Jump to content
Juoksufoorumi.fi


spfincke

Jäsenet
 • Content Count

  73
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

spfincke last won the day on January 4

spfincke had the most liked content!

Community Reputation

295 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kun vertailen vaikkapa Vaarojen maratonia ja tiellä juostua maratonia, niin kyllähän Vaaroilla juokseminen on tietyllä tavalla kovempaa ja vaativampaa. Tiellä riittää tasainen rullaava askel ja rasitus pysyy tasaisena. Kolin maastoissa, ja muillakin poluilla, meno on koko ajan vaihtelevaa ja melkoista taiteilua oikean rasitustason suhteen. Siihen kun lisätään erittäin ikävät juurakot, kivikot ja seinäjyrkät alamäet niin johan on vaativuutta. Aikaakin tuppaa kulumaan se 4h, kun tiellä menee 2,5 h. Treenaaminen poluille vie paljon enemmän aikaa koska riittävän vaativia polkuja ja nousuja ei välttämättä ihan jokaisen takapihalta löydy. Sen sijaan juoksuun sopiva tie lienee jokaisen ulottuvilla joten aikaa lenkkeilyyn menee tarkalleen se kulloisenkin lenkin keston verran. Itselläni on tällä hetkellä aikaa treenaamiselle käytössä aamuisin klo 6-6.50 ja illalla noin tunti jossain välissä. Jos haluaisin pärjätä polkujuoksussa, tämä ei riitä koska sopivaa harjoituspaikkaa ei läheltä löydy ja poluille/mäkeen pitäisi siirtyä autolla. Siksi olen juossut viime aikoina vain sileän maratoneja. Voitaisiinko tehdä niin, että annetaan ihmisten juosta missä tykkäävät ja ollaan vähän positiivisempia? Pääasia että juostaan. Jokainen omalla tasollaan ja alustallaan. Lopuksi on vielä annettava ForrestG:lle pisteet, linja pitää keskustelussa kuin keskustelussa.
 2. Eikö nyt kukaan osta? Laitetaan alennusta kehiin, hinta vaivaiset 350 €. Kyseessä on siis käyttämätön laite. Tekniset tiedot
 3. Nyt olisi erittäin kivalla hinnalla myynnissä käyttämätön Garmin Forerunner 645 music. Hp 390 €. Tekniset tiedot löytyvät täältä: https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/612476/pn/010-01863-30# Ole yhteydessä yv:llä , osta ja tue nuoren lupauksen matkaa Valencian maratonille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy