Jump to content
Juoksufoorumi.fiJabbe

Jäsenet
 • Content Count

  75
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jabbe

  VK Kengät

  Juutuubista kyllä testejä löytyy. Ainakin näitä tullut vastaan, mitkä sinun spekseihin voisi sopia: Adidas SL20, Adizero Pro, Brooks Hyperion Tempo, Nike Pegasus Turbo, Reebok Floatride run 2.0. Ei omakohtaista kokemusta noista. Kinvara 11 mulla on itsellä mutta siinä 4mm droppi.
 2. Säännöllisyys. Pitkäjänteisyys. Voihan isommat ylämäet alkuun kävellä jos hengästyttää. Ei sykkeistä kannata stressata. 2,5v juoksua alla enkä vieläkään tiedä, miten syke ja vauhti korreloi. Siksi harjoittelen McMillanin vauhtien mukaan ja ei se kovin perseelleen ole mennyt kun puolikas meni 1:35 alle.
 3. Ensi vuonna tämän tavoitteen kimppuun. Nyt vähän lepoa. Sitten voimakuuri ja pohjien rakentelua. Ensi vuonna ainakin HCR ja PN1/2M. Toivottavasti kyläkisoja ja ehkä jo talvella kymppejä Aktiassa tai Lohjalla sikäli mikäli sellaisia järjestetään.
 4. Enpä tänne ehtinyt edes ilmoittautua, mutta 1:35 meni tänään puhki.
 5. Kyllä minulla sentään aika täsmäsi. Laitoin paukusta käyntiin ja maalilinjan jälkeen pysäytin niin oli 2s pidempi kuin brutto. Mutta jossain Kuusisaaressa huomasin että heittoa alkaa olla. Autolapia en käytä vaan luotettava ranneke printattuna 5km välein. Tosin tänään meni 5 ja 15km merkit ohi huomaamatta. Kellon näyttämä keskitahti oli 2s/km todellista kovempi. Paavo Nurmessa ei ollut kuin n. 60m kun huomioi sen että laitoin kellon 40m ennen linjaa.
 6. Saman teki Garmin. 21,32km oli kokonaismatka. Veikkaan että Baana sotki signaalia. (Olettaen että sinäkin HCRn juoksit)
 7. Jabbe

  Adidas Boston ja/tai Adios

  Adizero Pro ja Adizero Adios Pro on eri kenkä. Nimet vähän turhan lähellä toisiaan. Molemmissa taitaa olla hiilikuitujäykiste.
 8. Aalto sitten suuressa viisaudessaan päätti perua Aaltokympin ja -vitosen. @enkelmanonkohan mahdollista muuttaa Aaltokympin ilmoittautuminen Rantakympiksi sopuhintaan? Veikkaan että paidat, ajanotto ja huolto mitoitettu sen mukaan että Aaltokymppi järjestetään.
 9. Jabbe

  Garmin Connect

  Ei se täysin hengissä ole. En näe suorituksia. Askeleet ja tehominuutit kyllä.
 10. Eikö Topon kengät ole vähän kuin Altrat, mutta dropilla? https://www.topoathletic.com/
 11. Viime vuonna vamman vuoksi DNS. Keväällä piti juosta HCR, mutta se onkin lokakuussa. Eilen PN 2020:ssa lopultakin ensimmäiselle puolikkaalle. Hieman alle 1:37. Pitääpi siirtyä toiseen tavoiteketjuun.
 12. Jabbe

  Skechers juoksukengät ?

  Tuliko kengät perille jo ja miten kävi tullin kanssa?
 13. Minä aloitin juoksun vajaa kaksi vuotta sitten ja kuntotaso oli huono sekä juoksua olen aina vihannut. Kunnon kehittyessä ja erilaisia juttuja ja pohdintoja lukeneena sekä peilaten, miten oma touhu on kehittynyt, niin noilla lehtijuttujen yleispätevillä ohjeilla voi pyyhkiä peetä. Jos aiempaa juoksukokemusta ei ole, niin ei kannata aloittaa juoksemalla 5-7 kertaa viikossa. Päättyy tod.näk. eri asteisiin vammoihin tai kolotuksiin. Joidenkin jalat kestää joidenkin ei. Yhtä totuutta ei ole. Alkuun kolme kertaa viikossa hölkäten 30-50min ja muina päivinä kävelyä, pyöräilyä, patikointia
 14. Jabbe

  Skechers juoksukengät ?

  Ei minullakaan omakohtaista kokemusta ole, mutta taitaa olla melko merkittävä toimija juoksukenkien myynnissä. Ainakin monella tubettajalla on linkit ko. kauppaan ja niillä on oma youtube-kanava, jossa kenkäuutuuksia esittelevät. Niillä on myös EU:ssa verkkokauppa, mutta sen valikoima on huomattavasti suppeampi kuin USA:n.
 15. Jabbe

  Skechers juoksukengät ?

  Punaisia on 80USD Runningwarehouse.com (USA) ja rahti 30USD. Tullimaksuineen hinnaksi tulisi noin 135 euroa. Skechersien saatavuus Euroopassa on luokattoman huonoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy