Jump to content
Juoksufoorumi.fi


LucaMaurizi

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LucaMaurizi

  Movescount

  Mitä solution tarkoittaa? Joku työpöytäsovellus kellojen synkronointiin? Jännitys nousee!
 2. Hei, mikä on shortsien vyötärönympäryksen mitta? T. Luca
 3. Kiitos tarjouksesta. Luin speksit ja muutaman arvostelun, ei ole valitettavasti sopiva.
 4. Moi, kiitos tästä. En valitettavasti pysty lähtemään jo torstaina. Luca
 5. Kiitos tarjouksesta! Minulle on kuitenkin olennaista, että repussa olisi kaksi pullotaskua (soft flask tai kova pullo) edessä. Kiinnostavat merkit ovat: Salomon, Ultimate Direction, Inov-8, Raidlight, Grivel, Scott, Camp, Dynafit, La Sportiva, Camelbak.
 6. Moi! Tarkistin äsken salomonin sivulta, ja näyttää siltä, että M/L olisi liian iso minulle (lukee, että rinnanympäryys 97-109cm). Kiitos kuitenkin!
 7. Ostan hyväkuntoisen juoksurepun/juoksuliivin. Speksit: tilavuus noin 12L ja juomapullojen taskut edessä. Merkillä ei ole väliä. Tarjoa kuvan kera!
 8. Ostan huoneen/huonepaikan Scandic Rukahovista 24-26.5.
 9. LucaMaurizi

  Movescount

  Eli pystyykö vielä tulevaisuudessa käyttämään Ambit 1 ja 2? Tuleeko joku appin desktopversio, jotta vielä kaapelilla saa kellon yhdistetty tietokoneeseen ja harjoitukset siirretty pilvipalveluun?
 10. Huomenna aukeaa ilmoittautuminen ensi vuoden Karhunkierrokseen. Järjestäjät tarjoavat matka- ja majoituspaketin, mutta mietin, että urakan kokonaishinta tulisi paljon edullisemmaksi, jos matka ja majoitus saisi kimpalla järjestetty. Ja muutenkin paljon hauskempaa porukalla lähteä. Tarkoitus on puolestani ilmoittautua pelkästään kisoihin heti huomenna, mutta jättää muut järjestelyt vielä hetkeksi auki. Onko muita kiinnostuneita täällä pääkaupunkiseudun alueella?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy