauan ennen kuin hyydyit Igniteen. Samoin, eli ärsyttää toi pimeä näyttö ihan sairaasti. Ei onnistu enää Igniten vaihto kun tyytyväisyystakuu on mennyt. Odottelen Black Friday tarjouksia ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.....
 20. Steg

  Polar V800

  V800 on kyllä kovan luokan kello. Se suomalainen nainen joka äsken tuli viidenneksi jossain Iron man kisassa näytti käyttävän V800 kelloa.
 21. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. Olen lähinnä käyttänyt Igniteä juoksussa, juoksumatolla ja tenniksessä. Näissä lajeissa en ole pahemmin tarvinnut koskea näytöön suorituksen aikana. Minua on taas enemmän harmittanut arkikäytössä se, että kellotaulu on "mustana" ja sitä pitää erikseen aktivoida. Välillä aktivointi ei vaan tottele ja se ärsyttää kovasti. Kello on koko ajan kädessä ja suurimmat ongelmat kosketusnäytön kanssa on liittynyt siihen kun käy saunassa ja suihkussa, eli silloin se ei tottele mitenkään. Minä taas olisin tyytyväinen jos VV kelloon saisi sama selkeyden kuin Ignitessä, niin
 22. Oikeassa olet. On muuten ollut ihan sama tilanne V800 mittarilla. Laatikossa vieläkin ja toimii.
 23. Kyllähän Polarilla on tällä hetkellä aika kapea sektori jolla se poikkeaa muista edukseen. Polar precision, tarkka nightly recharge ja juoksuteho on tällä hetkellä ne mitä mieleen tulee. Muut valmistajat tarjoavat jo saman hintaisille kelloille ”outdoor” toimintoja yllin kyllin ja lisäksi kellotaulujen muokkaamista vaikka kuinka monella vaihtoehdolla. Jälkimmäiset asiat alkavat myös kiinnostamaan ihmisiä koko ajan enemmän. Ei riitä että kädessä on pelkkä tarkka urheilukello vaan sen pitää myös toimia päivittäisenä älykellona, olla tyylikäs (muokattavissa) ja vielä pitkällä akunkestolla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy