Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  173
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei kannata pausettaa missään tapauksessa. Jos teet esim. tunnin voimaharjoittelun, niin pienet palauttelut ovat osa treeniä. 💪 Ja kardiokuorma kannattaa myös kerätä talteen koko treenistä, jos haluaa omaa kuormaa/palautumista seurata. Salillahan rannemittaus ei toimi tietyissä liikkeissä sitten ollenkaan.. Eli vyö käyttöön, jos haluat tarkat syketiedot talteen.
 2. Nokia 8 + Vantage Vee -kombo toiminut kimpassa ongelmitta --> eli olen tehnyt käyttöönoton, päivitykset ja siirtänyt treenit luurin kautta. Joilki ollut murheita saada esim. päivitystä toimimaan puhelimella.
 3. Ainoa miinus tossa mallissa (M430) taitaa olla akunkesto.
 4. Näkyikö nämä nopeusheitot vain hetkellisesti kellosta vilkaisemalla vai jälkeenpäin kierroksia katsottaessa? Tänään kävin hölkkäileen vajaat 13km VV ranteessani. Kaveri juoksi saman lenkin M-malli kädessään. Molemmilla oli autokierrokset päällä eikä ongelmia esiintynyt. Polarille tämä voi olla isokin ongelma, jos toiset kellot toimivat ja toiset eivät 🤔 Yllä kuva autokiekoistani
 5. Ite testailin VV:n GPSiä enemmän vuosi sitten V800 kanssa rinnakkain. Testiä kertyi työmatkapyöräilystä (noin 800km), juoksusta muutamia kymmeniä kilometrejä ja hiihdosta ja vaelluksilta useita tunteja. Silloin ei ainakaan matkat heittäneet kellojen välillä yhtään. Ja samalta työmatkalta tulee edelleen tutut kilsat päivästä toiseen. Toki muutamien kymmenien metrien päiväheittoja on, mutta ne kuuluvat asiaan. GPSin jäljessä näyttäisi olevan suurin haaste treenin alussa uuden päivityksen jälkeen, muuten seuraa oikeaa reittiä riittävän hyvin omaan silmääni. Voi olla, että täällä pohjoisessa kello pääsee GPSin suhteen helpommalla kuin etelän ympäristössä. Nyt VV:stä on otettu ulos reilusti yli 500 treenituntia eikä onneksi kello ole kertaakaan jättänyt talletusta kesken. Tämä kyllä kuulostaa jopa uskomattomalta, kun lukee muutamien kokemuksia samasta laitteesta. Ehkä ei ollutkaan huono veto ennakkotilata kello vuosi sitten. 😇 Tai sitten osui vaan tuurilla hyvä kello omaan kätöseen. Ei muuta kuin uutta kampetta ranteeseen. 👍
 6. On kyllä outo juttu.. Ihan kuin ois taas kahta rautaa liikkeellä 🤔 Toisilla pelaa ongelmitta ja toiset rypevät niissä. 😣 Mitä tarkoitat, että GPS on epätarkka? GPS elää treenin aikana, jälki huitelee missä sattuu vai kilsat näyttää väärin?
 7. On toiminut VV juoksussa, hiihdossa ja pyöräilyssä normaaliin tapaan. Autostoppia en ole käyttänyt.. Kierrokset ovat olleet koko ajan käytössä. Taitaa sitten toi autostopin bugi piinata edelleen, jos sulla uusin päivityskin kellossa 🤔
 8. Aika näkyvästi oli Polar esillä eilisen futispelin kenttämainonnassa 💪 Hyvä Suomi! Taitaa olla Polarilla sopparit Suomessa lätkä- ja futismaajoukkueiden kanssa niin naisissa kuin miehissäkin.
 9. Tässähän vois itekin vetää taas uimahousut jalkaan, ku kelit menee niin karseaksi, ettei loskapaskassa viiti millään tavalla kyntää. Aikanaan V800 antoi kyllä vaparista tarkat uintimetrit, mutta Vantage Veetä en ole vielä altaassa uittanut. Taitaa olla suurin syy uintitavassa/tekniikassa, jos lukemat ei vastaa todellisuutta.
 10. Minä oon kyllä Polarin H7-vyön heittänyt huoletta muutaman kerran viikossa pesukoneeseen (30'C) pyörimään ja hyvin on pelittänyt jo useamman vuoden. Toki vyötä en käytä enään niin paljon kuin V800:n aikaan, ku ranteesta tulee esim. työmatkapolkaisut nykyään ylös.
 11. Kannattaa käydä ensin itse testaamassa onko paska vai ei 👍 palstan perusteella tulee kyllä juttuja puolesta ja vastaan!
 12. Pyörämees

  Polar V800

  Tutulta näyttää. Noin viis vuotta oma V800 kesti saunomista ja uimista. Varmaan kevät ja syksy olivat kellolle pahinta aikaa, kun saunan lämmöstä hyppäsin kylmään veteen. Loppuviimein kesällä 2018 kellotaulu imaisi sauna/uintireissulla vedet sisään. Eli itellä ainakin ihan oma moka, koska eihän tuota kelloa saunaan suositella.
 13. V800 kesti itellä melkein viisi vuotta ja nyt Vantage Vee ollut ranteessa vähän yli vuoden. V800 pelitti 100% luotettavuudella ja samaa on jatkanut VV. V800sta alkoi akku hyytyä ja omasta käytöstä johtuen se otti myös vettä näyttölasin alle neljän vuoden saunareissujen jälkeen. Edelleenkin V800 toimii, jos otan sen laatikon pohjalta käyttöön. Ja käyttäisin varmasti vieläkin V800sta, jos siinä akku kestäisi pidemmät treenit! Kyllä luotettavuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, mitä kellolta ja muilta kamppeilta tämän päivän kertakäyttökulttuurissa kannattaa vaalia! 👍
 14. Pitäis kehittää sellainen kelloalusta, johon jokainen vois ostaa tietyt ominaisuudet. Kuka tarvitsee esim. kirkasta näyttöä, niin sellainen ois vaihtoehtona. Ja jos et tarvitse rannemittausta, niin sen vois pullauttaa pois jne.. Itellähän ei ole insinööritaustaa, niin en tiedä olisiko tuollainen kui vaikea toteuttaa.
 15. Onhan noi uutiset Polarista ja Nokiasta viime aikoina olleet ikävää luettavaa. Ainakin ite toivoisin, että suomalaisten kädenjälki pärjäisi markkinoilla oli tuote mikä tahansa 👍
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy