Jump to content
Juoksufoorumi.fiOboy

Jäsenet
 • Content Count

  42
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Oboy

 • Syntymäpäivä 22.03.1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oboy

  Talvijuoksukengät ?

  Haasteellista tuntuu olevan sopivan nastalenkkarin löytäminen. Nyt ollut kokeilussa 2 eri koon Salomonit ja 2 eri mallin Icebugit, eikä vieläkään jalkaanistuvaa ole löytynyt. Sinällään ihmeellistä että Salomonin nastatomat kengät istuu jalkaan ihan ok, mutta nastallinen malli ei. Helpottaisi melkoisesti kun olisi lähikaupassa kokoja/valikoimaa, mutta kun ei ole niin pakko tilata postitse ja sovittaa kotona. Nyt tilaus sisässä JV Sarvan Xante popoista, täytyy pitää sormet ristissä että vihdoin osuisi jalkaan sopiva malli. Tähän asti olen vähät ulkoiluni tehnyt kumirenksuissa olevilla nastoilla
 2. Oboy

  Polar Flow

  Saa halutessaan myös puhelimesta näkyviin jos ei mene sovelluksen kautta vaan puhelimella polar flow sivustolle, ja sitten edellä olevan ohjeistuksen mukaan. Sinällään hassua että tuo sovellus ja nettisivut ovat melko erilaiset. Itse käytän käytännössä sovellusta vain synkronointiin.
 3. Toimii H7 ja H6 ihan niin kuin H10:kin. Itsellä H6 tällä hetkellä käytössä. Onko kukaan ladannut uusinta päivitys. Tullut ilmeisesti viime yönä.
 4. Mulla kans toimii moitteetta. Ei ole kyllä autostopkaan ollut koskaan käytössä.
 5. Myös kuiva iho voi aiheuttaa että sykevyö ei tunnista sydämen sykettä eikä myöskään silloin pysty lähettämään signaalia.. Eli kannattaa koittaa kostuttaa sykevyö kun sen laittaa päälle, ettei ainakaan tuosta ole kyse. Siihen olemassa omia geelejä mutta tuon voi kostuttaa myös vedellä, syljellä tms.
 6. Mulla seuranta näytti kanssa melko päättömiä, kunnes kerran koitin yöksi pitää ranneketta hieman tiukemmalla. Sen jälkeen on näyttänyt ok. Oma laite on toiminut muuten häiriöttä ja oon hemmetin tyytyväinen! 🙂
 7. Mistä valikosta toi Nightly Rechargen tulos pitäs löytyä? Vai tartteeko se x päivää että näkyy yleensä missään. Just vasta hipsautin sen päälle.
 8. Ortostaattinen testi tarvii (näköjään)vielä sykevyön. Kuntotestin voi tehdä ilman sykevyötä.
 9. Mitä tuossa oli vitsiä, en ymmärtänyt? Itse olen käyttänyt m430 vaelluksilla ilman ongelmia ja ollut ihan tyytyväinen. Luulen että Vantage toimii vastaavasti myös hienosti, vaikka ei koko ajan viitsi tai pääse synkkaamaan tietoja pilveen. Miten vaellus ja oven karmit liittyy toisiinsa? Vai tuliko tuo kellon osuminen karmiin väärään ketjuun? Vai oliko sulla joku huono kokemus Vantagen jomman kumman mallin kestävyydestä (sori en ole lukenut ketjun kaikkia sivuja, mutta en saanut ajatuksestasi kiinni)?
 10. Onko tuosta rannesykemittauksesta kokemuksia uidessa? Toisessa ketjussa kyselin samaa OH1:n suhteen, mutta siihen ei ole tullut vastauksia. Pitäs löytää joku rakkine mikä sopisi myös uintiin.. uimahallissa en halua pelata sykevyön kanssa, muutenhan V800 olisi loistava vaihtoehto.
 11. Minkälaisia kokemuksia teillä on miten tuo OH1 toimii vedessä/uidessa? m430 ei ainakaan itsellä näytä edes oikealle tontille, joten mietin olisiko tuosta apua.
 12. Oboy

  Polar A360

  Näkeekö flow palvelusta harjoituksen rasituksen/ palautumisen tilan tämän A360 kanssa?
 13. Ah, kiitos tiedosta. Pitääpä kulkea myös paikallisissa kaupoissa silmät auki, jos olisi tullut uudestaan valikoimiin. Tai voisinhan kai kysyä voiko ne tilata tänne Jyväskylän cittariin sitä, jos jostain niiden liikkeestä kerran löytyy. Vähän kyllä epäilen, että nuo isot liikkeet ei paljoa asiakasta kumartele.. ;)
 14. Jatkan tähän perään kun asia koskee Puhtia. Saako tuota Puhti urheilujuomajauhetta muualta kuin tilaamalla SHL:n kautta? Näinhän kyllä ainakin hiihtoliiton sivuilla mainostetaan, että ei saa. Kerrankin kun löytää omalle suulle ja mahalle mieleisen jauheen, sen hankkiminen tehdään vaikeaksi. Puhti ei ole edes hinnaltaan kallis, paitsi kun pitää maksaa Suomen älyttömän korkeat postimaksut pienestäkin paketista. Ah, muistan aikaa kun ostin ensimmäisen Puhti pakettini lähmimmästä Prismasta. Voi sitä nuoruutta. Saako tuota samaa tavaraa jollain muulla nimellä jostain, tai mikä muu urheiluj
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy