Jump to content
Juoksufoorumi.fiHerppa

Jäsenet
 • Content Count

  6
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Herppa

 1. Herppa

  Garmin Fenix 5

  Dwmap on ollu itellä käytössä kun oon tehny reittejä ja se on mielestäni ollu kyllä hyvä,kunha sitä oppi vaa käyttämää ja kartoista löytyy kyllä melko pienetki kärrypolut.
 2. Reilun vuojen käytä jälkee alko vyö temppuileen. Ennen jokaista reeniä piti käyttää paristo väärin päi ja sillä sit yleensä vyö löyty. Laitoin garminille tästä viestii ja totesivat että näyttää siltä että vyö on tullu tiensä päähän ja lähettivät uuen tilalle. Toivottavasti uus vyö kestää pitempään.
 3. Ite olen käyttänyt juuri tuota hrv4training äppiä vuoje alusta lähtien. Kyllä sieltä kohtuu järkevältä kuulostavaa dataa tulee omalla kohdalla. Kovempi reeni päivä-->recovery pointsit tippuu pois tuolta mun normi skaalalta mikä on tuossa 8.3-8.8 väliin. Palautuu sit normi tasolle 1-2 päivä jälkee. Kevyempää pk reeniä kun tekee ni ei arvoissa ei muutoksia juuri näy. Lentsussa kun olin ni putos arvot kans. Kyllä sieltä välillä pari kertaa on tullu semmosta lukemaa mikä ei omien tuntemuksien kans ole reilassa. Huomannu kyllä sen että on tärkee tehä se mittaus joka aamu samassa asennossa/olosuh
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy