Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Steg

Jäsenet
 • Posts

  204
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Steg

  Garmin 945

  Onko tietoa että tukeeko Garmin nykyisin mailapelejä? Onko näitä urheiluaktiviteetteja saatavilla Garminiin?
 2. Onkohan nyt niin että Vantage V kelloon ei tulla päivittämään Vantage V2:n päivitystä. Tarkoittaen että kellonäkymään ei tulla saamaan lisäominaisuuksia perus V malliin? Vähän sääli jos ei voida tarjota tätä vanhoille uskollisille Polar käyttäjille. No, ehkä suuntaan Garminin leiriin seuraavaksi, eipähän jää kiinni kellon muokattavuus rajoituksiin.
 3. Steg

  Garmin Fenix 6

  Näin, muutta jotenkin olen sillä kannalla että se on silti Fenix 7. Seiska on onnen numero eli sopisi mainiosti tähän!
 4. Steg

  Garmin Fenix 6

  Veikkaan että ehkä jouluksi tulee uusi malli Fenix 7? Jos ei silloin, niin sitten on sata varma että Q1:llä paukkuu uutta mallia!
 5. Steg

  Garmin Fenix 6

  Taas tiistai eikä vieläkään Fenix lintua ole näkynyt. Milloinkohan se ilmestyy?
 6. Steg

  Garmin Fenix 6

  Super siistii, eli ensi tiistaina kaupoille 😃
 7. Steg

  Garmin Fenix 6

  Hehe, kiitos sillä nyt on ajankohta selkeästi tiedossa 👌😃
 8. Steg

  Garmin Fenix 6

  Onko kellään mitään insider tietoa, että milloin pukkaa Fenix seiskaa ulos? Veikkaan että voi olla aika tuhti paketti mikä syöksyy markkinoille. Varmaan lähtöhintakin karvikselle vähintään 1000 euroa.
 9. Onko kellään kokemusta Suunnon 9 Peak kellosta?
 10. Toimiiko tosiaan Suunnon vyö Apple watchin kanssa?
 11. Mitä uusia ominaisuuksia siihen tullut verrattuna aikaisempaan? En tunne ollenkaan Suunnon maailmaa.
 12. Ok, en tunne markkinoita niin hyvin, mutta olisin itse arvioinut Polarin osuuden korkeammaksi ja ainakin isommaksi verrattuna Suuntoon. Mielestäni kaikki ulkomaiset testaajat esim. DcRainmaker mainitsee useasti Garminin ja Polarin kellousta, mutta Suuntoa ei mielestäni kovin paljon hehkuteta.
 13. Tietääkö joku jollain arviolla että mitkä ovat markkinaosuudet Garminilla, Polarilla ja Suunnolla?
 14. Eniten mietityttää että kuka voittaa pitkässä juoksussa? Toivoisi kuitenkin että tässäkin kilpailussa olisi hyviä vaihtoehtoja tarjolla. Olisi aika tylsää jos kaikki pikkuhiljaa siirtyvät Garminin leiriin jolla on isoimmat paukut tuotekehityksessä.
 15. Tämä on vaikea yhtälö. Tällä hetkellä Vantage V kello ja se on toiminut hyvin. Suurimmat ongelmat ovat liittyneet synkkaukseen, mutta muuten kello pitää lupaukset hyvin. Kuitenkin pidän Polarin kellon ominaisuuksia vähän rajoitetuksi verrattuna kilpailijoihin. Iso plussa Polarille tulee Polarflow sovelluksesta sillä se on helppo ja selkeä käyttää. Lisäksi sillä saa helposti analysoitua tietoa eri ajankohdista. Mutta ainahan sitä kuvittelee että olisiko ruoho vihreämpää toisella puolella aitaa? Tällä hetkellä pohdin enemmänkin valintaa Garminin 945 ja Suunto 9 Peakin välillä. Tosin Garmin varmaan korvaa 945 mallin ehkä jo syksyllä, niin sen takia mietin että kannattaisiko odottaa siihen asti? Lisäksi haluaisin vähän enemmän käyttäjätietoa Suunnon Peakistä ennen kuin alan kaivaa kuvetta pöytään. Suunnon äppi ei tosin saa kovin korkeita pisteitä, mutta ehkä sen voi korvata jollain muulla?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy