Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Two horses too many

Jäsenet
 • Content Count

  107
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

149 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kuvaa tältä päivältä, onnittelut osallistujille: Osa 1/4 ::: 10km 1.3km kohdalta Osa 2/4 ::: 5km 1.3km kohdalta Osa 3/4 ::: 5km 3.7km kohdalta - juoksijat loppuajalla alle n. 26min Osa 4/4 ::: 10km 8.7km kohdalta - mukana myös vitosen juoksijoita - loppuajalla n.26min -> Penttisen Topi johti kympillä vielä 1.3km ennen maalia 8 sekunnin turvin, mutta johto suli 9 sekunnin tappioksi. Juoksu näytti tuossa kohden kuitenkin tosi hyvältä, mutta kiinnitin huomiota hän vilkaisi olan yli taakse seuraavassa mutkassa, kertoiko se sitten jotain. EDIT ::: Näitä ja muita tästä ketjusta linkittämiäni kuvapätkiä saa käyttää vapaasti, ottaa kuvakaappauksia, julkaista somessa tms., eikä erikseen tarvitse pyytää lupaa. Jos joku puolestaan toivoisi kuvansa pois netistä, laittaisitteko yv:llä viestiä, niin funtsitaan miten rajataan näkyvyyttä esimerkiksi youtube unlisted -toiminnolla,tai poistetaanko joku tai jotkut kuvat netistä. Tänks
 2. Lauantaina 15.02. olis maantiejuoksu-cuppia tiedossa.
 3. Haha, Päivän Hesarissa oli koko etusivun maksettu XXL -mainos "pakkotyhjennyksestä". Nyt Hesarin nettiversio roikottaa etusivulla sekä Luetuimmat uutiset listan kärjessä "XXL turvautuu pakkotyhjennykseen.." -uutisena ja toista kuvallista linkkiä XXL -pakkotyhjennys -uutiseen päivän isoimpien uutisten joukossa. Ai että näitä sitoutumattoman journalismin tähtihetkiä. :) Hitto mitä tuubaa.
 4. Vantaalla lauantaina 25.01.2020 tuli käytyä tavallista pidemmällä metsälenkillä. Fantastiset kelit on kyllä, lunta ei ole, mutta auringonpaistetta ja lievää kevään tuntua oli ilmassa.
 5. Boston vastaa Adios:ia koossa - sovitusta ajatellen, Boston mun makuun kuitenkin tuntuu hieman väljemmältä. Jos et Adios:ia saa jalkaan, sitten koko on liian pieni. Mulla jää vajaa etusormen paksuus peukkuvarpaan pään ja Adios:in kärjen väliin tyhjää. Kengän pituuden mukaan valinta, ei leveyden.
 6. Helmikuu on usein kylmä, toisaalta meri on sula ja lämmittää etelärannikolla, helmikuussa alkaa aurinkokin lämmittää. Aika näyttää miten käy 🙂 Tänään sadepisarat oli kuin pientä sumua, tuuli kuljetti sitä vaakatasossa, rillit oli monella huurussa. Osa 2/2 - 8.5km
 7. Kolmannelta päivältä (18.01.) kännykkävideo osa 1/2: https://youtu.be/Lilideb0aQY // 2.3km kohdalta, kympin juoksijoita Tulossa vielä osa 2/2.
 8. Tulos vastaa kuvaa kunnosta mikä mulle muodostui Aktia -cupista 2 viikkoa sitten. Laskeskelin Vattulainen silloin meni kympillä viisi kilsaa (2.5km-7.5km) vastaavaa vauhtia. En huomannut 7.5km -kohdalla silloin hengästymistä, tiedä häntä, laittoiko ihan kaikkia patonkeja pöydälle tuolla Ranskassakaan..
 9. Kiinnitin huomiota siihen, että Vattulainen-Saleva-Granberg olivat 2.5km kohdalla yhdessä, mutta 7.5km kohdalle Vattulainen saapui 46 sekuntia ennen muita.
 10. Toiselta päivältä (14.12.) ohessa kännykkävideota kympiltä: https://www.youtube.com/watch?v=Sg3xYt1-nWI // 2.5km kohdalta, mukana lopussa myös 5km juoksijoita https://www.youtube.com/watch?v=uCLI3c3t9_s // 7.5km kohdalta Youtube prosessoi muutaman tunnin viiveellä lisää formaatteja ja kuvaa eri laatuisina, kannattaa koittaa uudestaan jos kuva ei näy tai näkyy huonolaatuisena. Kevyeltä näytti kärjen meno.
 11. Juutuubi -videot latautuu hitaasti, sillä välin uppasin kännyvideot alkuperäislaatuisina (iphone 4K HD 60 fps) pilveen. Tiedostojen sisältö on edellisessä viestissä kuvattu. https://mab.to/Y3qdxqIId Mulla ei ole mitään tietoa toimiiko lataus tuolta, en ole ennen käyttänyt. Ilmoittakaa jos on haasteita, etsitään sitten joku muu levynkulma. Filet ovat siellä vain 2 päivää jonka jälkeen poistuvat, koska en ole tilannut maksullista palvelua. Jos myöhemmin haluatte filet, kysykää yv:llä niin voin upata ne uudestaan. Tiedostot ovat isoja, yksittäiset 2GB - 5.3GB, yhteensä 15.5GB. Nää pitäisi näkyä Windows Media Playerillä ja Applella varmaankin. Kiitos juoksijoille ja onnittelut itsensä ylittäneille, hienoa vauhtia menitte kaikki!
 12. Jos joku haluaa vilkaista omaa juoksua tai muiden, laitoin kännykkäkuvaa latautumaan Juutuubiin: :::EDIT ::: 2019-11-16 klo. 23:52 lisätty loputkin youtube -linkit, kaikki ovat tässä. -kiitos https://youtu.be/uPafPnSrwZo # IMG_1372.MOV - n. 1.3km / 10km starttiin lähteneitä ( suurin osa juoksijoista ) https://youtu.be/yFB6cxSVNVA # IMG_1373.MOV - n. 1.3km / 5km starttiin lähteneitä ( suurin osa juoksijoista ) https://youtu.be/vTdLDmeAruc # IMG_1374.MOV - 3.7km / 5km https://youtu.be/kLAaXhkjjaY # IMG_1375.MOV - 8.7km / 10km kärkeä (myös 5km juoksijoita, punaiset numerot) https://youtu.be/E6D6fTMXTW0 # IMG_1376.MOV - 8.7km / 10km 45+min loppuaika Muitakin on tulossa, hitaasti latautuu tiedostot, varmaan viimeistään lauantain päätteeksi loput, päivitän tänne linkit, lopuksi luvassa raastokuvaa haha N.B. Jos ette halua kuvaa nettiin, laittakaa yv:tä niin poistetaan kiitos.
 13. Tämä kesä taitaa olla jo enimmäkseen takanapäin, mutta tällaista olisi tulossa https://www.ku-58.fi/kilpailut/maantie-ja-maastokilpailut/aktia_maantiejuoksu_cup/ Kilpailupäivät (lauantai): 16.11., 14.12., 18.1., 15.2., 21.3.
 14. Osaisko joku sanoa, milloin on urheilukauppojen syksyn Alelaarit? Menikö jo tältä vuodelta? - hakusessa olisi se 1-2 viikkoa jolloin liikkeet vaihtavat syksyn vaatteet talven mallistoihin, ja silloin on kamat 50-70% alennuksessa monissa paikoissa. - jos ei mennyt vielä voisiko joku vinkata kun huomaa ne on alkaneet? Pääkaupunkiseudulla Intersport, Topsport jne. kiinnostaa. Mainosten mukaanhan noilla kaikilla on varaston viimeinen ja kaikki pois loppuunmyynti ympäri vuoden, joten hankala sanoa liikkeiden kommunikaatiosta missä mennään. Kiitos
 15. Kiitos vinkistä, ehkä saan vielä noi Hokat käyttöön, haluan koittaa korjausta, se vaahtokarkkimainen pehmeys mikä niissä on askeleella houkututtaisi aina silloin tällöin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy