Jump to content
Juoksufoorumi.fiPaHa

Jäsenet
 • Content Count

  303
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

PaHa last won the day on December 23 2020

PaHa had the most liked content!

Converted

 • Tavoite
  2021 NUTS Ylläs-Pallas 100km alle 15h 30min. Joku maraton ennen sitä n. 3.45.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salilla kyykkyä, pohkeita ja hyppyjä laatikolle. Kerrankin kunnon palautukset 👍
 2. Täälläkin salilla. 10min kuntopyörää. 36min juoksumatolla sis. 10x1min/ 1min. Soutulaite 15min. Oli kyllä hyvä treeni! Täällä -30 ja kylmenee...
 3. Kyllä ei ole hyvä tämä pakkanen. Ärsyttävää ilma, vaikka aurinko paistaa. Kesä on hyvä. Ja kevät.
 4. Matolla 1h 13min. AVG 126bpm (rannesyke). Alkuun lämpöä 25min, hieman kiihtyvällä vauhdilla puolisen tuntia ja loppuverkka. Jospa nämä pakkaset loppuisi kohta, niin viitsisi lähteä ulos urheilemaan. Toisaalta matolla on kyllä aika helppo juosta ja syke pysyy helpommin alhaalla kuin ulkona ryntäillessä.
 5. Salilla tunti ja vartti. Oli hyvä keskivartalon koossapitämisilta.
 6. Mun hiihtotekniikka ei ainakaan palvele sykkeen alhaalla pysymistä. Aika samoissa on kuitenkin sykkeet, luulisin. Hiihtäessä tulee kyllä enemmän sykevaihtelua kuin juostessa. Sydänhän ei juuri tee eroa lajien välillä.
 7. Korista: heittelyä puolisen tuntia ja peliä 3vs.3 noin tunti taukoineen. Hirrrveesti paloi kaloreita 😁
 8. Puoli tunti kuntopyörää ja puoli tuntia metallin kolistelua iltasella.
 9. Klo 9 vähän vajaa tunti salilla ympäripyörimistä ja mahalihasten kasvattamista. Illalla samalla salilla juoksumatolla 47min; välillä vähän kulmaa ja vauhtia säädin. Olisihan se upeaa, kun viitsisi useampana päivänä viikossa kaksi treeniä vetäistä!
 10. Lähinnä polkuja 11,2km, 1h20min. Polut kapeita ja aika hyvin täynnä pakkaslunta. Raskaalta tuntui. Viimeinen km kovaa kävelytiellä.
 11. Eka hiihto tälle talvelle; reipas tunti pertsaa. On se aina aluksi vähän nihkeetä...
 12. Vartin reipas kävely salille, jossa 75min peruspk:ta juoksumatolla. Pari-kolme kiihdytystä, joista yksi kova. En muista milloin olisin ollut matolla näin kauan. Aika kului kuitenkin melko mukavasti.
 13. Korista melkein puolitoista tuntia (lämmittelyineen ja taukoineen). 5vs5. Kovaa hommaa oli, kun ollut pari kuukautta taukoa.
 14. Joo, ehkä se oli eri kirja, mutta vaellusreiteistä siinäkin oli kuvauksia. Varmaan joku vanhempi versio. Jos tässä vaikka tänä loppusyksystä saisi aikaiseksi juosta Hossasta Martinselkoseen...
 15. Loppuillasta, liian väsyneenä 7km/ 41,52min. Pari kilsaa hölkkää, 1km rento veto, 1km hölkkää (loivaan ylämäkeen pääasiassa), 1km veto, 1km hölkkää, 500m veto kovaa (koko ajan loivaa nousua), 500 hölkkää kotiin. Oli kolme päivää taukoa kaikesta liikunnasta, mutta yllättävän hyvin kulki. Bpm avg 135. Täällä alkaa pakkaskelit; sinänsä harmi kun on juuri ladut ajettu melkein joka paikkaan. Menee varmaan mattojuoksu-/ sali-/ korishommiksi. Saa nähdä miten käy tammikuun Kotirataultran 🤔
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy