Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  313
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pyörämees

  Polar Grit X

  Rannemittauksella tuo on kylmässä kelissä varmasti ihan tavallinen ilmiö oli sitte mikä kello tahansa kyseessä.
 2. Ihan samaa tasoa kuin sinunkin juttusi. Kyllä se joillekin ottaa koville, jos vähänkin kritisoi Suomen arvauskoronatoimia!! 😁😁
 3. Suomessa on jo vuoden saanut kuulla samaa laulua sairaaloiden täyttymisestä. Vieläköhän ruumiskontit odottavat Husin takapihalla. 😊 Onneksi tulee kunnon talvi koko Suomeen, niin voi ruumiit laittaa suoraan vaikka lumikieppiin. 😇 Tässä olisi hallituksella ollut reilusti aikaa lisätä tehohoidon kapasiteettiä, mutta eivät ole nähneet sitä tarpeelliseksi, miksiköhän? Asia varmasti selvisi heti alun paniikkikohtauksen jälkeen, että koronapotilaat niin harvoin tarvii/hyötyy tehohommista yhtään mitään! Ei tehohoito ole ollut mikään pelastava enkeli tässäkään asiassa, että kuolee ilman ta
 4. Jahas, luepa ensin koko juttu ja mieti asiaa sitten uudestaan! 👍 Todella asiallinen kirjoitus ja hyviä nostoja otettu esille. Minusta sensuuri kuvastaa ennemminkin sitä, ettei kukaan pysty vastaamaan esim. tämän lääkärin ajatuksiin.
 5. https://vapaudenpuolesta.fi/2021/01/11/koronadystopia/ Miksi koronasta ei voida keskustella avoimesti? Miksi tällaiset jutut sensuroidaan? Jos ja kun suurin osa asiantuntijoista on eri mieltä ko. tekstin kanssa, mikseivät he järkiperustein kumoa kirjoituksen sisältöä. Tämmöisten kirjoitusten hylkääminen ilman asiallista keskustelua lisää vain ihmetystä ja hämmenystä ihmisten keskuudessa.
 6. Koronatestirahoilla olisi voitu esim. laittaa kaikki suomalaiset täydelliseen terveystarkastukseen ja kaikille halukkaille vielä vaikka hiihtosukset kylkiäisenä!! Tour de Skiilläkin testataan porukkaa niin monta kertaa, että saadaan negatiivinen tulos ja karkelot jatkuu. Milloin ihmiset oikeasti ymmärtää, ettei koko testihommassa ole yhtään mitään järkeä!?
 7. Näin on ihan hyvä 👍😊 Minä voin tulla kaveriksi kaivuuhommiin.. 15-kesäisenä olen viisi hautaa lapiolla kesätöissä kaivanut. Olisi mielenkiintoista tehdä tutkimus, jossa täysin terve ihminen laitettaisiin viikoksi tehohoitoon. Veikkaan, että kuka tahansa hyväkuntoinen ihminen menisi aika äkkiä huonoon kuntoon. Sairaalaympäristö, pelko, stressi jne murtais kovemmankin karpaasin. Kuinkahan paljon koronaan liittyviä kuolemia tulee siitä, kun yritetään suojella ihmisiä koronalta? 🤔 No, muutaman vuoden päästä saamme varmasti vastauksen tähänkin kysymykseen.
 8. Hyvin on uponnut median lietsoma arvauspaniikki ihmisiin! 😣 Tuolla ajattelutavalla kannattaa ottaa lapio esiin ja kaivaa varalta pari joukkohautaa valmiiksi.
 9. Vantage V ollut yli 2vuotta käytössä ja hyvin kestää akku vielä!
 10. Koronavuoden saldo Vantage Veellä on nyt 660 treenituntia.. Eipä löydy omissa touhuissani kellosta mitään moitittavaa! Toivottavasti akunkesto säilyy vielä pitkään hyvänä, niin ei ole mitään tarvetta katsoa uudempien kellomallien perään. Miksi porukka vaihtaa sitten kelloja niin usein? Itselläni edellinen kello V800 oli ranteessa vajaa viisi vuotta.
 11. Vihreiltä paluu juurilleen.. Jos puolueen alkuliikehdintä perustuu rikolliseen toimintaan, niin mitä muuta samalta väriltä voidaan tänä päivänä odottaa. Onneksi Caruna-Pekan median suojelema kilpi otti nyt todellisen likatahran. Saa kyllä kovasti ihmetellä, jos Haavisto asettuu vielä presidenttiehdokkaaksi kaiken tämän jälkeen.
 12. Olet ihan oikeassa! 👍 No, jos positiivisesti ajattelee tilannetta koronan kannalta, niin oishan tuossa hyvä tapaustutkimuksen paikka.
 13. Hyvä tarkennus. Väärä tieto leviää helposti, vaikka tulis kuinka luotettavasta lähteestä tahansa, jos virallinen koronatiedotus vetää hyshys-linjaa. 😣 Kovalta kuulostaa silti 80 tartuntaa samasta puljusta viikon aikana. 🤔Tähän vaaditaan iso joukkoaltistuminen. Onko tietoa, kuinka monta komennusmiestä firmassa työskentelee, ja toinen hyvä kysymys olisi, että miksi ihmeessä?Eikö Suomesta löydy osaavia käsiä nuihin hommiin. Rasisti en halua olla, mutta koronaan näyttää kuitenkin paras lääke olevan suomalaisuus!
 14. Voihan tuolle touhulle itkeäkin! 👍 Saa siinä yrittää pitää kahdesta perusasuasta kiinni eli turvavälit ja käsienpesu, kun kuningasalkoholi saa koronan liikkeelle. Mutta eihän koronasta voi mitään edes kertoa, kun on niin salaperäistä touhua. 😣 Sanottais suoraan missä ja miten tartunnat tuli!
 15. Esim. Oulussa alle viisi tyyppiä sairaalahoidossa ja koko kaupunki paniikissa StoraEnson pikkujoulujen jälkeen. 😁 Myös kouluihin ja päiväkoteihin tuli ylläri ylläri maskipakko pikkujouluaikaan. Laitetaan vaan verhot kiinni, niin eihän virus sitä näe. Sitte vaan kaikille roskapasksmaskit naamaan joka paikkaan ja saadaan taas tartuntaluvut nousuun. Hyvä me!!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy