Jump to content
Juoksufoorumi.fi


chili80

Jäsenet
 • Content Count

  583
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About chili80

 • Syntymäpäivä 06.11.1980

Converted

 • Coopperi
  2570
 • Puolimaraton
  Säälittävä 2.08.53
 • Maraton
  4.21.25
 • Tavoite
  Kilometrien lisääminen :D

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos onnitteluista ja onnea muillekin juuri vauvan saaneille.
 2. Hän syntyi pienenä ihmeenä maailmaan, rakkautta saamaan ja antamaan! Lämpimät vauvaonnittelut! T. Savotar

 3. Meille syntyi pieni poika 16.11. Nyt kun vaan saisin pian lantionpohjanlihakset kuntoon ja pääsisin taas hölkkäämään. :goodvibes:
 4. chili80

  Onnittelut

  Kiitos onnitteluista . Kiva, että joku vielä minutkin muistaa, vaikka aika vähän on tullut nyt raskauden aikana kirjoiteltua tänne, kun juokseminen on jäänyt kokonaan.
 5. Voi ei, pitikin tulla lukemaan tätä ketjua. On se niin masentavaa, kun toiset juoksee loppuun asti ja itse olen juossut yhteensä ehkä 10km raskauden aikana. No, onneksi on jo 38. rv menossa, joten pian pääsen masusta eroon ja sitten toivottavasti muutaman kuukauden päästä pääsen aloittamaan lenkkeilyn nollasta.
 6. Tuota rengasta on testattu paikan päällä ja ainakin silloin näytti pysyvän paikoillaan ja suoraa mentiin eteenpäin. Meillä ei siis missään tapauksessa tehdä mitään vauhdikkaita juoksulenkkejä vaan pikemminkin rauhallisia hölkkiä ja alussa niitäkin ties miten, kun juoksu on jäänyt raskauden ajaksi kokonaan. Mutta siis kokemuksia kaipasin..
 7. Mulla jäi sitten juokseminen kokonaan raskausaikana. Alussa en kertakaikkiaan jaksanut juosta ja kun jossain vaiheessa alkuraskauden väsymys helpotti, kovasti tahdoin jatkaa juoksemista. Juoksu kuitenkin jäi kävelylenkkien lopuksi tehtäviin noin kilsan pituisiin hölkkiin. Enempään en oikein kyennyt. Tällä hetkellä (22. rv) en pysty hölkkäämään edes pieniä pätkiä, kun masu jo hölskää ja tuntuu inhottavalta. Kovasti kuitenkin tekisi mieli juosta ja välillä tulee melkein olo, että menisipä aika nyt nopeasti ja saisin pienen ulos ja pääsisin itse lenkille. Ei vaan taida olla helppoa aloittaa sitten juoksemista lähes vuoden tauon jälkeen, mutta turha sitä on etukäteen murehtia. Joka tapauksessa olen jo suunnitellut puolikkaan ensi kesäksi :viheltely:
 8. Löytyykö joltakulta kokemusta quinnyn speedeistä http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/1921/pl ? Kovasti olemme harkinneet näiden ostamista ja kun pääasiallisiksi rattaiksi tulisivat, kopan ottaisimme mukaan. Olisi vaan mukava kuulla hieman kokemuksia, miten näiden kanssa juokseminen onnistuu ja toisaalta miten sopivat jo ihan pienelle vauvalle?
 9. Kiitos kommenteista . Itseäni harmittaa kovasti, etten ole yksinkertaisesti jaksanut liikkua yhtään nyt alussa työmatkapyöräilyä (alle 3km suuntaan) lukuunottamatta. Nyt kuitenkin alkaa olla jo paljon parempi olo sekä väsymyksen että huonon olon suhteen eli pystyn jo tekemään jotakin. Ehkä nyt sitten seuraavalla kävelylenkillä yritän varovasti ottaa hölkkäaskelia ja vähän tunnustella, miltä se tuntuu ja jos ei pahalle tunnu, vaihdan kävelyn hölkkään. Tulen sitten kertomaan, miten kävi.
 10. Onkos kenelläkään kokemusta, että juokseminen (ja myös muu liikunta) on jäänyt kokonaan ensimmäisen kolmanneksen aikana pahoinvoinnin ja väsymyksen takia, mutta sitten niiden jälkeen olisi aloittanut juoksua varovasti uudelleen (siis viikoilla 11-12)? Uskaltaako sitä lähteä hölkkäämään huonolla kunnolla, kun kerran mieli tekisi kovasti? Siis tottakai järki pitää olla mukana ja syke alhaalla, mutta jotenkin siltikin mietityttää.
 11. Onnittelut kaikille juoksijoille :026:
 12. Kiitos tsempeistä! Se on kohta menoa!

 13. Paljon tsemppiä juoksuun :)

 14. Tulin vain toivottamaan kaikille hyvää juoksua :smiley:
 15. chili80

  Tunnustan...

  Olen ekaa kertaa lukemassa Seppoja tämän vuoden puolella :icon_redface:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy