Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jlaakso

Jäsenet
 • Content Count

  7
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. jlaakso

  Talvijuoksukengät ?

  Tänään kävin kokeilemassa nastareita Interspröötissä. Salomoneissa oli aivan liian kapea lesti. Potentiaalisia olivat Sarva Xerot ja Icebug Pythot. Icebugeissa oli sen verran matala droppi, etteivät luultavasti olisi olleet sopivat minun askellukselleni. Xero5:ssa oli pykälää liian pieni koko hyllyssä, Xero4:ssa juuri oikea koko ja huomattavasti alempi hinta. Pikaisen vitosen kävin juoksemassa, eikä pahaa sanaa sanottavana. Hyvin istuva kenkä, jalat eivät reagoineet lainkaan uusiin kenkiin. Pito oli hyvä ja jalat pysyivät kuivina ja lämpiminä.
 2. jlaakso

  Garmin Forerunner 935

  Tjoo, onhan tuo Flow tietyllä tavalla enemmän urheilijalle tehty, kun taas Garmin Connect enemmän sosiaalisen median jatkeeksi. Mutta itse en niinkään ole kiinnostunut noista ekosysteemin ominaisuuksista hirveän yksityiskohtaisella tasolla eikä tarkoitukseni ollut vertailla niitä. Sekä Flow:sta että Connectista olen vienyt harjoitukset Stravaan, jolloin olen riippumaton sen kellosta ja kellon ekosysteemistä. Itselleni tärkeitä ominaisuuksia kellossa tai ekosysteemissä: - akun kesto enemmän kuin 1vrk 😄 * ei toteutunut M400 kohdalla edes akkua vaihtamalla * 935 on ollut viikon ranteessa, takana 3 kpl ~5km lenkkiä, jatkuva sykkeen seuranta ja akkua jäljellä 55% - selkeä käyttöliittymä * sekä normikäytössä että harjoitteen aikana * plussaa jos näkymiä voi muokata omiin tarpeisiin sopivaksi - helppo ellei jopa automaaginen synkkaus ekosysteemiin - harjoitusohjelmien ja harjoitteiden luominen Olisin varmasti voinut jatkaa Polarin kelkassa uusilla Vantage-malleilla, mutta taivaankappaleet olivat linjassa Garminin suuntaan ostohetkellä. Huikea Black Friday tarjous, totaalinen kypsyminen M400 akunkestoon, hurahtaminen golfiin loppukesästä. Mikään em. seikoista ei siis ole järkiperäinen päätös. Sykemittarin valinnassa suurimmalla osalla määräävät tunteet (myöntäkää pois, samoin auton ostossa :) ). Ts. nyt mennään Garminilla kunnes kypsyn johonkin sen "ominaisuuteen" :)
 3. jlaakso

  Garmin Forerunner 935

  Samaisesta tarjouksesta ostin minäkin. Juuri sopivan kokoinen tällaisen risuranteeseen. Toiminnoiltaan ja käyttöliittymältään suht looginen, tosin Polar m400 jälkeen ylös/alas-napit on oudossa paikassa. Paritus Polar H7 vyön kanssa onnistui helposti, kuten ylipäätään kellon käyttöönotto. Pari kevyttä vitosta takana ja olen tyytyväinen ostokseen. Asiallisen oloista statistiikkaa ja sykemittaukseen perustuva palautumisen seuranta. Näissäkin on totuttelua Polarin jälkeen, mutta ei haitaksi asti. Kirsikkana kakun päällä golf-ominaisuudet, joskin jonkin verran rajatummat kuin varsinaisissa golf-kelloissa.
 4. jlaakso

  Garmin Fenix 5

  Hyvä, että tuli toimittua nopeasti, näköjään 935:t jo loppu. Huimat halvennukset, toivottavasti tulee perille ilman ongelmia. Alkuvuodesta oli lukemani perusteella vähän haasteita ja jotkut joutuneet ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, mutta ilmeisesti onnellinen loppu kaikilla tapauksilla.
 5. jlaakso

  Garmin Fenix 5

  Kiitos tästä, ei lähtenyt fenixiä, mutta Forerunner 935 lähti 🙂
 6. Jotain sellaista. Hauska tapaus, yleensä en ihan noin rentoon tilaan pääse juostessa. 41 ensimmäistä elinvuottani olen vihannut juoksua, mutta viimeisen vuoden ajan olen ollut ihan koukussa.
 7. Pari tuntia sitten jolkottelin tunnin mittaisen matalasykkeisen lenkin. 30min kohdalla oli suora osuus ja jostain syystä teki mieli laittaa silmät kiinni. Juoksuaskel keveni ja sykekin tuntui laskevan. Välillä piti avata silmiä ja tarkistaa että suunta oli oikea, mutta noin 5min pätkän taisin juosta silmät kiinni leijuen ihan omissa maailmoissa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy