Jump to content
Juoksufoorumi.fiSteg

Jäsenet
 • Content Count

  179
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On kokeiltu kaikkia variaatioita 🙂 Katsotaan mihin tämä tilanne kehittyy.
 2. minulle on tullut Veen kanssa isoja ongelmia synkkauksen kanssa (IOS) puhelimeen. Varmaan 80%:sti synnkkaus jää pyörimään "connecting to phone" tilaan. Puhelimen bluetooth näyttää että Vantage on kytkettynä ja lisäksi kellossa näkyy että puhelin on myös kytkettynä. Vuodenvaihteessa kun hankin kellon, niin synkkaus pelitti todella mainiosti, eli tullut juurikaan herjaa. Mistä tämä ongelma mahtaa johtua, että pääosiltaan synkaus ei lähde pelittämään? Jos yritän toistuvasti tehdä synkkausta uudestaan, niin ehkä viidennellä yrittämisellä se onnistuu. Onko tähän vaivaan jotain lääkettä???
 3. Juuri näin, mutta ihme juttu kun se on kahteen kertaan tapahtunut kuukauden aikana. Ei mitään aavistusta että mistä tämä johtuu koska kellon käytön suhteen ei ole tehty mitään muutoksia.
 4. Nyt toistamiseen vantage vee alkoi näyttämään sykekäyrää joka on tiheätä sahaamista ylös ja alas. Yhtä mössöä koko sykekäyrä. Ekalla kerralla auttoi udelleenkäynnistys, nyt sekään ei auttanut. Ihme juttu?
 5. Otin järeämmät aseet, eli nyt onnistui tämäkin vaihto.
 6. Seuraava ihmetys, eli hankin s koon hihnan Vantage Veehen ja yritin vaihtaa sen mutta en saa millään sitä tappia liikkumaan jolla hihna on kiinni! Ei vaan liiku mihinkään suuntaan. Onko jollain jotain kikkaa tähän asiaan?
 7. Sanoisin että ongelma on suurempi ulkona ollessa.
 8. Onko Vantage vee malleissa eroa kosketusnäytön toimivuudessa? Minulla oli aikaisemin yksi malli joka toimi mielestäni todella hyvin. Nyt tämä viimeisin malli on aiheuttanut välillä ihan tuskaista napin painallusta moneen kertaan ja välillä on pakko siirtyä fyysiseen napin painamiseen. Tosiaan päivittäin tulee sama ongelma eteen että kosketusnäyttö ei reagoi millään tavalla vaikka tekee useita toistoja. Voiko näissä vantage vee kelloissa olla tällaisia poikkeavuuksia toiminnoissa eri kellojen välillä?
 9. Onko kellään ollut tällaista ongelmaa, eli Vantage Vee näytti eilen ilalla sykekäyrää joka on hyppii ylös ja alas niin tiheästi että sykekäyrä on kuin yhtä mössöä (värillistä kenttää). Sama asia toistui yön aikana eli pomppaa tiheästi 56 ja 86 välillä. Sitten kun heräsin, niin sykekäyrä näytti siitä eteenpäin normaalilta koko työpäivän. Nyt illalla kun synkkasin taas kellon, niin se näyttää samaa syke sahausta myös koko päivälle. Tosi outoa??
 10. Steg

  Garmin Fenix 5

  Polarista jää aina kaipaamaan Flow sovellusta, sillä se on selkeästi parempi kuin Garminin Connect.
 11. Joo, oli Markku Kanervalla näköjään VV kädessä.
 12. Steg

  Polar V800

  eli onnistuu lasin vaihto tekemällä sen itse? Paljonkohan maksaa jos vie kelloliikkeeseen?
 13. Steg

  Garmin 945

  Rohkeasti meinaat selättää connectin 👍
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy