Jump to content
Juoksufoorumi.fiTwo horses too many

Jäsenet
 • Content Count

  114
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

153 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hiekkaharjussa radan alituksella kohdattiin. 🙂 Korso sen sijaan ei ole reviiriäni. Hiekkaharjusta ja ohjelmarungostasi puheenollen, tasan kahden viikon päästä olis kentällä tilaisuus rykäistä 5000 metriä. Se sopis ohjelmaasi täydellisesti.
 2. Askelesta katsoin kauempaa jaahas siinä lenkkeilee kohti joku 37-38min kympin juoksija. En kyllä ole ihan varma bongauksesta, mutta olemus tuntui jotenkin tutulta, ja vasta jälkeen mietin olinko nähnyt itsensä Sepon. Pääradan alituksen kohdilla ja ilta oli pitkällä.
 3. Jo pidemmän aikaa öögaillut jotain M430 -tilalle, toivon että tulisi edes jotain puolijärkevää, mutta edelleen kaikki Polarin julkaistavat uudet mallit tuntuu haahuilulta. Toisekseen Polarin kellot näyttää netin kuvissa ihan jäätävän isoilta, tai sitten mannekiinien kädet on tosi pieniä. Kenties niitä vois käyttää ruokailualustana jos eväslautanen jäi kotiin. Sitäkin tässä olen miettinyt, että ehkä se on vaan hankintaan toinen M430 kun aika jättää nykyisestä. Tai sitten kokonaan toinen valmistaja. Mutta mukavaa, että täällä seurataan ja kerrotaan missä mennään, saa nopeasti tiedot pähkinänkuoressa.
 4. Stadium (viime kesänä) oli mullakin mistä löytyi juoksuun sopivat Niken shortsit. Niissä on vetoketjullinen taskukin ja kyllä se on pakollinen juoksushortseissa. Noista eilen XXL:stä ostamistani, järkytykseltäni en ollut edes huomannut vetoketjullisen taskun puutetta. Kilpajuoksushortseissa puute kuitenkin mielestäni on hyväksyttävissä - esim. Adidas Adizero:issa ei ole, ne ovatkin niin pelkistetyt kuin voi olla. Viitaten XXL-shortseihin, nää kai on ne balettihousut / etsi-koti-ja tai autonavaimet metsästä -mallit mitä hankin eilen XXL:sta. Näyttää vaan niin erilaisilta, kuvissa kun ei näy sisätrikoita. Väri ja materiaali ovat eri näköisiä, mutta hinta kyllä täsmää. Joo mielenkiintoisia ajatuksia urheilukauppojen valikoimista. Varmaan myynnistä 99.99% on yleiseen hengailuun, jolloin kaupalle riittää kun myy kesällä jotain vähän kesävaatteen näköistä. Netin kautta on kyllä tullut tehtyä parhaat ostokset jo pitkän aikaa. Mustakin tuntuu melkein joka kerta vierailu kivijalkaliikkeessä tuo pettymyksen, aikaa kuluu paljon, ei kannata edes yrittää.
 5. Alelaarien perässä tuli käytyä tänään Vantaan Tammiston Intersportissa, sitten viereisessä Budget Sportissa. Näistä suuntasin tyhjin käsin edelleen läheiseen XXL:aan. Pettymys oli suuri, mykistävät hinnat kaikissa kolmessa kaupassa, 60 euroa ainoista vähänkään juoksuun järkevistä semi-lyhyistä kiina-shortseista, oikeampi hinta olisi ehkä 5 tai 10 euroa (valmistuskulut max 2 euroa). Mukaan XXL:sta tarttui 2 paria jotain Niken "shortseja", vedin ne päälle ensikertaa himassa lähteäkseni iltalenkille. En lopulta tiedä mitä tuli ostettua, vaikutelma on baletti-tanssijan housujen ja hameen yhdistelmää, siis melkein polviin ylettyvät trikoot alla ja päällä tanssihame. Sanomattakin selvää noi palautuu XXL:aan. Harmittaa tarjonta kaupoissa on niin surkeaa,.Tekisi lisäksi mieli antaa palautetta kauppojen tavaroiden esille laitosta, samaa halpis-krääsää on levitelty joka puolelle isoa kauppaa eri paikkoihin, luultavasti peittämään valikoimien vähäisyyttä. Netti-ostoksiksi menee.
 6. Inkivääriä vähän lisää menee alle 35min käsillä juosten
 7. Tällä tasolla raha ratkaisee. Kenttäurheilijat-58 on hyvä, jäsenmaksulla pääsee mm. Aktia-maantiejuoksu cuppiin.
 8. Kuvaa tältä päivältä, onnittelut osallistujille: Osa 1/4 ::: 10km 1.3km kohdalta Osa 2/4 ::: 5km 1.3km kohdalta Osa 3/4 ::: 5km 3.7km kohdalta - juoksijat loppuajalla alle n. 26min Osa 4/4 ::: 10km 8.7km kohdalta - mukana myös vitosen juoksijoita - loppuajalla n.26min -> Penttisen Topi johti kympillä vielä 1.3km ennen maalia 8 sekunnin turvin, mutta johto suli 9 sekunnin tappioksi. Juoksu näytti tuossa kohden kuitenkin tosi hyvältä, mutta kiinnitin huomiota hän vilkaisi olan yli taakse seuraavassa mutkassa, kertoiko se sitten jotain. EDIT ::: Näitä ja muita tästä ketjusta linkittämiäni kuvapätkiä saa käyttää vapaasti, ottaa kuvakaappauksia, julkaista somessa tms., eikä erikseen tarvitse pyytää lupaa. Jos joku puolestaan toivoisi kuvansa pois netistä, laittaisitteko yv:llä viestiä, niin funtsitaan miten rajataan näkyvyyttä esimerkiksi youtube unlisted -toiminnolla,tai poistetaanko joku tai jotkut kuvat netistä. Tänks
 9. Lauantaina 15.02. olis maantiejuoksu-cuppia tiedossa.
 10. Haha, Päivän Hesarissa oli koko etusivun maksettu XXL -mainos "pakkotyhjennyksestä". Nyt Hesarin nettiversio roikottaa etusivulla sekä Luetuimmat uutiset listan kärjessä "XXL turvautuu pakkotyhjennykseen.." -uutisena ja toista kuvallista linkkiä XXL -pakkotyhjennys -uutiseen päivän isoimpien uutisten joukossa. Ai että näitä sitoutumattoman journalismin tähtihetkiä. :) Hitto mitä tuubaa.
 11. Vantaalla lauantaina 25.01.2020 tuli käytyä tavallista pidemmällä metsälenkillä. Fantastiset kelit on kyllä, lunta ei ole, mutta auringonpaistetta ja lievää kevään tuntua oli ilmassa.
 12. Boston vastaa Adios:ia koossa - sovitusta ajatellen, Boston mun makuun kuitenkin tuntuu hieman väljemmältä. Jos et Adios:ia saa jalkaan, sitten koko on liian pieni. Mulla jää vajaa etusormen paksuus peukkuvarpaan pään ja Adios:in kärjen väliin tyhjää. Kengän pituuden mukaan valinta, ei leveyden.
 13. Helmikuu on usein kylmä, toisaalta meri on sula ja lämmittää etelärannikolla, helmikuussa alkaa aurinkokin lämmittää. Aika näyttää miten käy 🙂 Tänään sadepisarat oli kuin pientä sumua, tuuli kuljetti sitä vaakatasossa, rillit oli monella huurussa. Osa 2/2 - 8.5km
 14. Kolmannelta päivältä (18.01.) kännykkävideo osa 1/2: https://youtu.be/Lilideb0aQY // 2.3km kohdalta, kympin juoksijoita Tulossa vielä osa 2/2.
 15. Tulos vastaa kuvaa kunnosta mikä mulle muodostui Aktia -cupista 2 viikkoa sitten. Laskeskelin Vattulainen silloin meni kympillä viisi kilsaa (2.5km-7.5km) vastaavaa vauhtia. En huomannut 7.5km -kohdalla silloin hengästymistä, tiedä häntä, laittoiko ihan kaikkia patonkeja pöydälle tuolla Ranskassakaan..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy