Jump to content
Juoksufoorumi.fi


PaHa

Jäsenet
 • Content Count

  74
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

52 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Polku- ja ultrajuoksu, suunnistus, koripallo.

Converted

 • Coopperi
  3210 (1995)
 • 10km
  38? (1994)
 • Maraton
  4.27? (2018 Kokkola Ultran 6h:n mukana)
 • Tavoite
  Vuonna 2019 6h:ssa 60km.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eikös se Nortti ole entinen norjalainen huippuhiihtäjä. Oli usein myös punaisiin pukeutunut.
 2. Ainakin Suunnon Movescount sivuilta saa kelloon ladattua vaikka minkälaisia ohjelmia. Itselläni on juuri tuollainen 5+1, jonka nimi on joku Ultra-run-walk. Tosin äänimerkki, joka ilmoittaa jakson vaihtumisesta, on liian hentoinen. Aika harvoin tulee käytettyä.
 3. Mielestäni maailmanmestari lausuu tässä hyvin: https://yle.fi/urheilu/3-10644219 En kyllä kuunnellut ohjelmaa johon tekstissä viitataan, vaan luin tuon jutun.
 4. Vastaus ketjun otsikkona olevaan kysymykseen: Pilaa. Tietenkin. Kaikki. Tässä kohden voi todeta että ennen kaikki oli paremmin. Ensinnäkään kotona ei ollut pelikoneita, kun oli kakara. Eikun pihalle pelaamaan tossulätkää, joen rantaan hyppäämään minisuksilla mäkeä, ulkojäälle lämimään, potkimaan palloa, hyppäämään korkeutta, heitteleen korista, mitä tahansa! Ja jos kaverilla oli kuusnepa kasettiasemalla, niin Winter gamesia laitaillessa ehti hyppäämään lukuisia hyppyjä pihalle tehdystä hyppyristä! Niii!
 5. PaHa

  Nimmari-/selfieketju

  Mahtava ketju! Yhden kerran muistan varmasti: Pienessä Paltamon kunnassa järjestettiin ihan kv-tason hiihtokisat joskus 80-luvun puolessa välissä (ja monena vuonna ennen sitäkin). Olin alakouluikäinen. Paikalla oli sellaisia kuuluisuuksia kuin Juha Mieto, Maurilio DeZolt, ehkä Girogio Vanzetta, muistaakseni Kari Ristanen, oisko ollut Härkönenkin joka oli juuri voittanut maailmanmestaruuden, ja en ole ihan varma mutta joku italialainen hiihtokaunotar? Sain monen monta huippuhiihtäjän nimmaria, joilla en tehnyt oikeasti yhtään mitään. Mutta olin onnellinen! Tähän aikaan muuten koulussa katsottiin AINA hiihdon arvokisat telkkarista luokassa, jos oli suomalaisia mukana. Ja ainahan silloin oli; huipulla.
 6. 😁 Paljonko sijoitit? Eipä silti: ei nämä pakkaset kyllä itseänikään juuri innosta. Eilen kävin 1h45min polkujuoksuporukan yhteislenkillä. Pakkasta oli vissiin "vain" jotain 12 astetta, mutta ikinä en muista olleen niin paljon vaatetta päällä. No, tuli kyllä hikikin!
 7. En oikeastaan tähänastiseen, yllättävänkin asialliseen, keskusteluun oikeastaan puutu nyt, mutta yksi havainto: En muista koskaan käyttäneeni saleilla sellaista juoksumattoa, jossa saisi asennettua intervalliharjoitukseen lyhyempiä kuin 1 minuutin vetoja. Matot ovat muuten olleet hyviä käyttää ja kokemukseni mukaan riittävän vakaita, mutta tässä on iso puute. Omaan treeniin tällä ei ole isoa miinusta, mutta monella saattaa ollakin. Ehkä tämä nyt kuitenkin liittyi asiaan...
 8. PaHa

  Movescount

  Saddam olisi väittänyt tässä kohden, että suunto on suuri s...na
 9. PaHa

  Movescount

  Meni hermo. Suunto app ei vaan toimi Ambit 3:n kanssa. Ei yksinertaisesti lataa dataa kellosta. On vähän tuuliviirin olo, mutta poistin koko roskan puhelimesta ja latasin uudestaan Movescountin. Se saa nyt palvella niin kauan kuin on olemassa. Sen jälkeen pitää miettiä koko touhu uudestaan. Jos vaikka Citizenin viisarikello.
 10. PaHa

  Movescount

  Uskalsin hyljätä Movescountin puhelimesta. Suunto app ei pelaa sitä vähää, jos vanha (ja parempi) app on luurissa. Kellona mainittu Ambit 3 Peak (jonka hommasin aikoinaan lähinnä pitkän akun kestävyyden takia). Onneksi tuo Movescount toimii selainversioina, joten kun haluaa oikeasti laittaa jotain treeneistä muistiin, niin kello piuhalla kiinni koneeseen. Suunto App on hidas, mutta ihan lampaana nyt siirryin siihen. Surkeaahan tässä on se, että jos haluaisi nyt vaihtaa toiseen kelloon (Polar Vantage V), niin kukapa enää ostaisi Suunnon kelloa käytettynä. Itse en ainakaan ostaisi itseltäni tätä peliä, vaikka se kellona on aivan soiva peli. Hyvä Suunto!
 11. PaHa

  Movescount

  Latailin puhelimeen tuon Suunto Appin. Edelleen luurissa iOS on myös Movescount. Raukkiksena en uskalla sitä vielä poistaa 😆 Näyttää siltä, että harjoitusten lataaminen Ambit 3 Peak:stä kestää todella kauan. Polkujuoksu-harjoituksia ei ole imenyt tuo appi itseensä ollenkaan. Sen sijaan vanhoja, kahden vuoden takaisia juoksuja, hiihtoja ja suunnistuksia, jotka tallensin silloin Sport Trackerillä satunnaisesti (kun oli TomTom vielä ranteessa ja oli oikein huono, ainakin hihnansa puolesta), on ihan issekseen siirtynyt Suunto Appiin. Hyvin omituista tällaisen mielestä joka ei ymmärrä näistä asioista yhtn mitn.
 12. PaHa

  Movescount

  Itselläni on Suunnon Ambit 3 peak; hyvä peli ja taitaa pelittää jatkossakin. Tämä uutinen on silti aivan pers...stä!
 13. PaHa

  Topo Athletic

  Ostin joulukuun alussa Topon Ultra Fly -kengät Ison Omenan liikkeestä. Yhden lenkin päässyt vasta vetäisemään niillä (asfaltti, räntää ja loskaa, n. 8km) ja hyvät on! Taidan vetää varsinkin kesän pitkikset pääosin noilla.
 14. Ei varsinaisesti kenkiä, mutta joskus sellaisia huopajuttuja, joissa on kumia pohjassa. On talvella välillä vähän kylmä.
 15. Yleensä nastoilla talvella. Maastossa eli polulla inovin arctic taloneilla ja tiellä sarvan xero 3:lla Joskus tulee vedettyä myös tavallisilla lenkkareilla, mutta vähemmän kuin nastoilla joka tapauksessa. Oma kokemus on ainakin ollut, että nastakengillä on huolettomampi juosta talvikelillä ja tulee vähemmän vammoja.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy