Jump to content
Juoksufoorumi.fiPyörämees

Jäsenet
 • Content Count

  273
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veikkaan kyllä, että kellon mittaus on lähellä oikeaa. 👍 Itellä kohta kaks vuotta Vantage Vee ranteessa ja kello kyllä mittaa matkan luotettavasti. Eipä mitään eroa V800sen mittaukseen matkassa.
 2. Itellä syksyllä tulee kaksi vuotta täyteen Vantage Veen kanssa. 3kk sitten vaihdoin Nokia8 luurin Honoriin. Nokian kanssa synkkaus toimi välillä automaattisesti ja napistakin todella nopeaa. Honorin kanssa synkkaus kestää joka kerta aika pitkään, mutta yksikään treeni ei ole jäänyt matkalle. Ja vuodessa sporttia tulee 600-700h.
 3. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ei tunnista. Eli käytännössä ihan sama, millä nimikkeellä otat tiedot treenistä ylös.
 4. Ite juoksin lauantaina aamulenkin seassa yhden ratakierroksen 64s. Täytyy loppusyksystä painaa alle minuutin! Tosin juoksua tullu maaliskuusta lähtien vain 10km viikkoon. Pyörällä polkasen 300km viikkoon.
 5. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ainakin itse pääsen vanhempiin tietoihin käsiksi Flow-luurisovelluksen kautta pläräämällä Nightly Rechargea vaan taaksepäin. 👍
 6. Pyörämees

  Polar Grit X

  Flowista löytyy joka yöltä Nightly Rechargen kautta käyrät sykkeestä, sykevaihteluvälistä ja hengitystiheydestä.
 7. Japanissa ei taida olla paljoa ylipainoisia 🤔
 8. Pyörämees

  Polar Grit X

  Yksittäisen treenin voi kyllä kestää ja Veeveessäkin kestää varmasti yli 30h. Mutta kellojen muut ominaisuudet kuluttavat akkua sen verta, että 30h treenikesto muutaman päivän sisällä on haastava. Toki Gritissä on noita gpssän säästötiloja lisäksi. Itsellä paras noteeraus kolmen päivän vaellukselta viime talvena 24h hiihtoa ja yhdellä latauksella reissu läpi. Tai siis ei tarvinnut ladata reissun aikana kertaakaan.
 9. Pyörämees

  Polar Grit X

  Jaahas, oudolta kuulostaa. Veikkaan, että GritX:ssä on samanmoinen akunkesto kuin Veeveessä. Itellä Veeveessä akku kestää noin 6 vuorokautta Nightly Rechargen kanssa ja gps-treeniä tolle ajanjaksolle osuu 10-15h.
 10. Pyörämees

  Polar Grit X

  Kui kauan sulla Veeveen akku kestää?
 11. Pyörämees

  Polar Grit X

  Ite nyt korona-aikana juossut enemmän, koska työmatkapyöräily jäi etätyön takia pois. Muutama huomio Vantage Veestä juoksukäytössä. Jos seuraat hetkellistä nopeutta todella tarkasti, niin se elää kellossa jonkin verran. Varsinkin siltojen alitukset ja rakennusten katvealueet voivat heilauttaa vauhteja sinne tänne. Jos katsot dataa pelkästää juoksun jälkeen tai seuraat kilometrivauhtiasi, Vantage on varmasti hyvä valinta.
 12. https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/792805e4-e3a5-44a4-a6fc-7c054d6eab8a Onhan tämä taas täyttä vitsiä koko koronapaniikki.! Onneksi se näyttää päättäjien mielestä parantuvan sillä, että ihmiset vetävät kaljaa ja urheilu/liikuntatapahtumat laitetaan jäihin!!
 13. Pyörämees

  Polar Grit X

  Mikset anna olla harjoituksen koko ajan päällä? Saisit myös isomman kardiokuorman, jos haluat sen karttuvan. Uusi kello vaatii vielä paljon treeniä pohjalle, niin saat kellolle vertailudataa. Säännöllisesti treenaville myös kardioraportista on paljon hyötyä, mutta parhaiten palautumisen näät Nightly Rechargen avulla, jos unirytmisi on kohtuu säännöllinen. 👍
 14. Pyörämees

  Polar Grit X

  Kannattaa muistaa, että rannemittaus on myös tosi paljon henkilöstä kiinni, miten kelläkin toimii 👍 Itellä Vantage Veessä pelaa tietyissä lajeissa melkeinpä sykevyön veroisesti. Jos sinun lajeista ajattelen vaikka kiipeilyä, niin se voi olla rannemittauksella todella haastava laji. Sykevyö silloin käyttöön, kun tietää rannemittauksen rajat. GritX - mallissa hyvää on myös Nightly Recharge, jos palautuminen kiinnostaa. Varmasti myös Garminissa on tuo puoli kunnossa. 👍 Jos treenitilan akunkestoa tarvitset, niin sekin on varmasti riittävä GritX:ssä. Jo tarkimmalla gpsillä luulisi pärjäävän suuremmastakin urakasta. Onhan siinä myös virransäästömoodeja tarjolla. Kartoista en osaa sanoa mitään. 😇
 15. Polar GritX - palstalla ihan hyvää settiä juurikin rannemittauksesta. Aika paljon on lajista kiinni, miten esim. Veeveessä rannemittaus toimii. Esim. juoksussa ja salibandyssä piirtää itselläni erinomaista käyrää huiput mukaan lukien. Pyöräilyssä kovassa ylämäkivedossa puristus rantreseen estää rannemittauksen toiminnan. Lisäksi suuret lämpötilavaihtelut ranteessa saa lukemat sekaisin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy