Jump to content
Juoksufoorumi.fi


makkarainen

Jäsenet
 • Content Count

  3
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On tuolle Garminille joitain kilpailijoitakin. Ainakin Bivystick käyttää vähän erilaista laskutusmallia. Itsellä ei kokemusta, mutta jossain Blister Reviewn podcastissa tuota hiljattain mainostivat. https://www.bivystick.com/
 2. makkarainen

  Maastojuoksukengät

  Fit scale kuvaa kestin leveyttä, 1 kapein 5 levein. Arvelisin kyllä niiden leveämpienkin istuvan aika hyvin kantapäästä ainakin noissa maastokengissä. Itse olen malliston ymmärtänyt niin, että X-talon ja Mud claw pehmeään maastoon, Trail talon ja Trail roc kovaan maastoon ja Roc lite jonnekin sinne välille. Pohjakuvion mukaan taitaa nuo nimet mennä. Numero mallin nimessä kertoo painon. Erilaisia dropin, leveyden ja vaimennuksen yhdistelmiä löytyy monia, mutta en ole sisäistänyt mikä niiden logiikka on.
 3. Eiköhän nuo lähtöajat johdu osin myös kaupungin melurajoista. Eilen lopettelivat musiikin soiton Hakaniemen sillan kohdilla vasta noin 23:15, kun viimeiset olivat könynneet siitä ohi. Taitaa myös tapahtuman luonteeseen kuulua se, että reitin saa vaikka kävellä läpi, joten tuskin cutoffia halutaan tiukentaakaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy