Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteg

Jäsenet
 • Content Count

  168
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, oli Markku Kanervalla näköjään VV kädessä.
 2. Steg

  Polar V800

  eli onnistuu lasin vaihto tekemällä sen itse? Paljonkohan maksaa jos vie kelloliikkeeseen?
 3. Steg

  Garmin 945

  Kyllä😂👍
 4. Steg

  Garmin 945

  Rohkeasti meinaat selättää connectin 👍
 5. Steg

  Garmin Connect

  Miten otatte esimerkiksi tällaisen rapsan Connectista?Tästä näkee esimerkiksi yhden lajin suoritukset tietyltä valitulta aikaväliltä josta näkee sykealueet ja keskisykkeen sekä harjoitusten keston. Tietoa voi tähän taulukkoon helposti lisätä laittamalla vain rastia ruutuun että mitä halutaan nähdä. Tämän lisäksi on siis useita eri valintoja olemassa. En mä ainakaan tällaista tietoa saa otettua Connectista millään.
 6. Steg

  Garmin Connect

  Onko teidän mielestä Connect käyttäjäystävällinen? Mielestäni todella epäselvä käyttäjän kannalta.
 7. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
 8. Steg

  Garmin Connect

  Onko Connectissa yleisesti tapahtunut jotain muutosta parempaan vai peilaatko siihen että hiihto tuli lajiksi Garminiin? Puntaroin kovasti että jatkaako Polarilla vai siirtyisikö kuitenkin Garminiin. Connect on ollut kompastuskivenä ja lisäksi ihmettelen kun ei saa kaikkia mailapelejä Connectiin.
 9. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
 10. Ei mennyt sitten kauan ennen kuin hyydyit Igniteen. Samoin, eli ärsyttää toi pimeä näyttö ihan sairaasti. Ei onnistu enää Igniten vaihto kun tyytyväisyystakuu on mennyt. Odottelen Black Friday tarjouksia ja katsotaan sitten mitä tapahtuu.....
 11. Steg

  Polar V800

  V800 on kyllä kovan luokan kello. Se suomalainen nainen joka äsken tuli viidenneksi jossain Iron man kisassa näytti käyttävän V800 kelloa.
 12. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. Olen lähinnä käyttänyt Igniteä juoksussa, juoksumatolla ja tenniksessä. Näissä lajeissa en ole pahemmin tarvinnut koskea näytöön suorituksen aikana. Minua on taas enemmän harmittanut arkikäytössä se, että kellotaulu on "mustana" ja sitä pitää erikseen aktivoida. Välillä aktivointi ei vaan tottele ja se ärsyttää kovasti. Kello on koko ajan kädessä ja suurimmat ongelmat kosketusnäytön kanssa on liittynyt siihen kun käy saunassa ja suihkussa, eli silloin se ei tottele mitenkään. Minä taas olisin tyytyväinen jos VV kelloon saisi sama selkeyden kuin Ignitessä, niin silloin valinta olisi helppo. VV on sikäli fiksusti suunniteltu kun voi käyttää kosketusnäyttöä ja myös nappuloita. Molemmat ovat hyviä käyttää erilaisissa tilanteissa.
 13. Oikeassa olet. On muuten ollut ihan sama tilanne V800 mittarilla. Laatikossa vieläkin ja toimii.
 14. Kyllähän Polarilla on tällä hetkellä aika kapea sektori jolla se poikkeaa muista edukseen. Polar precision, tarkka nightly recharge ja juoksuteho on tällä hetkellä ne mitä mieleen tulee. Muut valmistajat tarjoavat jo saman hintaisille kelloille ”outdoor” toimintoja yllin kyllin ja lisäksi kellotaulujen muokkaamista vaikka kuinka monella vaihtoehdolla. Jälkimmäiset asiat alkavat myös kiinnostamaan ihmisiä koko ajan enemmän. Ei riitä että kädessä on pelkkä tarkka urheilukello vaan sen pitää myös toimia päivittäisenä älykellona, olla tyylikäs (muokattavissa) ja vielä pitkällä akunkestolla.
 15. Samoin, eli suosin kotimaista mutta tietysti tuotteen pitää olla tarpeeksi hyvä jotta sen ostaa. Erittäin kova on kilpailu markkinoilla ja Garmin on ihan mammutti verrattuna Polariin. Näkeehän sen jo millä tavalla Garmin sylkee ulos uusia malleja sarjatulella. Nyt kun vielä Google osti Fitbitin, niin nekin alkavat kohta laittamaan kampoihin Apple kellojen kanssa. Polarin talous on ollut kovilla viimeiset 3 vuotta, eli sekin rajoittaa tuotekehitystä ja varmasti sen takia on pakko aloittaa Yt:t. Itse pähkäilen kovasti että tuleekohan Vantagelle seuraajaa ensi vuoden aikana? Kesti tosi pitkään ennen kuin V800:lle saatiin seuraaja ja nyt voi käydä samalla tavalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy