Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mölli

Jäsenet
 • Content Count

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. 80 prosentista 20 prosenttiin akku kestää sen viitisen päivää, jatkuvalla sykkeenseurannalla ja n. 5-8 tunnilla gps käyttöä pakkasessa. Edit. Vantage v
 2. Käynnistä uudestaan niin alkaa toimimaan. Tuo olisi kyllä pitänyt korjautua edellisessä päivityksessä, että tarkista oletko päivittänyt uusimpaan versioon.
 3. Huihaitten ja muitten kiinan puhelimien käyttäjien kannattaa laittaa virransäästö asetukset pois päältä flow sovellukselle. Erittäin agressiivisia ovat sammuttelemaan prosesseja varsinkin jos laittaa sovelluksen taustalle päivittämään.
 4. Napeista kuuluu kyllä eri äänet kun normaalisti niitä painelee. Mutta jos kokeilee painaa peukalolla ihan mitä tahansa nappia niin kuulostaa täysin samalta.
 5. Omalla kohdallani ranneliikkeestä tuleva valo on täysin riittävä, mutta saisi mennä päälle paljon herkemmin kuin nykyisin. Aikamoista arpapeliä tällä hetkellä syttyykö valo vai ei. Napista tulevan taustavalon luulisi olevan tarpeeksi kirkas lähes sokeillekkin mutta ilmeisesti ei(ilman lasejako käytte lenkillä sitten?)? Jos tuon taustavalon saisi syttymään vaikka napauttamalla kelloa se korjaisi jo aika paljon ongelmaa(nykyisellään ottaa kierrosajan). Koska eihän tuota taustavaloa viitsi liikkeessä painaa kun joutuu käyttämään montaa sormea jäykkien nappien takia.
 6. Aika mielenkiintoista tämä gpssän toiminta. Omalla Vantage Vllä se on toiminut joka lenkillä alusta asti ilman ongelmia. Viivaa verratessa entiseen M400 kelloon pysyy jopa hiukan paremmin esim oikealla puolella tietä ja myös näyttää kellotaulussa nopeammin nopeuden muutokset. Matkoissa en ole vakiolenkeillä huomannut mitään kummallista eroa. Laitan kellon yleensä treeni ruutuun ennenkuin menen edes ulos ja tämän takia se kerkeää etsiäkkin yleensä hyvin satelliitit. Myöskään mitään korkeita rakennuksia ei ole lähettyvillä jotka estäisivät yhteyden taivaalle. Veikkaisin että uudemmat kellot löytävät huonommin vaikeissa olosuhteissa tarpeeksi satelliitteja?
 7. Korkeuskäyrät näkyy sovelluksesta kun klikkaat kuvaajan kokonäytön tilaan ja tietysti harjoitukset voi poistaa kokonaan jos niin metsään on tiedon keruu mennyt.
 8. Keskiseltä sai kaupanpiällisiksi näytönsuojan kun kauniisti pyysi. Tosiaan kuukauden ajanko tätä pitää käyttää, että kerrää tarpeeksi tietoa ja alkaa nämä rasitusmittarit pitämään paikkaansa? Ainakin tällä hetkellä vaikuttaa liioittelevan rasituksen määrää aika pahastikkin. Edellinenkin kello oli Polarin, joten jotain dataa pitäisi olla entuudestaan.
 9. Akuista se ero todellakin tulee, muistit ja muut ovat hyvin lähellä toisiaan koossa. Esim Vantage Vssä on 320mAh akku ja Mssä 230mAh akku, tällä on enemmän merkitystä nyt koska kellot ovat pyöreitä ja pyöreitä akkuja ei oikeastaan voi tehdä. Elikkä sinne voi tämän takia jäädä entistä enemmän tyhjää tilaa, jos sitä ei osata käyttää hyödyksi. En tiedä sitten Garminin kelloista, mutta semmoinen mielikuva ainakin on tullut että ominaisuuksia on valtavasti mutta eivät niinkään toimivia. Navigointi voikin olla vain joku nopea räpellys jota ei ole optimoitu tarpeeksi hyväksi. Garminin kellojen painosta päätellen niissä on isommat akut kuin Polareissa ja silti lyhyempi akunkesto, monien ominaisuuksien myötä se akkukesto laskee aina hiukan, mutta sitten kun niitä on valtavat määrät lasku voikin olla isompi, koska niitä ei ole enää optimoitu tarpeeksi.
 10. Ne 4 gigan ja 512 gigan muistipiirit ovat ihan yhtä isoja, koska ne tehdään standardimittoihin. . MicroSd korttiinkin nykyisin saadaan se puoli teraa. Navigoinnin vaikutus on hyvin toteuttettuna minimaalinen, koska se gpssän kulutus on kuitenkin suurin tekijä, ja näissä ultrajuoksuissa sun muissa sitä tuskin tarvitsee. Kuten on jo sanottukkin. Nykyisistä keraamisista akuista toki voisi käytännössä tehdä hihnan kokonaan, joka ohentaisi merkittävästi kelloa. Niitä toki joutuisi hiukan kehittelemään, että kestäisivät jatkuvaa joustamista, mutta se olisi mahdollista jo nykyteknologialla.
 11. Tuskinpa siellä mikään muu voi lisätä painoa kuin isompi akku ja tuskin akun kulutus nousee jos navigointi otetaan käyttöön. Vähän huvittava oli yksikin arvostelusi missä kellon kasvanutta painoa selitit muistin tuplaantumisella.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy