Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Hjar

Jäsenet
 • Content Count

  295
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

320 Excellent

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Käy lenkillä säännöllisesti, niin parissa kuukaudessa mahdollista. Ei ainakaan puoltavuotta enempää...
 2. Juttelin Johanna Peiposen äidin ja valmentajan kanssa pari kuukautta sitten ja tekniikan parantuminen johtuisi vatsalihasliikkeiden vaihtaminen linkkuveitsistä kuntopallolla tehtäviin kiertäviin liikeisiin. Tämä oli valmentaja äidin analyysi tekniikan muutoksen alkusyystä. Ilmeisesti linkkuveitsiä oli tehty paljon.
 3. Tunnin kiihtyvä reipas, niin että lopussa ollaan anaerobisella kynnyksellä tekee hyvää!😀
 4. Olen saanut juoksuvalmentajalta ohjeen, että tekee kuntopiirin kovana päivänä, niin pysyy kevyet päivät oikeasti keveinä.
 5. Kuinka pitkiä avusvetojen tulisi olla ja kuinka kovaa avausvedot tulisi suorittaa suhteutettuna anaerobiseen kynnysvauhtiin, kun tarkoituksena olisi kisaan tai vetotreeniin valmistautuminen?
 6. Helposti. Anaerobinen kynnys vaan 4min/ km vauhtiin, niin ei tarvitse raastaa. Lenkkiä vaan...
 7. Miksi paastoat, jos kulutuksesi on reipasta?
 8. Eli myönnät, että paastoaminen on sopiva tapa harrastelijoille, jotka eivät halua kehittyä optimaalisesti? Paasto, karppaus ihme dieettien julistajia on vaan niin tylsä kuunnella, kun ne ovat keksineet nelikulmaisen pyörän ja ovat niin vakuuttuneita sen toimivuudesta...
 9. Aika marginaalissa taitaa olla huippuurheilijat, jotka paastoavat. Yhden treenin päivässä varmaan pystyy räpistelemään yhdellä aterialla päivässä, mutta kaksi treeniä jo lienee haastavampaa... Harrastelijat kehittyy jo painon pudotuksella. Ihan mielenkiintoista seurata tätä keskustelua. Onneksi on parekin kaltaisia tietäjiä, jotka kumoaa reippaan sadanvuoden tietämyksen ravitsemuksesta ja harjoittelusta.
 10. Kyllä treenin jälkeen nyky urheilutietämyksen jälkeen kannattaa syödä, että palautuminen lähtee käyntiin. Mutta kukin tyylillään😂
 11. Jääkiekko on marginaali laji verrattuna judoon jo Euroopassa, saati sitten koko maailman perspektiivissä.
 12. Lenkkiä vaan lisää niin tulee lentoa askeleeseen.
 13. Ensimmäiset säröt hallitusneuvotteluissa. Miten mahtaa Rinteen kunto kestää, kun aletaan kunnolla neuvottelemaan. Ei taida Rinteestä tulla pääministeriä. Aika näyttää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy