Jump to content
Juoksufoorumi.fi


LucaMaurizi

Jäsenet
 • Content Count

  19
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moi! Tietääkö joku, onnistuuko ilmoittautuminen kisapäivänä paikan päällä?
 2. Ok, kiitos tästä. Eli pää kylmänä ja odoltellaan vielä!
 3. Kysyn teiltä, joilla on tästa kisasta kokemusta. Tuleeko yleensä peruutuspaikkoja myyntiin, jos vielä on osallistumisoikeutta vailla? Ja mistä pitäisi niitä etsiä? Kisan nettisivulla on myyntipalsta, mutta tuleeko myös fb-sivulle tai tässä forumissa myyntiin? Lähinnä mietin onko realistisesti vielä mahdollista ajatella, pääsenkö sinne juoksemaan vai kannaattaako miettiä jotain muuta... 🤔
 4. LucaMaurizi

  Movescount

  Mitä solution tarkoittaa? Joku työpöytäsovellus kellojen synkronointiin? Jännitys nousee!
 5. LucaMaurizi

  Movescount

  Eli pystyykö vielä tulevaisuudessa käyttämään Ambit 1 ja 2? Tuleeko joku appin desktopversio, jotta vielä kaapelilla saa kellon yhdistetty tietokoneeseen ja harjoitukset siirretty pilvipalveluun?
 6. Huomenna aukeaa ilmoittautuminen ensi vuoden Karhunkierrokseen. Järjestäjät tarjoavat matka- ja majoituspaketin, mutta mietin, että urakan kokonaishinta tulisi paljon edullisemmaksi, jos matka ja majoitus saisi kimpalla järjestetty. Ja muutenkin paljon hauskempaa porukalla lähteä. Tarkoitus on puolestani ilmoittautua pelkästään kisoihin heti huomenna, mutta jättää muut järjestelyt vielä hetkeksi auki. Onko muita kiinnostuneita täällä pääkaupunkiseudun alueella?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy