Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Jalmari

Jäsenet
 • Content Count

  21
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About Jalmari

 • Syntymäpäivä 10.03.1970

Converted

 • 10km
  39:33 (2018)
 • Puolimaraton
  1:29:01 (2017)
 • Maraton
  3:06:33 (2018)

Recent Profile Visitors

462 profile views
 1. Melkoisen alamäkivoittoista pätkää kaveri painaa menemään 😂 Taitaa isommat hyödyt saada tavallinen harrastelija ajoissa ihan puhtaasti treenaamalla.
 2. Mikä ihmeen pakkomieli on tulla polttelemaan sitä röökiä urheilukentälle. Joku järki tässäkin touhussa pitää olla aikuisilla ihmisllä😡
 3. Mä käyn kävelylenkillä eikä yhtään ahdista. Toimii palauttavana hyvin, ei tosin nosta peruskuntoa, mutta poistaa laktaatit lihaksista sitäkin paremmin ja hoitaa hermostoa.
 4. Taitaa olla asenne kysymys. Taannoin kun kävin kaupassa yksi asiakas manasi kun "joutui" kävelemään parkkipaikalta 20 metriä pitempää kun ei saanut autoa lähelle kaupan ovea. Jos on tottunut käyttämään autoa joka paikassa liikkuessa, niin siinä se suurin työ on muuttaa se asenne. Keho kun on tottunut pääsemään helpolla niin sitä se vaatii jatkossakin.
 5. Tätä tulee seurattua mielenkiinnolla miten maratonprojekti etenee ja varsinkin kun aikatavoite on laitettu omasta mielestäni varsin kovaksi alle 2.50. Toivottavasti treenaaminen saa jatkua suotuisasti ja jossakin kohtaa näkee myös sen itse suorituksenkin oli aika sitten mikä tahansa. Eiköhän se määrätietoisella tekemisellä ole mahdollista. Maratooni harjoittelu vaatii aika kurinalaista tekemistä. eikä tulokset tule hetkessä. Ei muutakun uuteen nousuun.
 6. Tämä ketjun maratontavoite on mennyt sekavaksi. Ehkä pitäisi laittaa palikat järjetykseen ja aloittaa alusta "puhtaalta pöydältä".
 7. Mielenkiinnolla seuraan tämän projektin etenemistä, tsemppiä tavoitteisiin. Kovaa treeniä se vaatii ja pidä paikat kunnossa muuten se loppuu kun kananlento.
 8. Hyvä video. Itseäni mielyttää se että reenataan ja yritetään omien kykyjen mukaan, ei mitään lepsuilua. Tässä videossa oli sitä yritystä, musatkin oli hyvät 👍
 9. Hyvä Seppo, helposti alle kolme tuntia menee, kun olet harjoitellut määrätietoisesti ja hyvin niin voit luottaa siihen että kisassa juoksu kulkee. Kun kroppa on laitettu koville muutama viikko ennen kisaa niin siellä se tuloskunto on tuloillaan, voi olla että "pöljä" päivä osuu lauantaille. Tosin on sulla kovemmat paineet harteilla kun tavallisella sunnuntai suharilla, kun tätä juttua on täällä väännelty ja käännelty vaikka mihin muottiin. Mutta tsemppiä ja menestystä kisaan ja sä ansaitset alle kolmen tunnin alituksen tämän "raadannan" päätteeksi. Vaikka itse ajattelen että kaikki juokseminen on kivaa ja varsinkin silloin kun joutuu koville. 🙂
 10. Nuo sairastumiset on kyllä pahoja jos sattuu tulemaan tärkeimmällä hetkellä, eikä siihen voi aina itse vaikuttaa. Jos on lapsia päiväkodissa tai koulussa niin sieltä ne kantautuu kotiin helposti ja siihen ei auta aina vaikka kuinka pesisi käsiä kotona kuinka paljon. Enemmänkin tuurista kiinni ja silloin kun on kovat treeniviikot menossa niin vastustuskyky on heikommillaan. Ainakin kannattaa vältellä suuria massatapahtumia ennen kisaa siellä ne pöpöt liikkuu tehokkaasti pisara tartuntana kun ihmiset pärskivät miten sattuu ja olen huomannut että monet kähmivät hedelmiä kaupoissa räkäsillä käsillä että huolellinen pesu kannattaa.
 11. Katoin Sepon mattotesti videon ja täytyy rehellisesti sanoa että mieleen jäi että olipa väsysnyt mies. Mitenkähän on palautuksen kanssa. Ainakin itse yön unien jälkeen kun olen levännyt olen kun uudesti syntynyt ja treenaminen pitää suhteuttaa työn ja muun kuormituksen mukaan tasapainoon.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy