Jump to content
Juoksufoorumi.fi


VPe

Jäsenet
 • Content Count

  46
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

78 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VPe

  Hoka One One

  Itsekin sain tänään kyseisen tossun postissa. Niin kuin mainittu, istuu myös omaan jalkaan ihan hemmetin hyvin. 1mm droppi tuntuu sikäli jännältä, että kantapää on kaarevan pohjan vuoksi paikallaan seistessä ilmassa. Huomenna pääseekin jo testaamaan tv-reippaan muodossa 🤩
 2. VPe

  Hoka One One

  Hokan uusi hiilikuituraketti tuli tänään myyntiin myös Euroopassa. Ilmeisesti melko suosittua tavaraa, sillä ainakin Runningwarehousen euroopan sivulta oli lähes kaikki koot jo myyty loppuun ensimmäisen päivän aikana. Piti totta kai iskeä kenkä itsekin tilaukseen, sillä nykyinen pari Adioksia alkaa vedellä viimeisiään. Btw, koodilla RTR19 saa runningwarehouselta 10% alennuksen, jolloin hinnaksi muodostuu vähän kohtuullisempi 139€ (ilmaiset postit). Koodi toimii siis kaikkiin tuotteisiin, ei vain näihin kenkiin. 🙂
 3. VPe

  New Balance

  Iso peukku täältä NB:n beaconeille! Kengät tuli korkattua tänään mattopitkiksen muodossa, jossa palvelivat kuin junan vessa. Kevyet, vaimennetut ja helppojuoksuiset. Sopivan kiertolöysät sekä 6mm dropilla toimivat omassa jalassa. Ja mikäli antautuvat kevään sepelihelvetissä suunniteltua nopeammin, ei 90€ hintalappu sinänsä päätä huimaa.
 4. Sinkin vaikutuksista terveyteen löytyy kyllä mielenkiintoista juttua. Esimerkiksi tässä tutkimuksessa nuorille kilpapainijoille (keski-ikä vajaa 19) annettiin neljän viikon ajan sinkkilisää ja huomattiin, että rankan harjoittelun testosteronia laskeva vaikutus saatiin käytännössä kumottua. Koeryhmä tosin häpeällisen pieni (10 hlöä), mutta herättää kuitenkin ajatuksia aineen hyödyllisyydestä juoksussakin.
 5. Huoli pois, sauna löytyy ja sijaitsee alakerran pukuhuoneiden vieressä, kaupungin nettisivut vaan ovat (yllättäen) hemmetin huonot. Aukioloaikojen lisäksi kannattanee selvittää myös yleisurheilualueen käyttövuorot, ettei pölähdä paikalle pööpöilemään yleisurheiluseurojen rataharjoitusten aikaan. Niin, ja kun kysyit kuka siellä treenaa, niin porukkaa kyllä löytyy vähintään riittävästi, aina ihan kansallisen tason urheilijoijin saakka.
 6. Mitä parek yrität tässä ketjussa todistaa? Sitäkö, että sulla on hyvä olo viikon pitsakuurin jälkeen, koska paastosit? Tuskin kukaan sitä täällä kieltääkään. Mäkin syön kolmesti päivässä, terveellisesti ja kasvispainotteisesti, ja mullakin on oikein hyvä olo päivästä toiseen. En siltikään tee omista ruokailutottumuksistani 16 sivun ketjua, missä kerron tästä ilosanomasta.
 7. VPe

  Skechers juoksukengät ?

  Itseltä löytyy myös tuo GoRun Ride 7:t ja niillä parit lenkit juossut. Tosiaan, vähän kuin hokat, mutta ei sitten kuitenkaan. Kiertolöysemmät, kimmoisammat ja ilman sitä hokalle tyypillistä holvikaaren tukea. Valitettavasti US-eu kokotaulukko pielessä ja tuli hankittua puolta numeroa liian suuret, niin jääneet vähälle ajolle. Jos jotakuta kiinnostaa koon 45,5 tossut, niin irtoavat parilla kympillä ja löytyvät Vantaalta.
 8. VPe

  Kenkäalennukset

  Pegasus 35:sta lähtee nyt stadiumista -sekä nettikaupasta, että kivijalkamyymälöistä- 60 eurolla. Ei paha 🤔
 9. Suomesta lyhyitä juoksushortseja, tai juoksushortseja ylipäätänsä, löytyy miehille tosiaan yllättävän heikosti. Netistä tilaamalla kyllä löytyy valikoimaa vähintään tarpeeksi. Tässä nyt alkuun pari: -Runningwarehouse.eu: hyvä pulju, valkkaat tuosta lyhyet shortsit (4 tai 5 tuumaa) tai jos koet viuhahtelun mieluisaksi, niin "split leg" shortsit lienevät riittävän ilmavat. -Keller-sports: Adidaksen split leg -shortsit. Myös toimiva lafka, jolla hyvät hinnat ja loistava valikoima kaikkea juoksuun liittyvää. -Suomesta: Niken shortsit, jotka olleet omassa käytössä tämän kesän (tosin mustana). Eivät häikäisseet laadullaan ja ostaisin jotkin toiset, jossei pakko ole saada Suomesta. Löytynee myös intersportin kivijalkamyymälöistä. Siitä en tiedä, millaiset on hyvät juoksushortsit. Pysyvät jalassa, eivätkä hierrä?
 10. Myyntiin Skechersin hyvin vaimennettu tossut. Kengillä juostu vähän reilut 50km, mutta ovat itselle sen puoli kokoa liian isot. (UK ja eu koot eivät täsmää). Neutraalit ja kimmoisat, omasta mielestä oikeen mukavat juosta. Syväanalyysiä voi lukea vaikka täältä: https://www.roadtrailrun.com/2018/01/skechers-performance-gorun-ride-7.html?m=1 Lisäksi löytyy inovin x-talonit precision lestillä koossa 44, värinä Black/blue/chili. Liian pienet itselle, varpaat hakkaavat kärkeen. Kengillä juostu ehkä 30km ja siistissä kunnossa. Kuvia ei tähän hätään ole, mutta voin laittaa pyynnöstä. HP molemmissa kengissä 30€. Saa myös tarjota omatunnon mukaan. Kengät löytyvät Vantaan Tikkurilasta ja paikan päällä saa vaikka heittää testilenkkiä, jos huvittaa. Myös postitus onnistuu kuluja vastaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy