Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Two horses too many

Jäsenet
 • Content Count

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

146 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vantaalla lauantaina 25.01.2020 tuli käytyä tavallista pidemmällä metsälenkillä. Fantastiset kelit on kyllä, lunta ei ole, mutta auringonpaistetta ja lievää kevään tuntua oli ilmassa.
 2. Boston vastaa Adios:ia koossa - sovitusta ajatellen, Boston mun makuun kuitenkin tuntuu hieman väljemmältä. Jos et Adios:ia saa jalkaan, sitten koko on liian pieni. Mulla jää vajaa etusormen paksuus peukkuvarpaan pään ja Adios:in kärjen väliin tyhjää. Kengän pituuden mukaan valinta, ei leveyden.
 3. Helmikuu on usein kylmä, toisaalta meri on sula ja lämmittää etelärannikolla, helmikuussa alkaa aurinkokin lämmittää. Aika näyttää miten käy 🙂 Tänään sadepisarat oli kuin pientä sumua, tuuli kuljetti sitä vaakatasossa, rillit oli monella huurussa. Osa 2/2 - 8.5km
 4. Kolmannelta päivältä (18.01.) kännykkävideo osa 1/2: https://youtu.be/Lilideb0aQY // 2.3km kohdalta, kympin juoksijoita Tulossa vielä osa 2/2.
 5. Tulos vastaa kuvaa kunnosta mikä mulle muodostui Aktia -cupista 2 viikkoa sitten. Laskeskelin Vattulainen silloin meni kympillä viisi kilsaa (2.5km-7.5km) vastaavaa vauhtia. En huomannut 7.5km -kohdalla silloin hengästymistä, tiedä häntä, laittoiko ihan kaikkia patonkeja pöydälle tuolla Ranskassakaan..
 6. Kiinnitin huomiota siihen, että Vattulainen-Saleva-Granberg olivat 2.5km kohdalla yhdessä, mutta 7.5km kohdalle Vattulainen saapui 46 sekuntia ennen muita.
 7. Toiselta päivältä (14.12.) ohessa kännykkävideota kympiltä: https://www.youtube.com/watch?v=Sg3xYt1-nWI // 2.5km kohdalta, mukana lopussa myös 5km juoksijoita https://www.youtube.com/watch?v=uCLI3c3t9_s // 7.5km kohdalta Youtube prosessoi muutaman tunnin viiveellä lisää formaatteja ja kuvaa eri laatuisina, kannattaa koittaa uudestaan jos kuva ei näy tai näkyy huonolaatuisena. Kevyeltä näytti kärjen meno.
 8. Juutuubi -videot latautuu hitaasti, sillä välin uppasin kännyvideot alkuperäislaatuisina (iphone 4K HD 60 fps) pilveen. Tiedostojen sisältö on edellisessä viestissä kuvattu. https://mab.to/Y3qdxqIId Mulla ei ole mitään tietoa toimiiko lataus tuolta, en ole ennen käyttänyt. Ilmoittakaa jos on haasteita, etsitään sitten joku muu levynkulma. Filet ovat siellä vain 2 päivää jonka jälkeen poistuvat, koska en ole tilannut maksullista palvelua. Jos myöhemmin haluatte filet, kysykää yv:llä niin voin upata ne uudestaan. Tiedostot ovat isoja, yksittäiset 2GB - 5.3GB, yhteensä 15.5GB. Nää pitäisi näkyä Windows Media Playerillä ja Applella varmaankin. Kiitos juoksijoille ja onnittelut itsensä ylittäneille, hienoa vauhtia menitte kaikki!
 9. Jos joku haluaa vilkaista omaa juoksua tai muiden, laitoin kännykkäkuvaa latautumaan Juutuubiin: :::EDIT ::: 2019-11-16 klo. 23:52 lisätty loputkin youtube -linkit, kaikki ovat tässä. -kiitos https://youtu.be/uPafPnSrwZo # IMG_1372.MOV - n. 1.3km / 10km starttiin lähteneitä ( suurin osa juoksijoista ) https://youtu.be/yFB6cxSVNVA # IMG_1373.MOV - n. 1.3km / 5km starttiin lähteneitä ( suurin osa juoksijoista ) https://youtu.be/vTdLDmeAruc # IMG_1374.MOV - 3.7km / 5km https://youtu.be/kLAaXhkjjaY # IMG_1375.MOV - 8.7km / 10km kärkeä (myös 5km juoksijoita, punaiset numerot) https://youtu.be/E6D6fTMXTW0 # IMG_1376.MOV - 8.7km / 10km 45+min loppuaika Muitakin on tulossa, hitaasti latautuu tiedostot, varmaan viimeistään lauantain päätteeksi loput, päivitän tänne linkit, lopuksi luvassa raastokuvaa haha N.B. Jos ette halua kuvaa nettiin, laittakaa yv:tä niin poistetaan kiitos.
 10. Tämä kesä taitaa olla jo enimmäkseen takanapäin, mutta tällaista olisi tulossa https://www.ku-58.fi/kilpailut/maantie-ja-maastokilpailut/aktia_maantiejuoksu_cup/ Kilpailupäivät (lauantai): 16.11., 14.12., 18.1., 15.2., 21.3.
 11. Osaisko joku sanoa, milloin on urheilukauppojen syksyn Alelaarit? Menikö jo tältä vuodelta? - hakusessa olisi se 1-2 viikkoa jolloin liikkeet vaihtavat syksyn vaatteet talven mallistoihin, ja silloin on kamat 50-70% alennuksessa monissa paikoissa. - jos ei mennyt vielä voisiko joku vinkata kun huomaa ne on alkaneet? Pääkaupunkiseudulla Intersport, Topsport jne. kiinnostaa. Mainosten mukaanhan noilla kaikilla on varaston viimeinen ja kaikki pois loppuunmyynti ympäri vuoden, joten hankala sanoa liikkeiden kommunikaatiosta missä mennään. Kiitos
 12. Kiitos vinkistä, ehkä saan vielä noi Hokat käyttöön, haluan koittaa korjausta, se vaahtokarkkimainen pehmeys mikä niissä on askeleella houkututtaisi aina silloin tällöin.
 13. Kannattaa katsoa mikä hiertämisen aiheuttaa, avaat kengän nauhat kokonaan, tarvittaessa otat pohjalliset pois, koitat sormilla onko siellä kengässä jotain epämääräisiä kohoumia jotka hiertää. Mulla samoin XXL:sta ostetuissa (New Balance) -kengissä jalkaterän yläpuolta hiersi materiaalien liitoskohta, liittyvät kankaat oli taivutettu sisällepäin ja ommeltu yhteen, ylimääräinen kankaiden tursuama hiersi pahasti ja ne meni vaihtoon 30pv -oikeudella. Valitettavasti valitsin Hokan kengät tilalle, niissä on oikeassa kengässä osin pohjallisen alla oikeassa reunassa ompeleiden saumakohta joka sattuu astuessa. Olen koittanut kaksilla sukilla, ja kerran kuukaudessa kenkinä, mutta niillä juoksemisesta ei tule mitään, viimeksi käännyin takas 200m juoksun jälkeen ja kävin kotona vaihtamassa kengät. Mulla on näistä kokemuksista muodostunut kuva vertaillessa kalliimpiin 150 euron kenkiin (esim. Asics, Adidas, Salomon), että puolet halvemmissa kengissä halpa hinta näkyy juuri viimeistelyn laadussa. Sormilla kun käy kengät sisältä läpi niin huomaa, ota viereen parit laadukkaat kengät ja halpikset, tunnustele kengän sisällä yläpuolelta, sivuilta, edestä, takaa, ja pohjaa painelemalla onko mitään epämääräistä. Välttämättä noi epämääräisyydet eivät ala vaivaamaan, mutta jos siellä on sisällä 10-20 myttyä ylijäämäkangasta ompeleista, todennäköistä on että yksi niistä alkaa vaivaamaan. Haaste ei parane ajan kanssa, siis kengät vaihtoon. Mikä kenkä sulla on kyseessä?
 14. Mulla on molemmat, pari näkökulmaa käytöstä: - Mainosten mukaan Pro muistaakseni olisi hengittävämpi. En ole tässä huomannut mitään eroa juoksussa, molempien kanssa takin alta on lenkin jälkeen hiestä yhtä märkä (kuin olisi juossut tavallinen sadetakki päällä). Mielestäni hengittävyys tulee näissä molemmissa siitä, että takki ottaa ilmaa sisälleen joka askeleella ja sitä ilmaa pursuaa kaula-aukosta, käsien aukoista ja vyötärön kohdalta. - Mukavampana lenkille pidän tavallista (ei Pro), materiaali ei laskeudu iholle ehkä ihan yhtä helposti mikä tuntuu kivemmalta. - Pro menee pienempään myttyyn jos takin haluaa sulloa taskuun johonkin ultra-juoksuun tai super-pitkälle lenkille jos lähtiessä ei sada. En mä näe noille kummallekaan oikeastaan muuta käyttöä kuin emergency -sadetakkina, ne pitää lämpimänä jos sattuu sade yllättämään jossain keskellä ei mitään. Mäkin meinaan sadekeleille katsoa syksyn alennuksista jotain Gore-tex tai muuta vastaavaa. Jos kotoa lähtee tunnin lenkille sadekelissä, niin uskon gore-tex tai vastaava on parempi kuin Salomon:in Bonatti -takit. Salomon:in Bonatti -juoksuhousut kanssa löytyy multa, sama juttu niiden kanssa kuin takkien, mielestäni ne on tehty taskuun myttynä laitettavaksi pitkille lenkeille, menee tosi pieneen tilaan kuten Bonatti Pro -takki, ja hädän tullen pitää lämpimänä, mutta muuten on ihan P:stä juosta niillä.
 15. Helppo muistisääntö: Kun aamulla tarvii kahden käden voimat pitämään hepin alhaalla, ei ole palautunut. Jos yhden käden voima riittää, sitten on palautunut.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy