Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Hannu Hurtig

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 😞 ei kuulosta kyl kovin hyvältä. Menikö jalat ihan veltoksi?
 2. Moikka. Oli pakko kirjoittaa, kun olen kärsinyt puol vuotta kovista/painavista jaloista. Venyttelen suhkot paljon aamuisin/iltaisin n.10-15min päivä. Mietin, et mitä teen väärin tai olisiko jotain mitä voisi tehdä paremmin. Juoksen yleensä n.5km tai 10km aikaan 30min/1h. Lisäksi pelailen sählyä 1krt/viikossa. Kuntosalia ei tule harrastettua kesä kuumilla. Pidin Touko ja Kesäkuun aika hölliä muutama lenkki vain ja salibandyt päälle joten taukoakin on tullut pidettyä. Pitäisikö jotain tehdä toisin? Ikä 31v en tiä onko sillä jo vaikusta asiaan.
 3. Toi on kyl hyvä pointti jalat ja kroppa totta kai voi tuntua raskaalta, jos on muutenkin raskasta. Pyrin juokseen 3-4lenkkiä viikos nyky jaloilla vaan tuntuu, et jää vähemmälle vähemmälle. Juoksen suurimman osan ajastsa hiekalla asfaltilla ehkä ihan 400metriä. Joo täytyy vaan enemmän enemmän kiinnittää huomiota lepo/ravintoon 🙂 Itse asiassa nyt tulikin mieleen, että talvella juoksin juoksumatolla n.400km ja sen jälkeen on ulkona tuntunut muuten vaikealta. Onkohan nyt kyse sit siitä. En tee istuma työtä osittain kävelyä ja osittain autolla ajamista.
 4. Joskus tulee kyl käytyä hierojalla. Kesällä ei ollenkaan. Kuinka useesti yleensä käytte hieronnassa otatteko pelkät jalat vai ihan koko vartalon. Kävin just vetaseen vaivaisen 5km 28min meni ja enemmän pitäs saada kyl irti, jotenki ei vaan askel kulje. 😕
 5. Mut jalat tuntuu voimattomalta juoksuun ei saa kaikkea irti jaloista. Täytyy käyä ostamas ja kokeilla. Auttaako uudet geelipohjalliset vai ihan uudet lenkkarit kokonaan?
 6. Moikka. Oli pakko kirjoittaa, kun olen kärsinyt puol vuotta kovista/painavista jaloista. Venyttelen suhkot paljon aamuisin/iltaisin n.10-15min päivä. Mietin, et mitä teen väärin tai olisiko jotain mitä voisi tehdä paremmin. Juoksen yleensä n.5km tai 10km aikaan 30min/1h. Lisäksi pelailen sählyä 1krt/viikossa. Kuntosalia ei tule harrastettua kesä kuumilla. Pidin Touko ja Kesäkuun aika hölliä muutama lenkki vain ja salibandyt päälle joten taukoakin on tullut pidettyä. Pitäisikö jotain tehdä toisin? Ikä 31v en tiä onko sillä jo vaikusta asiaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy