Jump to content
Juoksufoorumi.fiVm60

Jäsenet
 • Content Count

  2 904
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Coopperi
  2450 ilman raastoa, tosissaan juostu tulossa myöhemmin
 • 10km
  4x:xx (kahdella eri alimittaisella radalla...)
 • Puolimaraton
  1:5x:xx
 • Maraton
  4:0x.xx
 • Tavoite
  Oman tason mukainen tulos Valio-Jukolassa. Puolikas, jokunen mara ja ainakin yksi ultra.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Perinteitä kunnioittaen vähintään jompanakumpana päivänä on tarkoitus juosta viisikymppinen, ja toisella kerralla sitten tod.näk. puolikas. Tänään jo pohdiskelin treenien rytmittämistä tammikuun KRU:ta varten :-)
 2. Vm60

  kotirataultraintervalli

  Sen kerran kun käy täällä, löytää tällaisia houkutuksia :-P Pannaan vakavaan harkintaan. Voi sentään.
 3. Laitoin P. Olaville viestiä aiheesta. Ei ole kuulunut mitään. Hän Ei taida seurata tätä sivustoa muulloin kuin ennen tapahtumaa.
 4. Tarkastelin juuri äsken uudelleen tuloksia. Huomaamani virheet ovat ennallaan. Melko löperöä toimintaa järjestäjiltä, ottaen huomioon vielä sen, että jopa SM-tuloksissa on virheitä.
 5. Tietääkseni tulokset on saatu kaikille, mutta joillekin on sarjat merkitty väärin. Näyttää myös siltä, että tuloksia on korjailtu kisan jälkeen, koska tilanne tuntuu muuttuneen siitä, mitä se oli heti kisan jälkeen ja minkä perusteella palkinnot jaettiin. Toivottavasti kovin moni pytty ei mennyt väärälle henkilölle.
 6. Nätti reitti oli läpsytellä, ja hirmuisen mäkinen. Etenkin se maalia kohti kiivettävä ylämäki meinasi ahdistaa, kunto kun on ihan p*ska. Tulospalvelua tässä kuitenkin ihmettelen. Siinä on varsin luovia ratkaisuja: ikäsarjaan ilmoittautunut on tuloksissa yleisessä sarjassa, naiskilpailija on saanut tuloksen miesten sarjassa. Voisikohan itse Pyhä Olavi kertoa perustelut tämmöisiin käytäntöihin? Ja miten hoidetaan asia, jos moisten virheiden takia on jo jaettu palkinnot väärin?
 7. ​Sekä MasU että Bodominjärvi on näköjään loppuunmyyty; molemmissa on matkaa tarjolla satanen tai yli. Mutta Wihalle mahtunee mainiosta, ja sehän on tunnetusti erinomainen tapahtuma!
 8. Onnea loistavasta tuloksesta! Lohduttavaa lukea, että muillakin menee toipumiseen aikaa. Itsellä ei ole ongelmia vatsan tai nukkumisen kanssa, mutta noiden perhanan koipien kanssa meinaa tulla epätoivoiseksi. Tänään on ensimmäinen päivä, kun jaksaa hieman uskoa, että ne joskus korjaantuvat suurinpiirtein ennalleen.
 9. PItkästä aikaa täällä, ja heti löytyi läheinen ketju :-) Kiitos seurasta kaikille mukanaolleille, suurimman osan kanssa taidettiin jotain höpistä Suntin rantaa kierrettäessä. KUR on kyllä loistavasti järjestetty kisa, ja Marko kavereineen sai useamman osanottajan tsempattua omiin tavoitteisiinsa tai jopa niiden yli. Racehairin huoltajaraportin luin itsekin mielenkiinnolla. Jo kisan aikana huomio kiinnittyi kovin ammattimaiselta vaikuttavaan toimintaan kyseisellä huoltopisteellä, ja sitä se näköjään olikin. Jos joskus päättäisin vielä osallistua 24h kisaan, tuossa olisi itselleni sekä huoltajalle paljon hyviä vinkkejä. Tätijuoksu oli kapeasti edustettuna tänä vuonna - onneksi tulos on tätitasolle hyvinkin riittävä. Toivottavasti vuoden päästä nähdään enemmänkin sitkeitä, ihan väärin treenaavia tätejä Kokkolan keväässä! Siellä on erinomainen tilaisuus kokeilla, miltä ulkoilu läpi kevätpäivän ja yön tuntuu.
 10. Vm60

  Kotirataultra 2015

  Näin minäkin arvelen. Tammikuun ja helmikuun viimeinen sunnuntai on ollut perinne KRU:lle. Pitääkin viikonloppuna yrittää juosta vähän pidempi pitkis, ettei tule jaloille sitten niin suurena yllätyksenä.
 11. Meillä oli kolmen ruokalajin lounas: alkukeitoksi punaista linssikeittoa, pääruoaksi jauheliha-pastapataa ja jälkkäriksi omenapiirakkaa kahvin kera. Ja nyt minulle riittääkin tähteitä koko tulevan viikon lounaseväiksi :triumphant:
 12. Erittäin halpa ja helppo testi: lyhennä askelta. Jos viitsit, laske askeltiheys. Sen pitäisi olla n. 170-180 / minuutti. Jos se on pienempi, todennäköisesti harpot liian pitkällä askelella, ja jalkoihin kohdistuu tarpeettoman kova rasitus. Mutta älä silti skippaa sitä fyssaria :-)
 13. Vm60

  Wihan kilometrit 2014

  Viime vuonna aamulla oli useita asteita pakkasta. Iltapäivällä tuli hetkellinen lumimyrsky - se oli kivaa! Lyhythihainen paita, juoksutakki, polvipituiset trikoot, kompurasäärystimet, hanskat ja buffi voisi olla sopiva kombinaatio nyt. Illan kylmyyden varalle sitten juoksuhousut ja seuran liivi tai tuulenpitävä lisätakki huoltoon odottamaan. Numerolapun virittelyä varten varasin jo kuminauhoja sekä hakaneuloja. Niin on helpompi lisätä kerroksia ja pitää lappu silti päällimmäisenä.
 14. Vm60

  Wihan kilometrit 2014

  Toivottavasti vältymme sateelta. Viimeisiä kymmeniä kilometrejä taapertaessani en tosiaankaan haluaisi kastua. Hikihän siinä vaiheessa ei enää tule, eikä liikkumisen tuottama lämpö jaksa pitää vaatteita kuivana, jos taivaalta tulee vettä. Muuten sää näyttää kelvolliselta; arvostaisin tosin mahdollisimman aurinkoista säätä, se pitää mielen virkeänä.
 15. Vm60

  Wihan kilometrit 2014

  Nyt alkoi jänskättää! Tsemppiä haamuille! Mahtaakohan tuore ME-mies pistäytyä näyttämässä maratonin mallia...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy