Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  147
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ois makia saada juoksuun ja pyöräilyyn tuollainen valojänis eteen kirittäjäksi! 👍😊 Siinä ois joillekin bisnesideaa. Juoksutapahtumista oikeat jänikset pois ja tilalle reitillä etenevät värivalot tavoiteaikojen mukaan.
 2. Kaveri kertoi just kuulumiset Kolilta ja kysäsin samalla, miten Vantage Veen akku kesti 20h suorituksen. Puoleen väliin oli akkupalkki tippunut täydestä latingista! Eli älä huolehdi, etteikö akku treeniä kestäis 👍
 3. Vastaan vielä kerran kommenttiisi 😣 Vantage Vee on ollut kohta vuoden ranteessani ja liikkumistunteja olen ottanut ylös noin 500. Esim. vaellukselta kertyy helposti tunteja, jos hiihdät/kävelet päivässä noin 8-12h. Lisäksi olen kellon kanssa juossut, pyöräillyt, melonut, soutanut, pelannut jalkapalloa divaritasolla, pelannut salibandya/höntsylätkää, tehnyt mettätöitä, kuokkinut perunoita, leikannut nurmikkoa, niittänyt viikatteella äipän kasvimaan reunoja ja saliakin sopivasti. Ja edelleenkin kello on yhtenä kappaleena 😊 Futiksessa piilotin kellon hikinauhan alle, jottei tuomari käske riisua sitä pois, ja samalla nauha suojasi vastustajaa kontaktitilanteissa. Juoksin pelissä keskimäärin 9,4km 😊 Sitten kun sinulla on yhtä paljon käyttökokemusta Vantage Veestä kuin itselläni, voin jonkin arvon jutuillesi antaa 👍 Itsellähän ei ole tarkoitus ylistää Vantagea, mutta kai tyytyväinen saa olla. Ostin kellon vajaat viisi vuotta palvelleen V800sen tilalle nimenomaan monipuolisen liikkumisen tueksi ja vaellus on yksi pääjuttuni. Ja alunperin sanoin, että rannesykemittaus on nuissa hommissa kyllä mainio ominaisuus! Toki pitää ymmärtää myös kelloa.. Esim. kylmästä ranteesta on turha odottaa järkeviä lukemia. Kellon oikut kun oppii tuntemaan, sen kanssa on ihan hyvä elää! Alunperin ajattelin kellon toimivan myös salilla, mutta ranteeseen tulee niin kova puristus tietyissä liikkeissä, joten vyötä täytyy käyttää saadakseen oikeat sykkeet ylös. Stravaan jos Komitat pyörällä lyhyttä pätkää, kannattaa myös käyttää Vantagen kanssa vyötä. Muuten voi pojat luulla, että sulla on mopo tai jopa moottoripyörä alla😁
 4. Meinasin jättää kommenttisi omaan arvoonsa, mutta onhan tuo Vantage kestänyt vaelluskäytössäkin jo yli 100h. Eipä oo muuta verrokkia itellä kuin v800nen, jonka heikkous Vantage veehen peilaten oli akunkesto ja sykevyön pakollisuus, jos haluaa sykkeet ylös. Kerran loppui v800sen vyöstä paristo kesken reissun, mutta olisin tuohonkin voinut varautua esim. varapatterilla.
 5. Ei varmasti Vantagella päästä mitenkään kahteen viikkoon. Taitaa kellon omat toiminnot haukata ison osan akunkestosta. Treeniä kello kyllä kestää. Viime talvena neljän päivän vaelluskeikka kovassa pakkasessa meni ilman ongelmia. Latasin kyllä kellon kerran varuilta, ettei 10h-12h päiväreippailut jää tallentamatta. Rannemittaus on kyllä pätevä vaelluksille 👍
 6. Tällä palstalla ainakin porukka kertoillut, että akku kestäisi jatkuvalla sykeseurannalla ainakin sen neljä-viisi päivää. Varmaan riippuu paljon, miten käyttää kelloa samalla ja mitä treenejä tulee tehtyä. Oliko sulla juoksulenkillä kello hihan päällä vai paljaassa ranteessa? Vähän tyhmä kysymys, koska mietit mistä kello sykkeen otti, mutta varmasti toikin asia vaikuttaa akunkestoon kylmillä keleillä miten kelloa suojaa.
 7. Itse latasin myös kellon eilen illalla. Eli to-to oli lataussykli ja akkua ois ollut vielä 19% jäljellä. Tuolla aikavälille osui 8h gps-treeniä,1h10min salia ja neljä ortostaattista testiä. En käytä jatkuvaa sykeseurantaa enkä seuraa ilmoituksia kellon kautta. Kello vajaan vuoden vanha Vantage Vee.
 8. Lähtökohtaisesti kello käyttää vyötä, jos se on saatavilla. Treenin alussa ja pausetilassa voit tarkistaa, mistä kello sykkeen ottaa. Jos näyttötaulussa sydämen ympärillä olevan kehyksen väri on vihreä, tapahtuu sykemittaus ranteesta. Sininen kehys puolestaan tarkoittaa vyömittausta.
 9. Aluksi täytyi tehdä kovasti töitä, että sai päivän aktiivisuuden täyteen Vantage Veellä verrattuna V800sen antamiin lukemiin. Jos miettii, kenelle kello on suunnattu, ei varmaan askelmäärillä/aktiivisuudella ole mitään merkitystä. Mutta saishan noikin ominaisuudet olla huippumallissa kunnossa. 👍
 10. Tuohon akunkestoon kannattaa huomioida, että puolivälistä alaspäin palkki tippuu nopeammin kuin täydestä puoleen väliin. Eli ei mee yhtä tasaisesti kuin auton polttoainemittari tasaisella kaasulla 😉 Pyörätreenista tai ihan mistä tahansa treenistä kertyy myös askeleet eli kello lisää treenikuorman mukaan askeleet. Ei tarvitse sitten erikseen enää lähteä loikkimaan, jos askelmäärästä seuraa päivän aktiivisuutta. Jännä toi ortotestin keskeytys. Itse olen kuullut vain, että testi epäonnistuu, jos sydän lyö miten sattuu.
 11. Toivottavasti kello vielä palkitsee 👍 Se on sama mikä kello on ranteessa, kunhan into liikkumiseen säilyy 💪 ja monet pärjää hyvin ilman kelloakin!
 12. Ei pidä ostaa sikaa säkissä 😊
 13. Eihän tuota kelloa tarvitse kovin montaa viikkoa pitää ranteessa, kun ymmärtää mitä akku kestää ja kuin paljon akkupalkki näyttää. Joillekin prosenttilukema voi olla tärkeä ominaisuus, mutta itselleni ihan se ja sama. Seitsemän-kahdeksan päivän välein ku lataan kellon, niin saan tarvittavat tiedot treeneistäni Flowiin/Stravaan. . 👍
 14. Ainoastaan latauksen aikana näkyy
 15. Eihän tuota varmaksi kukaan tavallinen tallaaja voi sanoa, mitä on tulossa ja milloin. 😇 Syksyn mittaan pitäisi ainakin tulla päivitystä vielä kelloihin. Itse odotin livesegmenttejä jo kesällä, mutta hyvinhän tuo pyörä liikkuu ilman tuotakin ominaisuutta. Eli oli kello mikä tahansa, niin kantajasta riippuu kaikki muu!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy