Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Älähän hätäile kellon ostamisen suhteen, jos V800 pelittää vielä hyvin 👍 Itsellä V800 oli kädessä vajaat viisi vuotta yötä päivää. Lopussa kello otti hieman kosteutta sisäänsä saunomisen yhteydessä. Eli alusta asti saunoin kello ranteessa. Tätä en todellakaan tee Vantage Veen kanssa. 🙂 Akunkesto hieman mietityttää Vantagessa. Viimeksi latasin kellon viime viikon torstaina, 8.11. Sen jälkeen GPS-treeniä on tullut 7h. Jatkuva sykeseuranta ei ole ollut päällä. Kaikki muut mittarit/kyselyt ovat käytössä. Akkua on kyllä varmasti vielä muutamaan treeniin jäljellä, mutta tuntuu, että kellon muut ominaisuudet haukkaavat akunkestosta ison palan.
 2. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tein tänään juoksulenkin Koillismaan maisemissa Vantage V:n sekä V800:n kanssa. Sää oli puolipilvinen ja lämpötila noin +3 astetta. Vantagessa käytin rannesykemittausta, ja V800:n sykemittauksen hoiti sykevyö. Kellojen päällä oli ohut juoksupaita. Alla testitietoja lenkistä: matka: V800: 10.45km. Vantage V: 10.45km nousu/lasku: V800: 80m/85m Vantage V: 65m/70m keskinopeus: V800: 12.3km/h Vantage V: 12,3 km/h keski-/maxsyke: V800: 160, 176 Vantage V: 157, 177 keskikadenssi: V800: 92 Vantage V: 89 juoksuindeksi: V800: 57 Vantage V: 58 Testitulokseni ovat ainakin itselleni täysin riittävät. Lisäksi Vantage Vee on supermukava pitää kädessä. V800 tuntuu Vantagen rinnalla todella kovalta ja painavalta.
 3. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Hyvältä näyttää jälki 👍 Itse olen kyllä erittäin tyytyväinen Vantage Veen gpsin mittaustuloksiin. Nyt takana 330km pyöräilyä ja 16km juoksua, eikä ole yhtään ikävä erinomaisesti viisi vuotta toiminutta V800 -kelloani.
 4. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Eipä oo 5% mittausheittoa näkynyt omissa testeissäni V800 ja Vantage Veen välillä. Täytyy vkloppuna tehdä uusia testejä. 👍
 5. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tänään juoksin lenkin Vantage Vee vasemmassa ranteessani ja V800 oikeassa ranteessani. Tarkoitus oli testata kolmea asia. 1. Miten sykkeet täsmää? 2. Miten matka täsmää? 3. Miten kadenssi täsmää? 1. Sykkeet jäivät nyt pelkästään Vantagen rannemittauksen varaan. Yritin laittaa ensin treenin alkutilan päälle ilman sykevyötä, jotta Vantage mittaisi sykkeeni ranteesta. Kun otin sykevyön mukaan leikkiin, Vantegen sykeväri muuttui siniseksi, joten mittaus olisi tapahtunut vyön kautta. Tämän vuoksi en ottanut lenkille lainkaan sykevyötä mukaani. Tähän löytyy varmasti jokin keino, miten voin tuollaisen testin tehdä? Itse sykkeet rannesykemittauksella vastasivat suurelta osin treenin tuntemuksia, mutta yksi ihmetyksen aihe tuli tällä lenkillä vastaan. Juoksin noin 600m spurtin Stravan Komipätkää, ja ihan spurtin lopussa sykkeeni näytti 147 höllötessä vauhtiani. Kovassa vauhdissa Komin keskipitkällä syke oli 178. Eli ensimmäinen särö minun luottamustani rannamittausta kohtaan tuli 13h treenin ja softan päivityksen jälkeen. 🙄 Lopputreenistä sykkeet tuntuivat taas olevan kohdillaan. 2. V800 näytti matkaksi 7.60km ja Vantage V 7.51km. Tämä on sinänsä jännä, että pidemmällä työmatkallani pyörämoodi päällä mittausero on ollut pieni tai sitä ei ole ollut lainkaan. Ja välillä Vantage on antanut pidemmän matkan 19.67km /19.64km. Toki nämä työmatkan mittaukset ovat eri päivinä tehtyjä eli kellot eivät ole olleet samanaikaisesti ranteessa. 3. V800 keskikadenssi 90 ja max 103. Vantage V keskikadenssi 88 ja max 103. Hyvä fiilis jäi kuitenkin lenkistä, ja tuli sinne se yks Komikin tehtyä 😊 onneksi siinä syke nousi myös Vantagessa tarpeeksi korkealle ennen äkkitiputusta, ettei kellään tarvitse ihmetellä, millä mopolla pätkän olen ajanut. 😇
 6. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tässäpä vähän lihavan pojan dataa juoksulenkiltä Vantage Veen rannemittauksella. Tämän lenkin juoksin vielä vanhalla softalla. Huomenna olisi tarkoitus juosta vertailulenkki Vantage Veen ja V800 kanssa, jos kehossa hyvä happi.
 7. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  On kyllä jännä juttu, että osalla menee rannemittaus noin metsään 🙄 itsellä myös ensimmäinen rannemittari (Vantage V) käytössä ja mittaustulokset ovat olleet vanhasta softasta lähtien heti kohdillaan. Ehkä olen kultaranne. 😊 Kolme kertaa viikossa kaivan vyön esille ortostaattisen testin vuoksi.
 8. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Itse olen hinkannut pyörällä samaa työmatkareittiä jo muutaman vuoden. V800sen ja Vantage Veen mittaamissa matkoissa ei ole käytännössä mitään eroa. Aikaisemmin olen jo maininnut, että ainakin omalla kohdallani sykkeet ja matkat täsmäävät täysin verrattaessa Vantagen tietoja V800sen tietoihin. Voisin itsekin tehdä vkoloppuna testausta juoksun osalta, eroaako matkat/kadenssit toisistaan? 🙄 Viime lauantaina juoksin Vantagen kanssa ensilenkin, ja juoksukadenssini oli 88/min. Sitä edellisellä kerralla juoksin V800 ranteessa ja tulos kadenssini osalta oli 90/min. Juoksureitti oli aika sama.
 9. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Treenatessa kello tuntuu toimivan kyllä hyvin 👍 nyt noin 6h treeniä rannesykemittauksella. Eikä yhtäkään outoa juttua ole tullut vielä vastaan. Tänään ajelin pyörällä työmatkat Vantage Vee ranteessa. Matka ja sykkeet täsmäävät, kun niitä vertaa parin vuoden ajalta V800 lukuihin. Ranneke on ollut välillä kireämmällä ja välillä aika löysällä. Tulokset ovat olleet kuitenkin samankaltaisia Karvoja en ole ranteesta ajellut. Akunkestoa pidän itselle yhtenä tärkeimmistä ominaisuuksista. Tällä hetkellä näyttäisi hyvältä myös siltä osin. En käytä jatkuvaa sykeseurantaa. Unitiedot kyllä kiinnostaa. Viime yöltä tiedot oli kyllä aivan mitä sattuun 😣 Kellon mukaan nukahdin klo 1.15, vaikka täydessä unessa olin jo 23.00. Muutenkin uni näyttää tosi katkonaiselta 🤔 onkohan muilla samanlaisia havaintoja?
 10. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Tänään ajelin läskillä Vantage Veen testiajoa noin 2h30min rannesykemittauksella. Ei voi kuin todeta, että treenatessa kello ainakin toimii hyvin. Sykedatassa ei mitään hyppyjä/ihmeellisyyksiä lenkin aikana. GPS-jälki kulki myös sieltä mistä pitikin. Kello oli ranteessa hihan alla koko lenkin ajan. Toki välillä vilkuilin, vastaavatko tuntemukset kellon lukemia, ja kyllä vastasivat. Ainakin näyttäisi, että myös akunkesto on kohdillaan. 👍 Toivottavasti pitkiä talvivaelluksia on hyvä tehdä Vantage Veen kanssa.
 11. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  No nyt siellä näkyy kaikki unitiedot 🙄 eli en tiedä oliko jotain ongelmia jossain, vai täytyykö malttaa vaan odottaa hieman kauemmin synkkauksen jälkeen..
 12. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Itellä ihan sama juttu. Nukuin mielestäni pitkään ja hyvin, mutta eipä tule viime yön unitiedot näkyviin. Lauantaita vasten nukuin lyhyet yöunet, ja sain siitä uniosiossa heti palautetta. Eipä tässä vielä hätäillä 👍 Kyllä tästä kellosta vielä hyvä tulee!
 13. Pyörämees

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Ensimmäinen juoksulenkki heitetty Vantage Veen kanssa. Rannesykemittauksen tarkkuus oli kyllä positiivinen yllätys 👍 Ensikokemuksen perusteella sykevyötä en tule enään ainakaan juoksussa käyttämään. Jatkuvaa sykeseurantaa en ole vielä päällä pitänyt. Ainakin jollain palstalla oli virheellisistä sykepiikeistä keskustelua.. Samaisen keskustelun mukaan kyseessä olisi bugi, jota työstetään Polarin toimesta kuntoon. Kellohan on vielä täysi raakile, mutta lupaavalta vaikuttaa. Flowi on myös ottanut isot harppauksen eteenpäin 😊
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy