Jump to content
Juoksufoorumi.fi


cuppis

Jäsenet
 • Posts

  70
 • Liittyi

 • Last visited

cuppis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. cuppis

  Plogging

  Olen tullut siihen päätelmään, että suurin osa polkujen varsilla olevista yksittäisistä roskista ei ole tahallaan sinne heitetty. Ehkä huonosti laitettu taskuun tai repun verkon alle ja sieltä päässyt putoamaan. Tai jokin muu inhimillinen syy. Näitä yksittäisiä saatan nähdessäni kerätä mutta luvattomia kaatopaikkoja en ryhdy siivoamaan.
 2. Kiitos, sieltähän ne löytyivät!
 3. Oiskos kellään harjoituslenkeistä gps-dataa jaettavaksi?
 4. Voisitko ystävällisesti vaikka mainita miltä sivulta/sivuilta tämä lisähapen käyttö ilmenee? Löytyy nimittäin hyllystä Messnerin kirja eikä itselleni syntynyt lukiessa tuollaista kuvaa.
 5. cuppis

  MT110 New Balance

  Kiitos vinkistä, laitoin tilaukseen.
 6. cuppis

  MT110 New Balance

  Mistäs olette näitä hankkineet?
 7. IMO nykyään Suomessa ainoat asiat joita ei hämmästellä ovat puolen miljoonan omakotitalo, 70k€ auto, divaanisohva ja suurin telkkari jonka markkinoilta löydät. Auta armias jos satut hankkimaan yli 300€ polkupyörän, hiihdät pertsaa, juokset Grönlannin halki tai haaveilet Voutilaisen kellosta niin heti ollaan ihmettelemässä ja päivittelemässä.
 8. Työmatka 10km jonka ajan käytännössä joka päivä fillarilla kesät talvet. Viime kesänä tein muutaman kerran niin, että pyöräilin töihin ja juoksin kotiin, seuraavana päivänä päinvastoin. Kumpi teidän mielestä olisi parempi; tehdä kuten edellä kerroin vai siten, että juoksee samana päivänä mennen tullen ja seuraavan päivän lepuuttaa jalkoja fillaroiden?
 9. Pakkohan se oli ilmoittautua kun kotimaisemissa juostaan. Saas nähdä kuinka ensimaratoonarille käy?
 10. Itsellä oli hiukan samanlaisia oireita kun aivolisäkkeen toimintahäiriön takia testosteronitasot romahtivat ja maidonerityshormonitasot nousivat ylös.
 11. Meikäläinen juoksee aina suoraan suihkuun ja heitän lenkkivaatteet samalla koneeseen 30 asteen pikaohjelmaan (34min). Eivätkä ole koskaan jääneet hienhajuiseksi, mikä johtunee hajulähteiden poistamisesta tuoreeltaan. (Virallisestihan hiki ja muut eritteet eivät haise. Ainakin useat villavaatevalmistajat mainostavat sitä, kuinka TUOKSUT poistuvat tuulettamalla. Milläköhän ne hajut sitten lähtee?)
 12. 108km kevyttä pk-pyöräilyä.
 13. cuppis

  Maantiepyöräily

  En jaksanut koko ketjua lukea, mutta tuohon kokospekulaatioon sanon vain, että olen 183cm pitkä ja ajellut 57cm Nironella kohta neljä kesää eikä mitään ongelmia ole koon puolesta ollut. Ehkä hiukan jäykempijäseninen henkilö voisi vaihtaa 100-110mm stemmin, jolloin ohjaamo hiukan lyhenisi ajettavuuden kärsimättä.
 14. cuppis

  Maantiepyöräily

  Käsittääkseni Ultegra on juuri hinta/laatusuhteella mitattuna Shimanon järkevin osasarja. Duraäässissä maksaa liikaa saavutettuihin etuihin nähden.
 15. cuppis

  Maantiepyöräily

  Velskolantiellä oli ainakin tänään paikotellen melko hiekkaista ja sulamisvesiä tiellä. Hyvin kulki silti. Asiasta toiseen... Kun nyt on hirveä hinku ajaa pyörällä, mutta samalla "pitäisi" harjoitella ensimmäiseen maratoniin niin miten kannattaa viikko rytmittää näiden välillä? Nyt olen tehnyt niin, että viikon neljästä treenistä ne kaksi kevyintä korvaan pyöräilyllä, joten juostavaksi jää yksi VK-lenkki ja yksi pitkä noin 20km-lenkki. Meneekö pahasti pieleen?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy