Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  120
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itellä joskus viime marraskuussa toiminut viimeksi automaattinen synkkaus Vantage Veen ja Nokia 8 välillä. En muista pitäisikö sovellus olla luurista koko ajan auki, jotta autosynkkaus toimisi. Itse en ole kyllä tuota ominaisuutta kaivannut yhtään!
 2. Kumpi malli kyseessä? Ainakaan V-malliin ei pitäisi kovin helposti naarmua tulla. M-mallin lasiin kannattaa hommata suojakalvo tämän palstan kommenttien perusteella.
 3. Pyörämees

  Strava

  Riippuu myös kuin paljon porukkaa on vetässyt segmentin läpi. Omien havaintojen pohjalta sanoisin, että segmentti alkaa näkyä juoksu-/pyörämoodi päällä, kun siihen tulee 10 eri liikkujan suoritusajat.
 4. Vähän harmitti jatkoajan tuomarivirhe! Onnea vaan HPK:lle! Mutta kyllä se voitto/tappio olisi maistunut paremmalta eri tavalla tulleesta voittomaalista!!
 5. Heponiemellä lapa jäässä ja nimi lehteen! 😬
 6. Ei se minua haittaa, vaikka HPK pytyn veikin, mutta ratkaisumaalia edelsi karmea tuomarivirhe. Pelin, pelaajien, tuomareiden ja fanien kannalta harmillinen tuomio.
 7. Harmittaa, kun peli ratkesi tuomarivirheeseen!!
 8. Marraskuussa 2018 sain ennakkotilatun Vantagen haltuuni. Samoihin aikoihin Polar julkisti tulevat päivitykset kelloon. Kaikki muut ominaisuudet taisivat tulla luvatun mukaisesti, mutta livesegmentit jostain syystä laahaavat pahasti perässä alkuperäisestä aikataulusta. Sinänsä tämä on jännä juttu, koska vanhasta V800-kellosta livesegmentit löytyvät. Muuten kello on kyllä pelittänyt itselläni erittäin hyvin!
 9. Ei katoa. Jos kellossa ja sovelluksessa eri tiedot, niin asenna vaan appi uudestaan. Eipä tullut vielä kelloon livesegmentit, vaikka aluksi luvattiin vuoden 2019 alkupuolelle. 😣
 10. Pyörämees

  Strava

  Jospa korjaantuisi piakkoin, niin ei tarvitsisi käsipelin treenejä siirrellä. 👍Piti jo vähän säikähtää, et kunnon Komitykitys hävisi bittiavaruuteen 😇
 11. Joo, ei todellakaan tule tärinän vuoksi. Jos esim. rallimies pyörittäisi rattia sykevyö ja treenitila päällä. Siinäkin kertyisi todella paljon askeleita Polarin mukaan. Tämän laskutavan mukaan ei tarvitse ainakaan erikseen lähteä kerryttämään askeleita, jos joku tosissaan askeleita seuraa.
 12. Pyörämees

  Strava

  Itselläni tänään treeni ei siirtynyt automaattisesti Flowista Stravaan. Kaverilla myös sama juttu eilen ja tänään. Molemmilla eri kellot, mutta sama Flow-palvelu. Itellä ollut vähän yli puoli vuotta Strava ja nyt ekaa kertaa temppuili tiedonsiirto. Oiskohan vaan jokin hetkellinen häikkä? 🤔
 13. Polarin kellolla liikkuessa kerrytät myös askeleita olipa laji mikä tahansa. Eli pyöräily lisää myös päivän askelmäärää. En tiedä, onko tuosta nyt mitään hyötyä tai haittaakaan.
 14. Ite saunoin neljä ja puoli vuotta V800 ranteessa ja loppuviimein kello otti kosteutta näyttölasin alle. Samoin en tee enää Vantage Veen kanssa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy