Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Maantiehiipijä

Jäsenet
 • Content Count

  8
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla ei tokikaan ole Vantagea, mutta parillakin eri Polarin kellolla olen huomannut, että rannekkeen saa laittaa uintia varten huomattavan kireälle, jotta syke tulee oikein. Usein myös nostan kelloa vähän ylemmäksi ranteessa.
 2. Olitkin jo päätynyt Vantageen, joten voi olla turha kommentti, mutta vinkkaanpa silti. Minun kapeasta ranteesta M430 mittaa sykkeen myös vedessä ihan luotettavasti, kun vaan vetäisee rannekkeen vähän tiukemmalle kuin normaalisti ja joskus olen myös nostanut vähän ylemmäs ranteeseen uinnin ajaksi. Sama juttu mulla on kyllä ollut myös A370:n kanssa.
 3. Maantiehiipijä

  Polar M430

  Päivää vaille kaksi viikkoa meni kellon huollossa, se palautui eilen postin mukana takaisin kotiin. Kellon sisukset oli vaihdettu ja paikannus toimii taas. Korjaus meni takuuseen. Olen hyvin tyytyväinen tähän huoltokokemukseen 😃
 4. Maantiehiipijä

  Polar M430

  Kiitos vinkeistä, samat ohjeet tuli Polarin asiakaspalvelusta. Palautin tehdasasetuksiin ja käynnistin uudelleen jo aiemmin eikä siitä ollut apua. Pistän kellon tänään postiin. Kuulemma siinä on uusin ohjelmisto, eli ainakaan siitä ei ole kyse.
 5. Maantiehiipijä

  Polar M430

  Tilannepäivitys: kaupasta sanottiin, ettei heidän takuu kata ohjemistovikoja. Nyt on laitettu Polarille viestiä ja odotellaan vastausta, osaavatko neuvoa korjauksen vai vahvistavatko ettei ole kyse ohjemistoviasta, jolloin kelloa voisi tarjota uudelleen kauppaan korjattavaksi. Tajusin tuossa, etten edes muista, milloin kelloon olisi ollut tarjolla joku päivitys. Puolison Vantageen niitä on tullut useita. Mutta kaipa niiden pitäisi jotenkin ilmineerata itsestään, vai pitääkö ne itse osata jostain etsiä?
 6. Maantiehiipijä

  Polar M430

  Ok, kiitos tiedosta. Tää on ensimmäinen kerta, kun mulla on tällaista ongelmaa ollut. Aiemmin paikannus on toiminut moitteettomasti, joskus on pitänyt odotella vähän mutta kuitenkin on lopulta aina löytynyt. Pitää käyttää kelloa kaupassa josta sen ostin, takuu on kuitinkin mukaan 2 vuotta.
 7. Maantiehiipijä

  Polar M430

  Onko kellään kokemusta M430:n GPS-ongelmista ja/tai takuukuvioista? Vuoden ja kahden kuukauden ikäisessä kellossa lakkasi GPS kokonaan toimimasta. Ei auttanut synkronointi tietokoneen kautta eikä tehdasasetusten palautus ja uudelleen käyttöönotto. Kellon tiedoista löytyi tieto: "A-GPS päättyy 03-04-2019". Vaikuttaa siltä, että paikannus on lakannut toimimasta maaliskuun alkupuolella (tarkkaa päivää on vaikea sanoa, koska siinä main on sattumalta ollut vain "matkattomia" harjoituksia). Voisikohan tuo päiväys siis olla amerikkalaiseen tyyliin merkattu 4. maaliskuuta? Polarin sivujen mukaan vanhentunut A-GPS pitäisi päivittyä synkronoinnin yhteydessä, mutta ei se kyllä minua auttanut. Polarin sivuilla kerrotaan takuuajaksi 2 vuotta, pitääkö tosiaan paikkansa vai voiko myyjä rajoittaa takuun yhteen vuoteen? En ole vielä muistanut tarkistaa takuuta kuitista, koska olen ensin koittanut selvitellä, josko ongelman pystyisi korjaamaan itse.
 8. Kannattaa kelloa valitessa tarkistaa, että kellon voi tarvittaessa myös liittää sykevyöhön. Puolisoni käyttää Polar m430 -kelloa ja on todennut, että jatkuvassa sykkeenseurannassa ja mm. juostessa sykkeenmittaus toimii moitteettomasti ranteesta, mutta pyöräilyyn ja etenkin hiihtoon pitää laittaa sykevyö.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy