Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  125
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ite pidän nykyään rannekkeen todella kireällä, kun otan sykkeet ranteesta. Toiminut taas todella hyvin. 👍 Keväällä oli jo epäilyksiä rannesykemittauksen toiminnasta. Tänään tein pienen 3h vaelluksen vesisateessa ja Vantage Vee pelitti moitteetta. Kyllähän niitä ylläreitä varmasti joskus kohdalle osuu!
 2. Varmasti hyvin rannekohtainen, miten kelläkin sykkeenmittaus toimii. Tietyissä treeneissä saan ainakin itse ranteesta riittävät syketiedot ylös, mutta joissakin sporteissa sykevyö on vielä pakollinen. Mitä tällä tarkoitat? Kardiokuormaa?
 3. Talvella pyöräilyssä ei ollut mitään ongelmia rannesykemittauksen kanssa, kun kello oli koko ajan takin alla. Nyt keväällä olen huomannut samaa, että kylmästä ranteesta mitattuna syketiedot ovat epäluotettavat.
 4. Vantage Vee ollut käytössäni viime marraskuusta lähtien. Omiin tarpeisiini peilaten kello on toiminut tarpeeksi hyvin alusta saakka. Päivitysten myötä en ole huomannut mitään suuria muutoksia perustoiminnoissa. Tietyt lajit/ treenit menee hyvin rannesykemittaus päällä, mutta esim. salikäytössä vyö on tarpeellinen. Varmasti on myös henkilöstä kiinni, miten rannesykemittaus toimii.
 5. Itellä on tullut ajettua esim. työmatkoja rannemittaus päällä noin 2500km. Sykemittaus ranteesta on toiminut erittäin hyvin, kun kello on ollut pyöräilytakin hihan alla eli ranne on pysynyt tasaisen lämpimänä. Nyt yhtenä päivänä ajoin työmatkaa ohuella vaatetuksella ilman hanskoja ja muutama ihmetyksen aihe löytyi heti syketiedoista.
 6. Itellä joskus viime marraskuussa toiminut viimeksi automaattinen synkkaus Vantage Veen ja Nokia 8 välillä. En muista pitäisikö sovellus olla luurista koko ajan auki, jotta autosynkkaus toimisi. Itse en ole kyllä tuota ominaisuutta kaivannut yhtään!
 7. Kumpi malli kyseessä? Ainakaan V-malliin ei pitäisi kovin helposti naarmua tulla. M-mallin lasiin kannattaa hommata suojakalvo tämän palstan kommenttien perusteella.
 8. Pyörämees

  Strava

  Riippuu myös kuin paljon porukkaa on vetässyt segmentin läpi. Omien havaintojen pohjalta sanoisin, että segmentti alkaa näkyä juoksu-/pyörämoodi päällä, kun siihen tulee 10 eri liikkujan suoritusajat.
 9. Vähän harmitti jatkoajan tuomarivirhe! Onnea vaan HPK:lle! Mutta kyllä se voitto/tappio olisi maistunut paremmalta eri tavalla tulleesta voittomaalista!!
 10. Heponiemellä lapa jäässä ja nimi lehteen! 😬
 11. Ei se minua haittaa, vaikka HPK pytyn veikin, mutta ratkaisumaalia edelsi karmea tuomarivirhe. Pelin, pelaajien, tuomareiden ja fanien kannalta harmillinen tuomio.
 12. Harmittaa, kun peli ratkesi tuomarivirheeseen!!
 13. Marraskuussa 2018 sain ennakkotilatun Vantagen haltuuni. Samoihin aikoihin Polar julkisti tulevat päivitykset kelloon. Kaikki muut ominaisuudet taisivat tulla luvatun mukaisesti, mutta livesegmentit jostain syystä laahaavat pahasti perässä alkuperäisestä aikataulusta. Sinänsä tämä on jännä juttu, koska vanhasta V800-kellosta livesegmentit löytyvät. Muuten kello on kyllä pelittänyt itselläni erittäin hyvin!
 14. Ei katoa. Jos kellossa ja sovelluksessa eri tiedot, niin asenna vaan appi uudestaan. Eipä tullut vielä kelloon livesegmentit, vaikka aluksi luvattiin vuoden 2019 alkupuolelle. 😣
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy