Jump to content
Juoksufoorumi.fiPaHa

Jäsenet
 • Content Count

  213
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

232 Excellent

Converted

 • Coopperi
  3210 (1995)
 • 10km
  38? (1994)
 • Maraton
  4.27? (2018 Kokkola Ultran 6h:n mukana)
 • Tavoite
  2021 NUTS Ylläs-Pallas 107km alle 16h 30min. Joku maraton ennen sitä n. 3.45.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PaHa

  Sealskinz sukat

  Se sukan resorin kuminauha ei ainakaan pidä vettä. Kuulema ei pitäisi mennä varresta sisään, mutta varmasti menee oman kokemuksen mukaan. Olen ainoastaan pyöräillyt kuivalla Sealskinz -sukalla ja hyvin pelasi. Pitää tässä varmaan lähipäivinä kokeilla tuota juoksemistakin.
 2. Päivällä 5,5km TV kevyt (5.59min/km, bpm avg 129). No oikeasti vähän kiihtyen. Illalla 1,4km hölkkä salille ja puolisen tuntia yläkropan ”treeniä”. Ois voinut jättää tekemättä; olo vähän puolikuntoinen.
 3. Viikon tauon jälkeen (flunssa) 36min hölkkää. Ihan Ok fiilis.
 4. Voisikohan sitä juoksufoorumilaiset järjestää ylläpitäjälle jotain seurattavaa?
 5. Minä olen ensimmäistä kertaa menossa kyseiseen tapahtumaan. Olen ilmoittautunut 50km:lle. Aika paljon riippuu tuo veden määrä kelistä. Itse ajattelin ottaa kolme 0,5l lötköä juoksuliiviin. Kaivo on ja kyllä järvivettä voi kansallispuistossa juoda. Käytän Tailwidin urkkajuomaa, niin ei tartte paljon matkalla edes syödä. Otan vähän karkkia silti mukaan. Kyllä tuolla varmaan matkaseuraa riittää, joten ei tarvitse pelätä eksymistä. Ilmeisesti tämän vuoden reitti on myös merkattu aika pitkälle, kun kyseessä on kansallispuistoon menevä ja sieltä poistuleva polku/ tie/ mikälie
 6. On kyllä on ollut ihan huippua seurata tätä, vaikka vain taulukoiden avulla!
 7. Ja nyt näyttää tältä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bofd4jQPJCucKDVo5AVgQVMvbjoG6vSzhIlpN2evY-I/htmlview Eli tämän perusteella Sepon kysymykseen: kyllä. On vähän harmillista. Saman kertoo tämä: https://public.tableau.com/profile/josh.ferguson4146#!/vizhome/BigsBackyardUltra2020Dashboard/Runners
 8. On siellä vielä paljon sekä ranskalaisia että epsanjalaisia. Tuo toinen taulukko pitää paremmin vissiin paikkansa. No oli se näköjään tuo toinenkin päivittynyt.
 9. Kolme joukkuetta ilmeisesti enää mukana täydellä porukalla. Toisena piskuinen Suomi!
 10. Kiitos! En käytä veispuukia, mutta yleensä nuo videot on pystynyt katsomaan ilman, että on käyttäjätunnuksia. Tsempit kisaan!
 11. Ja tuleehan kisasta jotain kuvaa suurin piirtein säännöllisesti esim. YouTubeen?
 12. En niitä taida saada kuin pääkaupunkiseudulta. Olisinko omani ostanut Isosta Omenasta.
 13. Hokan kengissä on aika ahdas varvastila. En tiedä, että vastaako esim. NB Fresh Foam Beacon tai jotkut Topo Athletic mallit tarpeitasi 🤔 Mulla on nuo mainitsemani NB -kengät ja Topo Ultrafly. Jälkimmäisessä on varvastilaa niin kuin Altran tossuissa, mutta myös 5mm droppia. Itselläni on kapea lesti, mutta varvastilaa on kengästä löydyttävä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy