Jump to content
Juoksufoorumi.fi


MarikaB

Jäsenet
 • Content Count

  10
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla vastaavaa kokemusta M:stä, tosin tässä sykkeet liian alhaiset, ja sama ongelma myös sykevyön kanssa. Välillä ok, välillä oikeat sykkeet löytyy n. 10min jälkeen ja välillä koko lenkki menee 20-30 lyöntiä liian pienillä sykkeillä.
 2. Samaa ihmettelen, normi OVH-hinnat molemmilla Vantageilla. Tainnut Intersportilla mennä Black Fridayn idea vähän ohi... Muoks. yläreunan pikkuprintti alennuksesta meni huti, -20% voisi jo harkitakin...
 3. MarikaB

  Polar M430

  Kysyin tätä Polarilta. Vastaus: Polar-tuotteilla on rajoitettu kahden vuoden takuu ostopäivästä.Takuu kattaa valmistus- ja materiaaliviat, mutta ei esimerkiksi normaalia kulumista tai onnettomuudesta aiheutuneita vaurioita. Huoltohenkilö arvioi laitteen nähtyään, kuuluuko korjaus takuun piiriin. Eli perus-jargonia, ehkä menee ehkä ei. Kellolla ikää 1,5v. Tosin en keksi, miten heikentyneet/ vuotavat tiivisteet voisi olla muuta kuin valmistusvika.
 4. Siksi, että kelloissa on eri ominaisuuksia ym. Nyt porukka kirjoittaa tähän ketjuun tyyliin "En löydä kellosta x ominaisuutta", Kellon lasi naarmuuntuu" jne, ja sitten saa olla kysymässä, että onko sulla M vai V. Ei aiemmatkaan mittarikeskustelut sisällä saman merkin useita malleja,vaan jokaiselle on oma ketjunsa.
 5. Voisiko modet jakaa V:n ja M:n omiin keskusteluihinsa?
 6. MarikaB

  Polar M430

  Vastaan itse itselleni. Sain Polarilta saman vastauksen kuin aiempi samasta "ominaisuudesta" kirjoittanut, ts metallinen takakuori jaadijaadi aiheuttaa kosteuden kondensoitumista kellon sisälle. Ei taida olla Polarilla fysiikan lainalaisuudet kovin hyvin hallinnassa, sillä miten vesitiiviin kellon sisällä edes on kosteutta, joka kondensoituisi yhtään mihinkään 😄 Huoltoa ehdottelivat, jos asia häiritsee (kyllä, häiritsee + mahdolliset haitat sisuskaluille). Yritin ehdottaa, josko palauttamalla M430 saisin alennuksen Vantage M-kellosta, mutta eivät suostuneet 😄 Eli laitettava M ostoslistalle ja kunhan se käytössä, niin 430 lähtee huoltoon ja sen jälkeen joko varakelloksi tai myyntiin.
 7. Kumpi, M vai V? Veessähän pitäisi olla gorillalasi, äMmässä jokin heppoisempi. Itsellä suunnitelmissa jossain vaiheessa päivittää nykyinen M430 Vantage M:ään, mutta tuo naarmuuntuminen kyllä vähän hirvittää...
 8. MarikaB

  Polar M430

  Mites tässä kävi? Oma M430 tekee samaa, parilla viime lenkillä parin plusasteen kelissä näyttö huurustuu sisäpuolelta. Laitoin juuri Polarille asiasta viestiä.
 9. MarikaB

  Polar M430

  Tämän varmistin heti, kun lukema alkoi temppuilla. Vyöstä otti lukemat.
 10. MarikaB

  Polar M430

  Vähän reilu vuoden vanha M430 on alkanut temppuilla sykemittauksen kanssa tiputtaen sykettä suht tasaisessa treenissä välillä 70 pintaan. Ensin ajattelin, että rannesykemittaus ei vaan jostain syystä mittaa kunnolla, mutta nyt on tehnyt saman pari kertaa sykevyönkin kanssa (patteri just vaihdettu). Liitteenä kuva tämän päivän hölköttelystä, nuo sykkeen notkahdukset on mittarin ihan omaa hömpötystä. Pitänee Polaria lähestyä aiheen tiimoilta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy