Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Steg

Jäsenet
 • Content Count

  106
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Steg

  Garmin 945

  Kyllä, näinhän se menee että vuodessa tapahtuu paljon näissä kelloissa, eli ominaisuudet vain lisääntyy. Kiva kun on löytynyt oikea kellovalinta. Markkinoilla on paljon kelloja ja siihen liittyvää softaa jota täytyy myös huomioida. Saa nähdä mitä saamme taas kokea vuoden päästä 🙂
 2. Steg

  Garmin 945

  Ymmärrän, mutta pystyt elämään Connectin kanssa ja saat sieltä tehtyä hyvät analyysit? Mielestäni Polarflow on ihan yliverto verrattuna muihin softiin ja tässä tulee ongelma hypähtää Garminiin.
 3. Thänx, aina oppii jotain uutta😀
 4. Onko Vantage kelloissa sama kuin Ignitessä että taustavalo aktivoituu ranneliikkeestä? Tämä on Ignitessä tosi häiritsevä ominaisuus varsinkin yöllä kun kellon valo aktivoituu useaan otteeseen pelkästään unen aikaisesta liikehdinnästä. Saako tämän ominaisuuden jotenkin poistettua Polarin kelloista yöaikaan? Tietääkö joku?
 5. Ok, ymmärsin että myit pois Vantagen, eli löysit jotain muuta tilalle. En ole koskaan luottanut rannemittaukseen, eli aina sykevyö käytössä ja se toimii yhtä hyvin Garminilla ja Polarilla. Eikös Vantage sitten toiminut sykevyön kanssa?
 6. Mikä oli resepti tarkempaan mittaukseen?
 7. Kyllä toi on melkoista kuraa. Huono juttu!
 8. Steg

  Garmin 945

  Aikamoiset ominaisuudet näyttäisi olevan tässä kellossa. Pieni paino, kestävä akku, navigointi, musiikki, eli ihan sairaasti kaikkea. Enpä ole kuullut valituksia tästä kellosta, eli ilmeisesti käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä?
 9. Liittyykö nämä ongelmat pääosin rannesykemittaus ongelmaan? Olisiko muuten toiminnallisuudet ok, jos käyttäisit sykevyötä? Tietysti tuo himmeä taustavalo ei muutu ja siitä olen nähnyt lukuisia valituksia.
 10. Mieti kun saisi Garminin kellon Polarflowin äpillä! Sitten olisi kaikki mun toiveet täytettynä.
 11. Olin puoli vuotta Fenixin käyttäjä, mutta kypsyin täysin connectiin! Kokeilin kyllä training peaksiä ja jotain Endomondoa, mutta silti sanoisin että Polarflow on ihan ylivoimainen näihin nähden. Sen takia yhdyn tähän 100-0 lauseeseen.
 12. Varmaan on hyviä ja huonoja käyttökokemuksia Vantageista, mutta ehkä tämän lyhyen kyselyn perusteella enemmän ollaan positiivisia Vantagen suuntaan.Itse pidän myös ekosysteemiä tärkeänä kellon valinnassa, eli Polarflow on mielestäni selkein sovellus jos vertaa muihin. Käytän aina sykevyötä urheillessa, sillä kuten on todettu, niin rannesykemittaus ei toimi kaikilla yhtä hyvin. Toiseksi toivoisin kellolta pitkää akunkestoa, eli vähintään 5-7 päivää 2-3 tunnin treeneillä per viikko ja jatkuva sykeseuranta. Mitä jos olisi paalua, niin mihin Vantagen käyttäjät vaihtaisitte?
 13. Muistan kun Vantaget tuli markkinoille, niin rutina oli melkoinen kun sykkeet näytti sitä sun tätä, mutta nyt näyttäisi tilanne olevan aika hyvä. Onko nykyiset Vantagen käyttäjät tyytyväisiä kelloihinsa vai onko katse jo kohti jotain muuta mallia?
 14. Kiitos näistä tiedoista. Kuvittelin kyllä että V:n akku olisi ollut paljon tehokkaampi. Onhan se 320 milliampeeri vs. M-mallin joka on 230.
 15. Näkee lämmön vaikutukset pulssiin :) Äärettömään oleellinen tieto.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy