Jump to content
Juoksufoorumi.fiRural fitness

Jäsenet
 • Content Count

  184
 • Liittyi

 • Last visited

About Rural fitness

 • Syntymäpäivä January 1

Recent Profile Visitors

693 profile views
 1. Reipas kävely metsässä reilu tunti. Illalla kuus kilsaa juoksua.
 2. Pitkis 22 km, 2 h. Piti mennä lyhyempi lenkki, joten en tankannut mitenkään ja energiat vähän loppuivat viimeisillä maileilla. Vaan olihan kiva juosta.
 3. Apua, ehkei mummo sille koiran käytökselle mitään voi. Ei voi tietää, ehkä koiralla on joku trauma. Oletan että nyt viimeistään se räyhää juoksijoille 😄 Oma koirani haluaa mielellään tervehtiä kaikkia vastaantulijoita. Ei kyllä rähise, mutta haluaisi nuuskia kaikkien hanurit.
 4. Juoksin koiran kanssa. Edellä meni joku sälli koiran kanssa kävellen hitaasti. Kun ohitimme heidät, pojan koira alkoi repiä remmissä ja räyhätä. Poika hermostui MINULLE kun ilmoittamatta lähden ohittelemaan, hän ei huomannut. Sanomattakin selvää, miksi hän ei kuullut: korvillaan oli kuulokkeet ja huppu syvällä päässä. On vaikea ymmärtää, miksi ihmiset sulkevat itsensä kuplaan tuolla liikenteessä. Niin monella on kuulokkeet ja oikein sellaiset mallia vastakuulokkeet, eivätkä mitenkään reagoi ulkopuolisiin ääniin. Vielä vaikeampi on käsittää, miten se on jonkun muun vika, kun ei sitten reago
 5. Koiran kanssa juoksin 7 km. Ei mikään suosikkitreenimuoto koiran kanssa juokseminen, mutta joskus pakko, jos ei ehdi treenien lisäksi erikseen koiraa viemään. Juokseminen ei vain ole ihan samanlaista talutin kädessä ja koiran nuuskimisia ja tarpeiden tekoa varten hidastelu. Katupöly oli kauhea, mutta poluille ei pystynyt menemään joko liukkauden tai mutavellin vuoksi.
 6. Joo ei mua haittaisi jos pohkeista tai reisistä kinnaisi, mutta vyötärö ei hyvä.
 7. Tunnin kahvakuulailu omalla terassilla. Palautteluksi pari tuntia kävelyä metsässä rauhalliseen tahtiin koirien kanssa.
 8. Jestas mää ole ny laihtunu 1 kg. Punnitsen aina aamuisin samaan aikaan. Olen yrittänyt vähentää perunan ja pastan osuutta lautasella, ja syödä niiden sijaan enemmän kasviksia. Ja otan vain yhden lautasellisen superkokin eli itseni tekemää kotiruokaa. Perjantaina join yhden oluen ja söin irtokarkkeja, mutta ei nyt ihan sokkka irti lähtenyt. Tavoitefarkkujani en vielä lähde sovittelemaan kuitenkaan. Ja eihän tämä nyt tietenkään mitään merkitse, paino voi tuon verran heitellä viikon ja päivänkin aikana. Mutta sain tästä vaa´an lukemasta kuitenkin henkistä tukea.
 9. Taas sama tuttu lenkki, kun kerran on hyvässä kunnossa (se lenkki): 10 km maastopolulla 1 h. Mikähän siinä on että tuolla metsässä polveilevassa maastossa on paljon kevyempi juosta kuin sama matka tasamaalla tylsää tienviertä?
 10. 10 km juoksu metsäpolulla (lanattu reitti maastopyörillä + jalan liikkuville). Hieman alle tunti. Metsän siimeksessä on kyllä mahtava juosta, ei ole talvella ihan niin sanottua että poluille pääsisi.
 11. Tästähän virisi hyvää keskustelua. Joskus katselin jotain television laihdutusohjelmaa "kateellisena", kun jengi laihtui 23 kg kuukaudessa. Vaikka tajuan toki, ettei voi verrata millään, kun ylimääräistä ei ole sataa kiloa vaan 3. Tässä kehuttiin pyöräilyä kuluttavammaksi kuin juoksua, mutta itselläni se ei kyllä mene niin. Tai vastaavasti pitäisi olla aikaa fillaroida tosi paljon ajallisesti, ja se ei taas oikein onnistu. Teen päivän mittaan oman treenin lisäksi kuitenkin noin 2 - 3 tuntia koiranulkoilutuslenkkiä. Se ei kuluta juuri yhtään, sillä koirien kanssa käveleminen on aika hidasta
 12. Levytankotreeni 1 h. Pari tuntia metsäkävelyä koirien kanssa.
 13. Mä olen ennen ollut juuri tämä henkilö! Joka on voinut syödä mitä vaan, koska treeniä ja muuta liikettä kuitenkin tosi paljon. Jotain on tainnut tapahtua tuossa 44 ikävuoden jälkeen... kun kiloja on kertynyt.
 14. Viikon lyhis eli 6,5 km juoksu koiran kanssa. Aamulla pitkä parin tunnin kävelylenkki metsässä tosin. Koiran kanssa on ihan ok juosta, mutta korkeintaan tunnin lenkkejä, sillä en jaksa pitää sitä talutinta kädessä sen kauempaa. Harkitsen juoksuvyön ostamista.
 15. Kahdeksan kilsaa (50 min) hölkkäsin aamulla, kun kaikki tiet oli vielä auraamatta. Ei mikään nautinto juosta nilkkoihin asti yltävässä lumipuurossa, mutta tulipa tehtyä. Olisi kannattanut mennä hiihtämään. Kuten teinkin myöhemmin illalla - tunti rauhallista luisteluhiihtoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy