Jump to content
Juoksufoorumi.fi


VPLAH

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral
 1. Sen verran pitää lisätä että minulla ei kyseiset avut auttaneet. Edelleen painin samojen ongelmien kanssa ja mietin että miten vaikeaa matkan mittaaminen voi olla.
 2. Flowsta saa lajikohtaisista asetuksista automaattisen kierroksen pois.
 3. Täytyy muuten kehua tuota reitti ominaisuutta. Tein swiftillä 100km pyörälenkin ja kelloon synkkaus. Tosi hyvin toteutettu ilman että näkeekään teitä enemmin tai muuta. Sekä hälyttää jos ajaa suunnittellusta käännöksestä ohi.
 4. Tätä juuri tarkoitan, V-Malli siis kyseessä. Ajattelin heti että pakko olla virhe ja Polar ottaa kopin mutta meni vain selittämiseksi heidän suunnaltaan ja jopa minun syyllistämiseksi. Kun eihän tähän lasiin pitäisi naarmuja tulla kuin timantilla pyyhimällä 😄 Enkä ole tehnyt kyseisenä viikonloppuna mitään erikoista josta naarmu olisi voinut tulla. Olen siis hyvin pettynyt
 5. Nyt tuli ikävä pettymys, kellon lasiin tullut naarmu jota ei pitäisi tapahtua. Mitään iskuja kello ei ole saanut, normaalia käyttöä. Pistin viestiä polarille ja ajattelin että pahoittelevat sekä kertovat vaihtavansa lasin. Mutta nyt pitää arvioituttaa ja lähettää sinne sun tänne. Ihan kuin tässä ilman kelloa pärjäisi viikkoja
 6. Vantagessa toimii moitteetta vedessä mittaus, tuo garminin sykevyön tarve on kyllä niin 90-lukua. Olen niin tyytyväinen käyttäjä ollut kun ei tarvitse uidessa vöiden kanssa pelata.
 7. Näyttää minulla kyllä edelleen myös %-lukua
 8. https://support.polar.com/en/updates/polar-vantage-v-and-vantage-m-30-firmware-updates Vaikuttaa ihan hyvältä
 9. Tiedustelin polarilta ongelmaa uintimatkan suhteen. Käytiin siis pitkä keskustelu ja koin saavani hyvää palvelua ja asiallisia vastauksia. Mutta tämän osan keskustelusta haluan jakaa koska siinä oli itselle asioita jotka auttavat käyttämään kelloa paremmin ja ymmärtämään logiikkaa matkamittauksen taustalla. Jos huomaat tallennuksen ensimmäisten satojen metrien aikana virheellistä mittausta, niin sinun kannattaa pysäyttää ja lopettaa tallennus ja aloittaa altaan päädyssä kokonaan uusi tallennus. Laskenta-algoritmille treenin alku on merkittävin, koska se seuraa uintiasi ja hyödyntää ’oppimaansa’ koko tallennuksen ajan.Käännöksen ei tarvitse olla volttikäännös. Riittää, että toinen käsi (ei välttämättä Vantage V -käsi) käy seinässä, teet selkeän käännöksen ja sitten potkaiset kehon liukuun, kädet vartalon jatkeeksi ojennettuina. Lajikohtainen käännös kannattaa tehdä aina samalla tavalla, koska laskenta-algoritmi oppii edellisistä käännöksistä ja hyödyntää oppimaansa koko tallennuksen ajan.Jos mittari-ranteen liike muuttuu allasvälillä, esim. joudut väistämään muita radalla olevia uimareita tai vilkaiset mittarin näyttöä allasvälillä, niin matkamittaus häiriintyy. Myöskään tekniikkauintia (esim. pelkät potkut tai uinti pullarin kanssa) Vantage V ei ymmärrä. Uintitekniikkasi täytyy olla hyvällä tasolla ja uimisen allasväleillä yhtäjaksoista. Todella nopeaa ja todella hidasta uintia laitteen voi olla vaikea tunnistaa.Jos pidät lyhyen tauon altaan päädyssä, mittari-käsi kannattaa pitää rauhallisena/paikoillaan kolmisen sekuntia. Tuo aika suunnilleen menee, kun Vantage V:n taustalla vaihtaa uintimittauksesta tauon mittaukseen (halutessasi voit lisätä allasuintilajiprofiiliasetuksissa taukomittaus-toiminnon harjoitusnäytöön). Uimaan lähdön voi sitten taas tehdä normaalisti eli potkaise kehosi liukuun kädet vartalon jatkeeksi ojennettuina ja tee käännökset huolellisesti - samalla tavalla / laji.Jos mittaat sykettä uinnin aikana, niin odota sykelukema näytölle Aloitus-tilassa, ennen kuin käynnistät harjoituksen tallennuksen.Kun lopetat uinnin, niin pidä mittari-käsi rauhallisena ja odota 5 sekuntia ennen kuin pysäytät tallennuksen. Vantage V tarvitsee hetken aikaa huomioidakseen viimeisenkin allasvälin laskennassa.
 10. Itsellä huawei, puhunut puhelimella ja käyttänyt muita sovelluksia. Päivitys onnistui kerrasta.
 11. Nyt kun ostin kellon ja havaitsin tämän uuden ominaisuuden avautuneen tämän myötä. Niin minulla todellakin ollut merkitystä tuolla varoituksella. Olen historia tiedoissa painanut kaksi viikkoa koronneella alueella ja siitä sairaspedille. Ilmeisesti en vain ole ymmärtänyt miten laikka punaisella sitä on tullut mentyä. Voi siis olla erittäin hyvää dataa ihmiselle (minulle) joka ei osaa tulkita oloaan tarpeeksi. Sekä pyysin jo V800 aikaaan ja pyydän edelleen, voisiko harjoitus päiväkirjaan saada sairas merkinnän. Sekä nyt kun kello kysyy vointeja. Niin miksi ei optiota sairas/terve? Eikö näihin parannus ehdotuksiin ollut joku kanava polarilla? Kellosta muuten, olen ollut todella tyytyväinen, bugisuutta tottakai. Mutta ei mitään älytöntä. Näytön automaattista valaistusta haluaisin säätää, sekä kaipaan ajastinta. Ranteesta mittaukseen en ota kantaa, en ole mitannut. Mutta en koskaan olettanutkaan että toimisi samalla varmuudella kuin sykevyö, vaan lähinnä suuntaa antavana kävelylenkeillä ja uinnissa. Jossa en jaksa vyötä käyttää.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy