Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  281
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse muistan saman tapauksen, mutta en millään muista, että ampuja ja nuotiolla istunut luodin selkäänsä saanut mieshenkilö olisivat olleet veljeksiä. Samoihin aikoihin kyllä Kainuussa mies ampui veljensä hirvenä. Jahti tapahtui iltahämärässä. Toinen kutsui pellon laidalla hirviä luokseen matkimalla hirven ääntä. Todella ikäviä tapauksia kaikki, ja omasta mielestäni nämä kertovat liiankin hyvin sen, että silloin kuin kuolema on tarkoitettu kylään, niin se ei tyyliä katso.
 2. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ainakin itse olen kahden vuoden Vantage Vee käytöllä huomannut, kuinka kylmyys/viileys sekoittaa rannemittauksen. Toimii toki kylmällä, jos pidät kellon visusti hihan alla. Eikä saa myöskään kurkkia kelloa kesken lenkin, jos haluaa tarkat sykkeet ylös. Veikkaan, että GritX toimii samalla tapaa kuin Vantage. Vai onko joku, kuka on hypännyt Vantagesta GritX:ään huomannut parannusta esim. rannemittauksen suhteen?
 3. Menihän tuo Honorillakin päivitys kerralla läpi! 👍 Aikaisemmin olen operoinut Nokian luurilla. Treenien synkkaus Honorilla kestää ihmeen kauan. Nokialla synkkaus kesti varmaan minuutin ja tällä luurilla useita minuutteja.
 4. Kristalla niin kuin kaikilla muillakin huipulla sietokykyarvo elää ihan omaa elämäänsä kauden eri vaiheissa.. 👍 Seki ois kiva tietää, käyttääkö Iivo enää Ortostaattista testiä palautumisen seurantaan vai onko Nightly Recharge syrjäyttänyt sen?Itselläni näin aktiiviharrastajana ortotesti on unohtunut täysin Nightlyn ilmestyessä Vantageen. Kello on kk päässä ollut 2vuotta ranteessani ja nyt Vantagen aikana en ole ollut kertaakaan kunnolla kipeänä. Viime kesältä suurin yksittäinen kardiolukema, 640, tuli 240km pyöräilystä 2100 nousumetrillä höystettynä ja 33km/
 5. Hurjalta kuulosta, mutta jokainen omalla tyylillään! 💪 Ois makia saada esim. Iivon, Kristan tai Kaisan kardiokuormat näkyville. 👍 Ootko testannut missään kisassa/tapahtumassa vauhtiasi? Tai pyörä-/juoksutestissä?
 6. Nyt olet kyllä pikkusen hakoteillä kellon antamista arvoista... 🤔 Rasituslukema muuttuu tottakai joka vuorokausi, koska se on seitsemän päivän keskiarvo verrattuna kk treeneihin. Suoraan siis lukemista, et voi päätellä palautumista, ainakaan päiväkohtaisesti. Toki säännöllisesti treenaaville myös kardiokuorman seuraaminen on järkevää, ja varsinkin jälkeenpäin hyvä katsoa käppyröitä pitkältä aikaväliltä. Itselläni on tällä hetkellä sietokyky 85, mutta uskaltaisin lähteä kanssasi vaikka kuinka pitkälle pyörälenkille 😊 Vähemmän liikkunut saa suurempia arvoja
 7. Kardiokuorman lukemat ovat aina henkilökohtaisia, joten arvoja on turha lähteä toisiin vertaamaan. 👍 Älä ihmeessä liian pitkään ainakaan punaisella mene. Voi tulla hekumavaiheen jälkeen yllättäen stoppi tai vähintään flunssapöpö eteen. Onko Nightly Recharge käytössä? Säännöllisesti treenaaville se kyllä kertoo, missä mennään esim. palautumisen suhteen. Myös ruoka ja ruokailuajat näkyvät siinä hyvin.
 8. Aikamoiset lukemat 👍 Itse sain viime kesänä rasitusarvon korkeimmilleen olemalla noin 27h viikkoon pyörän päällä. Reilut 200 oli oma arvoni. Ilmeisesti syksy tullut, kun tällä hetkellä rasitustaso 87. Hyvä ottaa iisiä välillä.
 9. Veikkaan kyllä, että kellon mittaus on lähellä oikeaa. 👍 Itellä kohta kaks vuotta Vantage Vee ranteessa ja kello kyllä mittaa matkan luotettavasti. Eipä mitään eroa V800sen mittaukseen matkassa.
 10. Itellä syksyllä tulee kaksi vuotta täyteen Vantage Veen kanssa. 3kk sitten vaihdoin Nokia8 luurin Honoriin. Nokian kanssa synkkaus toimi välillä automaattisesti ja napistakin todella nopeaa. Honorin kanssa synkkaus kestää joka kerta aika pitkään, mutta yksikään treeni ei ole jäänyt matkalle. Ja vuodessa sporttia tulee 600-700h.
 11. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ei tunnista. Eli käytännössä ihan sama, millä nimikkeellä otat tiedot treenistä ylös.
 12. Ite juoksin lauantaina aamulenkin seassa yhden ratakierroksen 64s. Täytyy loppusyksystä painaa alle minuutin! Tosin juoksua tullu maaliskuusta lähtien vain 10km viikkoon. Pyörällä polkasen 300km viikkoon.
 13. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ainakin itse pääsen vanhempiin tietoihin käsiksi Flow-luurisovelluksen kautta pläräämällä Nightly Rechargea vaan taaksepäin. 👍
 14. Pyörämees

  Polar Grit X

  Flowista löytyy joka yöltä Nightly Rechargen kautta käyrät sykkeestä, sykevaihteluvälistä ja hengitystiheydestä.
 15. Japanissa ei taida olla paljoa ylipainoisia 🤔
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy