Jump to content
Juoksufoorumi.fiJuoksija83

Jäsenet
 • Content Count

  472
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Juoksija83

 • Syntymäpäivä 29.07.1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olen juossut lapsesta asti. Välillä kilpailtiin vähän enemmän tosissaan. Koko ajan on juoksu pysynyt elämässä mukana.
 2. Tännekin kesäflunssa rantautunut..toivottavasti ennättäisi mennä juhannukseksi ohitse!
 3. Juoksija83

  Alelaari

  Jos liikkuu Seinäjoella niin kannattaa käydä Supersportin Tukkutorilla (to-la). Oli mm. Craftin juoksuvaatteita alk. 9€, Kokona M. Asicsen lenkkareita -50%, Asicsen näytelenkkareita olis perjantaina 39€. Ja paljon kaikkea muuta. Itselle tarttui mukaan pari ulkoilupukua..
 4. Hehkuttelen vaan, että ihanaa kun on kevät ja valoisaa, tiet sulia, ihana juosta ja löysin taas pitkästä aikaa tämän fooruminkin! :)
 5. Tämä taitaisi olla sopiva ketju mulle.. :) Tietää, että on taas kevät tullut, kun juokseminen maittaa ja pitkästäpitkästä aikaa kirjauduin näillekin sivuille!
 6. Täällä myös odotellaan..yli puolen välin ollaan menossa ja toukokuussa on laskettu aika. Ihan aluksi juoksin, mutta sitten se on taas jäänyt niinkuin ekassakin raskaudessa. Ei tunnu vaan kivalta, joten kävely, jumppa ja kuntosali on ohjelmassa. Oon ajatellut, että ennättää sitä sitten juoksennella taas myöhemmin.. Hiihtämäänkään en ole uskaltanut, pitäis löytää sopivan tasainen maasto ettei pääse kaatumaan.
 7. Juoksija83

  Alelaari

  Kiitoksia alekoodista Startfitnessiin. Eka tilaus minulta, löysin Nimbukset postikuluineen 63€:lla, onneksi on pieni jalka! Nyt vain pakettia odottamaan! Samalla tuli kyllä tilattua vaatettakin, että taitaa lasku mennä yli 100 euron.
 8. HEI! Yritin etsiä aiemmista viesteistä kyseiseen ongelmaan vastauksia, mutta pikaisesti ei osunut silmiin.. linkkiä saa laittaa tai sitten vastata suoraan tähän, jos jollain on ongelmaan ratkaisu. Eli sykemittari on alkanut näyttää vain lukemia 20-50. Pessyt olen lähetinvyön, ei mitään vaikutusta. En tiedä onko sattumaa, mutta tämä ongelma ilmeni sen jälkeen, kun olin hiihtolenkillä hiihtänyt kahden ison sähkö/voimalinjan alitse, voikohan olla vaikutusta? Auttaisikohan uuden lähetinvyön osto vai täytyyköhän tämä mittari haudata ja marssia kauppaan ostamaan uutta?
 9. Siis multa löytyy tuo Manduca-reppu..oon kirjoittanut taas mitä sattuu aiemmin!
 10. Täältä löytyy yksi lapsi, ikää 11kk. Tämä lapsi on allergioiden takia valvottanut yöt ja hyvin pitkään nukkui päiväunet vain liikkuvissa vaunuissa. Parhaillaan tuli siis päivän aikana kävelyä nelisen tuntia.. Silloin ei ihan siltä tuntunut, että kiva kun pääsee kolme kertaa päivässä lenkille! Nyt välillä nukutaan jo paremmin, joten olen sitten jaksanut juoksemaankin. Yhden lapsen kanssa aikaa saa kyllä järjestymään lenkkeihin, jos tosissaan haluaa ja jaksaa.
 11. Multa löytyy tuo rinkka, mutta en oo kevään rintareppuilun jälkeen kokeillut. Pitäis siirtää poitsu selkään ja se on vaan jäänyt ja jäänyt. Onko raskasta kantaa selkäpuolella? Meillä on tuollainen 11kk ja n. 12kg lapsukainen.
 12. Minäkin oon juossut Brion yhdistelmärattailla (vm. 2003) ja hyvin on toimineet... jossain vaiheessa mietin juoksurattaiden ostoa, mutta se jäi kun nuokin toimii ihan hyvin.
 13. No niin, tänään tein 11km:n lenkin pitkästä aikaa ja hienosti jaksoi! :)
 14. Täällä koetetaan taas aloittaa vähän säännöllisempää juoksentelua. Nykyisin on lähes aina lenkillä vaunut mukana, mikä tuo vähän uutta ja erilaista tuohon juoksuun. Kuntoa olen ylläpitänyt, mutta juoksukunto tuntuu kyllä välillä olevan niin kadoksissa..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy