Jump to content
Juoksufoorumi.fijarkempp

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by jarkempp

 1. jarkempp

  Nike Vaporfly 4%

  Zoom Fly 3 on ollut treenitossuna kaverina. Painavathan ne on kuin alasimet Next:n rinnalla mutta droppi ja fiilis aika sama. Samaa kimmoisuutta noissa ei ole, vaahtona kun on Zoom eikä ZoomX. Hyvä kenkä ja näytti Golden Blocks versio olevan Nike app:n kautta vasta tarjouksessa 113,97eur.
 2. jarkempp

  Nike Vaporfly 4%

  Next%:lla 157.9 km takana. Kiiminkipuolikkaalla oma ennätys mutta se oli pääasiassa juoksukunnon paranemisesta kiinni. Halonen meni kyllä helvetin lujaa ohi. Juoksin kesällä näillä sunnuntain pitkät PK:t ja voin allekirjoittaa tuon jalkoja säästävän ominaisuuden. Varovaisenkin arvion mukaan sain 15s kilometrille näillä lisävauhtia, mutta toki samaan aikaan tänä kesänä löysin viimein muutenkin juoksemisen riemun kun ei pyörää pystynyt selkävamman takia polkemaan. Erehdyin myös kokeilemaan cooperia mondolla Next%:lla ja askel meni ihan sekaisin, turhan kimmoisa tuollaiseen ympäristöön. Kestävyys toistaiseksi oikein hyvä, ei mitään ihmeellisiä repeämiä pohjassa tai päällisessä. Ja sellainen huomio vielä että kengät tuntuvat edelleen todella oudoilta kun ne vetää jalkaan. Tosiaan kuin trampoliinilla kävelisi. Mutta heti juoksuaskeleen otettua fiilis jämäköityy todella paljon. Treenitossuksi ostin Zoom Fly 3:t, joissa sama hiilikuitulätkä mutta eri vaahto. Havaintona 21km jälkeen että kengissä ei ole mitään muuta yhteistä kuin droppi. Ei samaa jalkoja säästävää fiilistä vaan "ihan normaalit kengät" Sanosin kokeilematta että ennemmin Zoom Pegasus Turbo 2:t treenitossuiksi Next%:lle.
 3. Tähän diisseliin haettiin tarkoituksella kierroksia talvikausi, tavoitteena taloudellisempi askel. Rannelaitteen mittaama kadenssi oli vielä viime kesänä 160, nyt se menee luontevasti tuonne 175 tuntumaan ja vauhdit on kasvaneet toki samassa suhteessa. Monipuolisesti tuli toki harjoiteltua mutta mentaalipuolella tärkein oli Spotifyn 170bpm Running soittolista. Välillä virkaa teki myös puhelimen metronomiapplari. Biisien tahtiin kun painoi talvella hallissa ja nyt keväällä lenkkipolulla, nopeammasta kadenssista tuli uusi normaali. Nykyään menen pitkätkin matkat jo 175 kadenssilla ilman tuota musiikin/metronomin apua. Sivuhuomiona, myös fillarin tempokadenssi on noussut siinä sivussa. Hyvä kello mittaa todella tarkasti. Ohessa Vantage V:n mittaus lenkistä jossa juoksin yllämainitun 170bpm biisilistan tahtiin. Seassa oli kaksi tempoltaan 166bpm biisiä, huomasin sen juostessa ja data sitten vahvisti fiilikset.
 4. Ainakin Sky kuskit tekevät testin (tosin ei Polarilla) joka aamu nousematta ensin sängystä. Ympäri vuoden. Myös kilpailujen aikana. Olisi todella mielenkiintoista katsoa omat stressitasoni tri-kisojen aamuna vuosien takaa. Hommasta on tullut vähemmän jännää vuosien varrella 🙂
 5. Ehdottomasti. Haarakiilan kohdalle päätä varten reikä, sukelletaan kädet edellä sukkahousuihin sisään, pää läpi reiästä ja kädet lahkeisiin. Hartiaseudulle muodostuu näin ns. kamelialue johon voi taltioida juomapullon, sykemittarin ja vaikkapa maitotölkistä askarrellun joulukuvaelman seimen.
 6. Voi myös kokeilla pistää kellon uimalakin sisään takaraivolle, toimii varsin hyvin. Polar G5 GPS Pod lakissa + RCX5 antaa edelleen näteintä käppyrää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy