Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Steg

Jäsenet
 • Content Count

  174
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Otin järeämmät aseet, eli nyt onnistui tämäkin vaihto.
 2. Seuraava ihmetys, eli hankin s koon hihnan Vantage Veehen ja yritin vaihtaa sen mutta en saa millään sitä tappia liikkumaan jolla hihna on kiinni! Ei vaan liiku mihinkään suuntaan. Onko jollain jotain kikkaa tähän asiaan?
 3. Sanoisin että ongelma on suurempi ulkona ollessa.
 4. Onko Vantage vee malleissa eroa kosketusnäytön toimivuudessa? Minulla oli aikaisemin yksi malli joka toimi mielestäni todella hyvin. Nyt tämä viimeisin malli on aiheuttanut välillä ihan tuskaista napin painallusta moneen kertaan ja välillä on pakko siirtyä fyysiseen napin painamiseen. Tosiaan päivittäin tulee sama ongelma eteen että kosketusnäyttö ei reagoi millään tavalla vaikka tekee useita toistoja. Voiko näissä vantage vee kelloissa olla tällaisia poikkeavuuksia toiminnoissa eri kellojen välillä?
 5. Onko kellään ollut tällaista ongelmaa, eli Vantage Vee näytti eilen ilalla sykekäyrää joka on hyppii ylös ja alas niin tiheästi että sykekäyrä on kuin yhtä mössöä (värillistä kenttää). Sama asia toistui yön aikana eli pomppaa tiheästi 56 ja 86 välillä. Sitten kun heräsin, niin sykekäyrä näytti siitä eteenpäin normaalilta koko työpäivän. Nyt illalla kun synkkasin taas kellon, niin se näyttää samaa syke sahausta myös koko päivälle. Tosi outoa??
 6. Steg

  Garmin Fenix 5

  Polarista jää aina kaipaamaan Flow sovellusta, sillä se on selkeästi parempi kuin Garminin Connect.
 7. Joo, oli Markku Kanervalla näköjään VV kädessä.
 8. Steg

  Polar V800

  eli onnistuu lasin vaihto tekemällä sen itse? Paljonkohan maksaa jos vie kelloliikkeeseen?
 9. Steg

  Garmin 945

  Rohkeasti meinaat selättää connectin 👍
 10. Steg

  Garmin Connect

  Miten otatte esimerkiksi tällaisen rapsan Connectista?Tästä näkee esimerkiksi yhden lajin suoritukset tietyltä valitulta aikaväliltä josta näkee sykealueet ja keskisykkeen sekä harjoitusten keston. Tietoa voi tähän taulukkoon helposti lisätä laittamalla vain rastia ruutuun että mitä halutaan nähdä. Tämän lisäksi on siis useita eri valintoja olemassa. En mä ainakaan tällaista tietoa saa otettua Connectista millään.
 11. Steg

  Garmin Connect

  Onko teidän mielestä Connect käyttäjäystävällinen? Mielestäni todella epäselvä käyttäjän kannalta.
 12. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
 13. Steg

  Garmin Connect

  Onko Connectissa yleisesti tapahtunut jotain muutosta parempaan vai peilaatko siihen että hiihto tuli lajiksi Garminiin? Puntaroin kovasti että jatkaako Polarilla vai siirtyisikö kuitenkin Garminiin. Connect on ollut kompastuskivenä ja lisäksi ihmettelen kun ei saa kaikkia mailapelejä Connectiin.
 14. Niinpä, eihän tilanne hyvältä näytä ainakaan uusien mallien osalta. Nythän on lähinnä tullut malleja joissa on tuunattu kellon ulkonäköä jo olemassa oleviin malleihin. Itse siiirtyisin jopa toiseen kelloon, mutta en ole vielä löytänyt yhtään äppiä joka olisi parempi kuin Polarflow ja varsinkin tiedon analysoimisessa. Se on helppo ja yksinkertainen oppia, mutta auta armias kun pitää Connectin kanssa analysoida tietoa niin aina on yhtä ulalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy