Jump to content
Juoksufoorumi.fiMatti Leväinen

Jäsenet
 • Content Count

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiitos kattavasta vastauksesta. Pitää koittaa huomenna etsiä jostain Ignite käsiin että voi sovittaa ranteessa. Vantagesta en tykännyt, mutta jospa Ignite olisi tyylikkäämpi ranteessa, fenix5s:stä tykkäsin ulkonäöllisesti ja ominaisuuksia on varmasti ihan riittävästi. Edellinen mittari oli garmin vivosmart hr ja sitä ennen garminin forrunner 405 joten senkin puolesta Garmin olisi tuttu. Polar on ollut myös joskus käytössä ja sitä puoltaisi kotimaisuus. Jos en tykkää polarin ulkonäöstä niin olen kyllä kiinnostunut ostamaan sinulta fenix5s:n.
 2. Steg, onko sulla kokemusta fenix 5s? Olen jo melkein päättänyt ostaa fenixin, mutta unen seuranta kiinnostaa (koska uni on tällä hetkellä itselleni se tärkein joka pitää saada kuntoon) ja jos Ignitessä unen seuranta on merkittävästi fenixiä parempi niin sitä täytyy miettiä.
 3. Fenix 5 melkein lähti jo mukaan, mutta maltoin vielä mieleni kun en ollut ehtinyt vielä perehtyä kunnolla mitä muilla on tarjolla ja mitä lähitulevaisuudessa on tulossa. Karttojen tarpeellisuutta mietin itsekkin, jos vieraassa paikassa lenkkeilee niin ottaa puhelimen mukaan mistä näkee kartan varmasti paremmin kuin kellon pienestä näytöstä.
 4. Käyttäjä Guest Baltsu kirjoitti toisessa ketjussa osuvasti. "Minusta kalleimmat mallit ovat menneet kellomarkkinoille, ts. ne eivät enää kilpaile lainkaan halvempien mallien kanssa ns. sykemittarimarkkinoilla, vaan ne kilpailevat kaikkien mahdollisten rannekellojen kanssa. Ne ovat premiumtuotteita, joissa se design on tärkeässä roolissa. Ne ostetaan ihan muusta kuin urheilun lähtökohdasta." Kävin Gigantissa katsomassa mitä siellä on esillä ja sain kosketella fenix 5:sta ja Suunnon 3:sta. Garminin laitoin ranteeseen ja sitten otin Suunnon käteen, mutta en laittanut edes ranteesee
 5. Terve Olisi tarve (ei oikeasti ole mutta haluan) hommata uusi mittari. Edellinen sykemittari on garmin forerunner 405 ajalta jolloin ne julkaistiin eli oisko jostain 2008 ja sen näköinen. Toinen kello on garmin vivosmart hr vuodelta 2015 ja päivittäin ranteessa. Nyt kiinnostoksen kohteena on garminin fenix 5 tai Suunnon 9. Onko joku päässyt käyttämään molempia ja osaisi kertoa onko jompi kumpi toista parempi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy