Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Laama

Jäsenet
 • Content Count

  22
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  1:53:17 (2018)
 • Maraton
  03:56:39 (2019)
 • Tavoite
  maraton 3:30 - puolimaraton 1:40

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. V toiminut itsellä altaassa täsmällisesti. joskus harvoin on saattanut jäädä matka 25m vajaaksi, mutta muuten kyllä toimii. Uin itse 25m allasta ja aina vaparia, kosketan kädellä altaan päätyä ja potkaisen siitä liukuun, en tee siis kieppiä. Mitään uintitekniikkaa en ole opiskellut joten luomuna mennään ja siitä tuntuu kello pitävän 🙂 Sykkeetkin tulee mielestäni varsin oikealla tasolla.
 2. Tänään HCM ja oma ensimmäinen mara maaliin ajassa 3:56:39 Vuosi oli takana treeniä tähän päivään ja nollasta lähdettiin. Aikuisiällä ei juuri mitään liikuntaa pohjalla, ikää mittarissa 39. Tästä jatketaan kohti 3:30 ketjua, se olisi tullut jo tänään mutta nesteytys meni reisille ja jalat nilkoista nivusiin kramppiin 34km kohdilla. Hyvä fiilis ja meno loppui siihen ja kilsoihin tuli 2-3min lisää. 4h alitus kramppien kanssa taistellen maaliin oli kuitenkin itselle tämän päivän maksimi.
 3. Tämä oli ensimmäinen ”Mara” itsellä, taistelulla maaliin tultiin alle 4h. Oma hyvä juoksu joka oli tulossa kevyesti alle 3:30 meni pilalle kun en tajunnut että tuossa 23km - 29km ei ollut mitään tankkauspistettä... jalat meni sitten totaali kramppiin kun omaa vettä ei ollut mukana. Muuten kiva tapahtuma mutta saisi olla tuota nesteytystä kyllä näillä ilmoilla tasaisesti 3km välein ellei useammin.
 4. Itsellä loppui Vantage V mallista matkan mittaus ongelma harjoituksen alusta kun resetoin laitteen pitämällä punaista nappia 15 sekuntia pohjassa. Tuon jälkeen on laite siis mitannut nätisti kokonaismatkan heti harjoituksen alusta eikä vasta kilometrin jälkeen 🙂 Optinen HR ei tunnu oikein yltävän sykealueen yläpäähän minulla. Tämän huomaa varsinkin intervalli vedoissa että syke on todella vaikea saada 5 tasolle vaikka kuinka paahtaa omilla maksimirajoilla. Kuvassa urheilukentällä juostu tunnin setti ja vertailuna kuukauden takaa vanhempi samanlainen harjoite M430 optista HR käyttäen. Reserviin jäi mittarin mukaan sykkeestä vielä 15bpm vaikka oikein yritin rutistaa viimeisissä vedoissa kaikki irti. Kuvista huomaa senkin että V:n GPS pysyy kentän sisällä nätisti eikä lähde pahasti haahuilemaan. Muutenkin noin kymmenen lenkin perusteella olen GPS:n tarkkuuteen ihan tyytyväinen vaikka M430 poukkoili kartalla hieman vähemmän. Vauhtikäppyräkin on jotenkin levottoman oleinen tässä V:ssä versus M430, saa nähdä saadaanko softan päivityksillä vielä tuota parannettua. Pikku pakkasellakin voi olla tietenkin optisen seurannan toimintaan vaikutusta kun liikutaan lähellä maksimia. Taitaa olla niin että H10 tulee hommattua kaveriksi laitteelle intervalli harjoituksiin ja saahan siinä sitten samalla "recovery pro" ominaisuuden käyttöönsä. Vaikka nyt softassa on vielä pientä murhetta siellä täällä ja joitakin ominaisuuksia uupuu niin olen kyllä tuotteesta kovasti pitänyt, plussan puolelle kokonaisarvosana minulla kääntyy. Tuota kardiokuorman taso infoa olen hyödyntänyt mm siten että jos mittari lähentelee punaista ja päivälle olisi allokoitu rankempaa treeniä niin siirtelen kovemmat treenit sitten seuravaan päivään ja sama toisinpäin jos mittari on aliharjoittelua lähellä ottaa pari päivää hiukan kovemmin 😉 Polar Vantage V Polar M430
 5. Vantage V:llä viisi uintikertaa takana (25m allas). Kahdella ensimmäisellä kerralla kello laski matkan metrilleen oikein, silloin oli vielä se julkaisun aikainen firmis kellossa. Päivityksen jälkeen kolmas uinti oli oikeasti noin 1200m vaparia, kellon mukaan 250m... Neljäs ja viides kerta ollut taas lähellä oikeaa totuutta, saatta olla että itsellä mennyt laskut sekasin ja kello näyttänyt 1250m ja 1150m, omasta mielestä uin kuitenkin tuolloin 1200m molemmilla vedoilla. Isompi ongelma on GPS matkan mittaus juoksulenkin alussa. Useasti on käynyt niin että kello näyttää "GPS ok" ja lähden juoksemaan. Treeniä kun katsoo sitten jälkikäteen Flow palvelusta niin liikkeelle lähtö tapahtuu kartalla oikeasta paikasta, aika ja syke käyrät taltioidaan heti lähdöstä, mutta matkaa aletaan laskemaan vasta 4-6min jälkeen jolloin on saattanut tulla jo kilometrin verran juostua. konaismatka lasketaan vasta tuosta mistä se alkaa laskemaan metrejä joten vaikuttaa varmaan Running Index lukemaan ja ties mihin muihin arvoihin.Tämä ei tapahdu aina, mutta on ollut "ominaisuus" sekä vanhalla että uudella firmiksellä. Kaikin puolin pieniä murheita jotka varmaan saadaan päivityksillä kuriin. Muuten olen kyllä tyytyväinen tuotteeseen.
 6. Laitetaan myyntiin lyhyen aikaa palvellut treenikaveri, päivitys tapahtui itsellä Vantage V:hen joten tämä jäi nyt turhaksi. Ostettu 4/2018 joten takuuta vielä reippaasti jäljellä. Hintapyyntö 70 € *** HUOM 23.11. Black Friday tarjous 50€ *** Valitettavasti onnistuin saamaan kellon tauluun aivan pienen naarmun heti ensimmäisenä päivänä kun siivoilin varastoa ja en tajunnut varoa 😞 Naarmu nyt sinällään ei haittaa mitään ja sen kanssa varmasti oppii elämään eikä se ainakaan itseä häirinnyt, tämä huomioitu hinnassa. Muuten laite pelittää kuten pitääkin. Hiukan harmittaa myydä kun uudemmassa "hienossa" kellossa ei ole edes kaikkia näitä M430 ominaisuuksia ja GPS on tässä selkeästi jopa parempi. Kello sijaitsee Espoossa joten jos haluat katsastaa tuotteen ennen ostoa niin sovitaan treffit johonkin. Lähetettäessä rahat ensin tilille ja paketti postiin. Pakettiautomaatin hinta taitaa olla 11,90€ joten se lisätään ostajalle. Mahdollista myös vaihtaa päittäin Polarin H10 sykesensoriin jos semmoinen löytyy nurkista ylimääräisenä. vesku(piste)juntunen(ät)gmail(piste)com *** Edit 30.11.2018: Ilmoituksen voi poistaa, tuote siirretty myyntiin Huuto.Net palveluun koska täällä foorumilla ei näytä olevan kiinnostusta juuri tällä hetkellä. ***
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy