Jump to content
Juoksufoorumi.fi


PaHa

Jäsenet
 • Content Count

  64
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Korvessa
 • Interests
  Polku- ja ultrajuoksu, suunnistus, koripallo.

Converted

 • Coopperi
  3210 (1995)
 • 10km
  38? (1994)
 • Maraton
  4.27? (2018 Kokkola Ultran 6h:n mukana)
 • Tavoite
  Vuonna 2019 6h:ssa 60km.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PaHa

  Movescount

  Uskalsin hyljätä Movescountin puhelimesta. Suunto app ei pelaa sitä vähää, jos vanha (ja parempi) app on luurissa. Kellona mainittu Ambit 3 Peak (jonka hommasin aikoinaan lähinnä pitkän akun kestävyyden takia). Onneksi tuo Movescount toimii selainversioina, joten kun haluaa oikeasti laittaa jotain treeneistä muistiin, niin kello piuhalla kiinni koneeseen. Suunto App on hidas, mutta ihan lampaana nyt siirryin siihen. Surkeaahan tässä on se, että jos haluaisi nyt vaihtaa toiseen kelloon (Polar Vantage V), niin kukapa enää ostaisi Suunnon kelloa käytettynä. Itse en ainakaan ostaisi itseltäni tätä peliä, vaikka se kellona on aivan soiva peli. Hyvä Suunto!
 2. PaHa

  Movescount

  Latailin puhelimeen tuon Suunto Appin. Edelleen luurissa iOS on myös Movescount. Raukkiksena en uskalla sitä vielä poistaa 😆 Näyttää siltä, että harjoitusten lataaminen Ambit 3 Peak:stä kestää todella kauan. Polkujuoksu-harjoituksia ei ole imenyt tuo appi itseensä ollenkaan. Sen sijaan vanhoja, kahden vuoden takaisia juoksuja, hiihtoja ja suunnistuksia, jotka tallensin silloin Sport Trackerillä satunnaisesti (kun oli TomTom vielä ranteessa ja oli oikein huono, ainakin hihnansa puolesta), on ihan issekseen siirtynyt Suunto Appiin. Hyvin omituista tällaisen mielestä joka ei ymmärrä näistä asioista yhtn mitn.
 3. PaHa

  Movescount

  Itselläni on Suunnon Ambit 3 peak; hyvä peli ja taitaa pelittää jatkossakin. Tämä uutinen on silti aivan pers...stä!
 4. PaHa

  Topo Athletic

  Ostin joulukuun alussa Topon Ultra Fly -kengät Ison Omenan liikkeestä. Yhden lenkin päässyt vasta vetäisemään niillä (asfaltti, räntää ja loskaa, n. 8km) ja hyvät on! Taidan vetää varsinkin kesän pitkikset pääosin noilla.
 5. PaHa

  Kysy mitä tahansa ketju

  Ei varsinaisesti kenkiä, mutta joskus sellaisia huopajuttuja, joissa on kumia pohjassa. On talvella välillä vähän kylmä.
 6. Yleensä nastoilla talvella. Maastossa eli polulla inovin arctic taloneilla ja tiellä sarvan xero 3:lla Joskus tulee vedettyä myös tavallisilla lenkkareilla, mutta vähemmän kuin nastoilla joka tapauksessa. Oma kokemus on ainakin ollut, että nastakengillä on huolettomampi juosta talvikelillä ja tulee vähemmän vammoja.
 7. Minäkin tuossa ehdin miettiä vähän samaa. Onko ultrajuoksu juoksemista, kun siinä kävellään? Ei kai, mutta silti sitäkin harrastan ja puhun juoksemisesta. Tämä siis m-52 tekstiin liittyen.
 8. Ennen kuin sanon mitään muuta, niin totean haistavani tässä(kin) viestiketjussa hienon mahdollisuuden piikittelyyn ja lähimmäisen loukkaamiseen. No asiaan! Itse harrastan niin polkujuoksua, suunnistusta kuin juoksuakin. Koripalloilen myös. Joskus luulen olevani urheilija, vaikka todellisuudessa olen keski-ikäinen kuntoilija. Ehkä tämä määritelmä sopii moniin meistä foorumilla roikkuvista. Vai? Mutta mikä on urheilua? Tai liikuntaa? Kuka sen määrittelee? Kuka saa sen määritellä? Ja sitten on vielä kilpaurheilukin.
 9. PaHa

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Jos vain jatkais ylimenokautta 😁
 10. PaHa

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  No nyt on ilmoittauduttu 105km kisaan. Näin ns. ylimenokauden aikana on hyvä ilmoitella itseään vaikka mihin, kun alkaa olla levännyt olo 😅
 11. PaHa

  Kokkola Ultra Run 18.–19.5.2019

  Jäikö multa kuukausi pois? Sori ☺️
 12. PaHa

  Talvijuoksukengät ?

  Liputan myös Sarva Xeron puolesta, mitä talvisiin keleihin tulee. Kengät on tällaiselle raskaammallekin juoksijalle yllättävän hyvät! Ostin myös viime talvena/ keväänä alesta Inov-8 talvinastarit. Mielenkiinnolla odotan, millaista niillä on juosta jäisellä kelillä. Suunnistaessa ovat toimineet vähintään ok. Täällä susirajalla tarvitsee kyllä nastoja; muuten tulee turhaa jumia vähän joka paikkaan. Nyt olen tainnut kahtena talvena käyttää nastakenkiä ja ero entiseen on ollut kyllä huima juoksun nautittavuuden suhteen.
 13. PaHa

  Kokkola Ultra Run 18.–19.5.2019

  Laitan tämän ketjun alulle, kun joku muukin on varmasti kiinnostunut: https://kokkolaultrarun.fi/wp/fi/etusivu/
 14. PaHa

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Kävin tänään könyämässä melkein koko 55 reitin. Asfaltin ja hiekkatien skippasin. Olen 2016 juossut NUTS reitin Pallaksella Hettaan. Reitti on raskaampi pohjoisesta etelään, koska ylämäet ovat pitempiä. Tämä näin tämän päivän kokemuksena. Etelästä tuuli tosin koko ajan vastaan, joten ei ollut riittävän hauskaa.
 15. PaHa

  NUTS Ylläs-Pallas 12-13.7.2019

  Pitääköhän nuo lähtöjen kellonajat paikkansa vai onko ne vaan esim. ITRAn takia lätkitty sinne? Mielenkiintoinen on joka tapauksessa tuo itseäni eniten kiinnostava 105km lähtö puoliltaöin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy