Jump to content
Juoksufoorumi.fiTak

Jäsenet
 • Content Count

  120
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tak

  off topic osa 1

  Nopea viesti. Helikonin fleece on henkilökohtainen vaatetus. Ja pointti siinä oli se P-kirjaimella alkava sana eli Patriot! Mutta nyt en valitettavasti enää pääse linjoille pitkään aikaan. Joten toivotan kaikille oikein hyvää syksyä!
 2. Tak

  off topic osa 1

  Jaahas, nyt on aika heittää nuttua niskaan ja poistua. Oikein hyvää syksyä kaikille ja hyviä treenejä! Kiitos treenipäiväkirjoista, ne ovat olleet inspiroivaa luettavaa. Pysykää naiset kauniina naisina ja erossa feminismistä. Ja miehet... you know what to do while training to be real men! Never give up! Ja vielä kaksi inspiroivaa lainausta auttamaan jaksamista niin arjessa kuin työssäkin. Suurin osa kaikesta tapahtuu aina korvien välissä. "All in, all the time." "Only easy day was yesterday."
 3. Tak

  off topic osa 1

  Hahhaa! Sori, tarkoitin sekunteja. Kiireessä ja ajatuksissa, kun räplää, ei hyvää jälkeä tule. Siis sekunnit jää pois, että ei voi alkaa penkomaan liian tarkkaan tulosarkistoja. Ja jep, löytyy kaksoiskansalaisuus.
 4. Tak

  off topic osa 1

  Oikeassa olet. Meno on miehistä ja yleisöltä kiellettyä. Eipä silti, ei meitä juuri kukaan näekään. Ja Kreator soi vain siirtyessämme kulkuneuvoilla pisteestä A pisteeseen B. Isojen poikien juttuja. Linkkiä en voi tuloksiin laittaa enkä myöskään sadaosia, koska täytyy pysyä anonyyminä. Sen verran voin todeta, että tuo aika tuli juostua Pariisissa.
 5. Tak

  off topic osa 1

  Joudun työni puolesta olemaan hyvässä kestävyyskunnossa useita päiviä kestävien touhujen ansiosta. Lisäksi erityinen painoarvo on VK-kestävyys gearit päällä, jolloin usein mennään intervallityyppisesti. Treenini siis vaihtelee paljonkin, koska joudun olemaan kunnossa lyhyitä ja nopeita matkoja varten, mutta myös kestämään multi stage -menoa. Nuorempana juoksin maratonin aikaan 2:49, mutta se oli katukisa. Lyhyempiä matkoja en ole kisannut, mutta Coopperissa menee tällä hetkellä 3400m ilman varusteita, varusteiden kaa 3000m. Ultramatkoja on tullut vedettyä paljonkin, mutta ne ovat o
 6. Tak

  Vaarojen maraton 2018

  Hena on tuttuun tapaan iskussa! Hän tulee vielä nousemaan todella huipulle, vaikka on nyt jo eliittiä.
 7. Tak

  off topic osa 1

  Kappas, täällä on Pakkiksen porukkaa. Se selittääkin jotain. Itse en ole siellä vuosikausiin ollut, koska niitä vähä-älyisten sivistymättömien junttien löpinöitä ei jaksa hullukaan lukea. Kyseisiä henkilöitä sieltä en tunne, mutta ei ihme, sillä en ole siellä vuosiin ollut. Ja silloinkin kontribuutioni siellä oli lähinnä sotilastreeniin keskittyvissä ketjuissa, aivan kuten Potkussakin. Mutta nyt ymmärrän mistä keskenkasvuisuutesi johtuu. Olet töissä Rajalla ja hengailet Pakkiksella. Really bad combination, my friend.
 8. Tak

  off topic osa 1

  Hyvä, sinussa on vielä toivoa. Jatka samaan malliin, niin joku päivä sinusta tulee vielä mies! Jätät vaan sen Laneganin speden ja muut kaltaiset pois elämästäsi, niin hiljaa hyvä tulee.
 9. Tak

  off topic osa 1

  Yes, sir! Tai pikemminkin On Top and Behind. Itsellänikin jää tämä keskustelu ja foorumi tänään tauolle pidemmäksi, alustavien tietojen mukaan muutamaksi viikoksi, mutta saattaa venyä kuukausiksi. Siellä minne taas menen, ei ole pahemmin internjettiä tarjolla. Satelliittiyhteydet pelaa kylläkin. Olen lueskellut ahkerasti teidän treenipäiväkirjoja ja pidän niistä kovasti. Olette keskittyneesti ja kovaa treenaavaa sakkia, hyvin inspiroivaa. Mutta enköhän tänään vielä ehdi paperitöiden, treenin ja pikaisen pakkaamisen (aina valmis lähtöön, koska kutsu voi käydä nopeasti) o
 10. Tak

  off topic osa 1

  Ymmärrän. Olet siis niitä miehiä, jotka menevät sinne minne nainen sanoo. Katsot varmaan Bachelorette Suomeakin, koska hän niin vaatii?
 11. Tak

  off topic osa 1

  Hahhaa! Lanegan on täys akka musiikissaan, ja Screaming Trees ja Queens of the Stone Age täyttä parodiaa, aivan hirveetä Idols-vinkumista ja kliseisillä maneereilla ratsastamista. Teineille ja lapsellisille aikuisille suunnattua musaa. Keikallasi oli varmaan aika edustava otos "miehiä".
 12. Tak

  off topic osa 1

  Paitsi ei koulutustarkoituksessa.
 13. Tak

  off topic osa 1

  Huh, tuossa on munaa! Luulisi emännän olevan tyytyväinen, kun saa tehtyä perheelle polttopuuta oikein urakalla! Ei meinaa nyt tulla työnteosta tällä tietokoneella mitään, kun aika kuluu moottorisahoihin.
 14. Tak

  off topic osa 1

  Jos minulla olisi vakituinen nainen (tai itseasiassa on muutama, mutta tapaan heitä vain ulkomaankeikoilla), antaisin hänelle tällaisen:
 15. Samoilla linjoilla monen aikaisemman kanssa. 50km menee vähäisillä viikkokilometreillä. Jos peruskestävyys on hankittu, loppu on vain korvien välissä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy