Jump to content
Juoksufoorumi.fieerankka

Jäsenet
 • Content Count

  7
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joko tämä oli täällä, eli mitä Dohassa olisi saavutettu SE-tuloksilla?
 2. 2:58:08 Tasainen varma juoksu alusta loppuun kuitenkaan liikaa alussa vauhtia repimättä. Go Seppo!
 3. Ekaa kertaa maratonilla rohkealla yrityksellä Kiimingissä 2.59.44 eli reippaasti alle tavoitteen. Mitä seuraavaksi? Hieno matka!
 4. Katkonaisuus vaihtelee välillä 1-2. 2 lähelle pääsee kun nukkuu kuin tukki ja nousee heti aamulla eikä jää torkutteleen. Pitäsiis vissiin nukkua kädet sidottuina jos haluaa yli 2 tulokseksi. En koe saavani tästä uniseurannasta mitään lisäarvoa. Kyllähän sen tietää itekkin miten on nukkunut. Yön aikaista leposykettä seurasin aluksi mut laitoin lopulta jatkuvan sykeseurannan pois koska se kuluttaa akkua ja valo palaa kokoajan häiritsevästi. Turhia lisäominaisuuksia nämä uni- ja aktiivisuusseurannat urheilukelloissa, varsinkin kun eivät vaikuta palautumisen seurannan algoritmiin millään tavalla.
 5. Kulta-Centerissä näytti olevan Vantaget -10% alessa enkä voinut vastustaa kiusausta vaihtaa V-malliin. Polarin m400 on palvellut niin ultramatkat kuin kotijumpat, mut nyt ranneke meni lopullisesti paskaksi joten sain hyvän syyn päivittää. Oon lukenu sieltä ja täältä rutinoita ja kehuja kellosta ja vähän epäilin hankintaa, mut luotto on kova, että saavat työpaikan naapurikonttorissa kellon kuntoon. Teknisen diipadaapan ja jappasun jälkeen lopulta rannetuntuma ratkaisi pelin Vantagelle. Kello on paljon sirompi ja mukavempi ranteessa kuin kilpailijat. Lisäksi on tietysti helpompaa jatkaa tutulla softalla kuin vaihtaa kokonaan uuteen. Lopulta tuosta vantagesta ei puutu minulle mitään, eikä tartte enää pitkissä kisoissa kantaa varavirtaa ja latausjohtoa mukanaan. Aika näyttää..
 6. Ilmeisesti ne liittyy jotenkin sykemittaukseen. Jospa tässä olisi todella ensimmäinen toimiva rannesykemittari? 🙂 Laitan tilaukseen samantien kun mahdollista, oli mikä oli.. "Heart rate measurement will be done with Polar’s new technology Polar Precision Prime. A technology combining optical HRM (Maybe with red LEDs reported by other sources) and measurement via skin contact." https://andys-tech.blog/2018/07/polar-v800-successor-news-from-the-gossip-factory/
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy