Jump to content
Juoksufoorumi.fisyklis

Jäsenet
 • Content Count

  242
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

863 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ti aamuhölkkä 9.5km 4:20/km töihin, paluuhölkkä iltapäivällä 10km 4:45/km. Aamu kulki todella kevyesti, iltapäivällä vähän tukkoisempaa, mutta loppua kohden helpottaen ja nopeutuen. Molemmat lenkit kiihtyvinä.
 2. Paluu elävien kirjoihin! Eilen lauantaina uskaltauduin lyhyelle aamuhölkälle. Pulssi oli koholla ja tuntui nihkeältä, mutta selvisin. Päivällä höntsäfutista lasten kanssa, vähän juoksuharjoitteita tartanilla, frisbeegolfia y.m. kevyttä liikkumista. Iltasella esikoisen kanssa 9km 5min/km, todella helposti. Tänään sitten hyvin nukutun yön jälkeen päätin lähteä pitemmälle lenkille. Alkuun kilsat 5:30/km, sitten huomaamatta vauhti hieman nousi. Juoksin lopulta 25km polkuja ja latupohjia 5:05min/km. Siinä 20km kohdalla alkoi jo väsyttää ja lopussa oli energiat aivan loppu. Vika kilsa 4:05, jalat tikkasi vaikka muuten tuntui ettei jaksa mitään. Voipi olla että oli todella hölmö veto tämä melkein-pitkis, aika näyttää. Joskus olisi hyvä, jos esim kello sanoisi ei. Ei käynnistyisi ja ilmoittaisi että tänään et muuten juokse.
 3. Tauti iski. En tiedä mikä, ei kuitenkaan testien mukaan covid-19. Nyt pitää odotella että olo paranee. Ehkä pikku tauko liikunnasta on joskus hyvä asia, etenkin näinä lockdown-aikoina.
 4. Ma Aamufillarointi Zwiftissä tunti 235W. Iltalenkki 8km 5:10-vauhtia. Palautuspäivä siis. Fillailussa tuli kyllä hiki, juoksussa ei.
 5. Su Aamupäivälenkki 24.5km 4:30min/km. Mukava lenkki, keskivaiheilla 3km polkua jolloin vauhti laski selkeästi, muuten kulki lennokkaalla askeleella. Viikollekin tuli 120km juoksua.
 6. La Ei ollut tarkoitus lenkkeillä, mutta sitten ennen iltaruokaa ihan pikku verryttely. Siitä tuli 8.5km, fiilis kuin olisin juossut 6min/km, mutta vauhti oli 4:35min/km, eli varsin kevyesti kulkee. Kivaa tällainen vapaamuotoinen treenailu, kiitti @puujalka! Päivällä muutama tunti ulkoilua perheen parissa, frisbeegolfia, leuanvetoja yms muuta ulkoliikuntapaikoilla jne, jne. Kyllähän tämä vapaamuotoinen suunnittelematon lenkkeily toimii hyvin peruskunnon rakentajana. Olen tiiraillut näyteikkunoista juoksuaskelta, ja jotenkin se näyttää paljon kevyemmältä kuin aiemmin, niin kyllä on tainnut tulla voimaa jalkoihin. Tietty kerran viikossa harrastetulla kuntosalilla on siihen osansa.Sitten kun kisa lähenee, on jo hyvät pohjat ja 6-8 vkon kohdennetulla treenillä päässee hyvään iskuun. Kohta alkaa ulkopyöräilykausi, niin se riittänee kestävyyskunnon kohentamiseen.
 7. Pe aamuhölkkä 9.5km 5min/km, iltapäivähölkkä 6.5km 5min/km. Tästähän on tullut vallan rutiinia. Ehkä pitäisi olla jotain progressiotakin? Toisaalta, nyt vedän vaan kilsoja, kun ei mitään kisojakaan ole tiedossa.
 8. To aamuhölkkä 9.5km 5:05/km ja iltapäivähölkkä 10.5km 4:55/km.
 9. Ke iltapäivälenkki 16km 5:10/km. Karsea vastatuuli lähes koko matkan.
 10. Ti Aamulenkki 11km 5:30/km, iltapäivälenkki 9.5km 5:10/km ja iltalenkki 6.5km 5:15/km. Meno parani päivän mittaan.
 11. Ma aamuhölkkä töihin vajaa 9km ja 4:40/km kiihtyvänä.
 12. Su 55min zwiftiä NP 234W, mäkinen lenkki Itävallassa. Pitää ottaa iisisti ettei corona iske. Jäi pitkis väliin tälläkin viikolla. Mutta fiilis epidemian suhteen on vaihteleva. Tyyntä ennen myrskyä, parin viikon päästä taitaa olla vähän eri tilanne kuin nyt.
 13. La Iltalenkki 21km 5:05/km kevyellä loppunostolla. Tarkoitus oli juosta vain muutama kilsa, mutta sitten lenkki vaan jatkui ja jatkui. Vikat kilsat meni sellaista 4-4:10-vauhtia todella kevyesti. Mahtava lenkki.
 14. Pe Aamulenkki 8.7km 4:55/km, iltapäivälenkki 10.7km 4:55/km, kevyttä menoa molempiin suuntiin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy