Jump to content
Juoksufoorumi.fiRaid

Jäsenet
 • Content Count

  52
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Raid

  Pearl Izumi Project EM, N1

  Pearl Izumi lopetti juoksukenkien tekemisen pari vuotta sitten. Mullakin oli joku PI:n polkukenkä, josta tykkäsin. Mutta ei tosiaan enää tarjolla missään
 2. Raid

  Talvijuoksukengät ?

  Vaikuttaa ihan lupaavalta, jos se perustuu Trail 5-kenkään kuten kerrotaan Salmingin sivulla. Onkohan noita Salmingeja ylipäätään missään kaupassa hyllyssä?
 3. Onko Hokat nämäkin? Toihan on ilmeisesti aika yleinen ongelma tiettyjen Hokan mallien kanssa
 4. Varpaille tilaa = Topon tai Altran kengät. Näistä Topot on varvastilaa lukuun ottamatta aika normaalilla lestillä, Altroissa ainakin itselleni liikaa väljää joka suuntaan. Ja Altrassahan on aina nolladroppi. Topoista vois löytää hyviä tarjouksia Juoksulabrasta. Altroja välillä edullisesti XXL:ssä
 5. Raid

  Topo Athletic

  Nyt hommasin minäkin Ultrafly:t Juoksulabrasta. Sitä aiempaa mallia, uudempaankin on jo saatavilla ulkomailta. Tykkään kovasti; sopivasti vaimennusta pitkiksillekin, istuu hyvin nilkasta/jalkapöydästä ja varpaat tykkäät elintilasta. Topon saatavuus Suomessa ei näytä hyvältä. Maahantuojalta taisi aika nopeasti loppua usko tuotteeseen ja Juoksulabralla on nyt niiden loppuvarasto. Onhan tuo tietysti haastavampi myydä Intereihin, tms. yleisliikkeisiin kuin joku tunnetumpi merkki. Harmi, sillä mielestäni tossut ovat erinomaisia ja niille on olemassa tietynlainen tilauskin leveäjalkaisten suomalaisten keskuudessa.
 6. Raid

  2 x SI korttia lainaan?

  Kyllähän siinä bulletinissa ihan selvästi sanotaan:
 7. Onnea Tuomakselle, aivan käsittämättömän kova aika! Itse raahustin 105 maaliin ilman suuria ongelmia. Ötökätkään ei kiusanneet. Reitti oli yllättävänkin kivinen ja juurakkoinen Pallakselta Rauhalaan. Sellaista kun se nyt tunturissa voi olla, mutta jotenkin olin ajatellut reitin olevan "hoidettu" tms. Eipä siinä. Aristavan polven kanssa otin jyrkissä alamäissä minuutteja turpiin, mutta ylämäissä sauvoin taas muita kiinni. Sauvoista oli kyllä todella paljon iloa, vaikka en ollut edes harjoitellut niiden kanssa yhtään. Kotamajalta Ylläsjärvelle tuntui tosi pitkältä ja henkisesti vaikealta enkä pystynyt juoksemaan helppojakaan pätkiä. Alamäki Ylläkseltä viimeiseen huoltoon Kellokkaalle oli ihan hirveä kramppaavien etureisien kanssa. Reitin loppuosa oli käyty retkeilemässä edellisenä päivänä. Sain lisäbuustia maalin lähestymisestä ja tiedosta ettei mitään kamalaa ollut enää luvassa. Pirunkuru meni hyvillä voimilla ja loivaa alamäkeä oli kiva rullailla maaliin. Tulokseen 15.16 ja sijoitukseen 21. ensimmäisellä satasellani ei voi kuin olla tyytyväinen, kun tavoitteena oli vain päästä läpi. Jos homma olisi vähän tavoitteellisempaa, niin huolloista pitäisi suoriutua huomattavasti nopeammin. Nyt vietin Garminin mukaan yli tunnin huolloissa, joista lähes puoli tuntia istuin Peurakaltiossa pizzalla. Kokonaisuudessaan reitti oli tosi hieno ja keli tosiaan ihan täydellinen.
 8. Vaimolla on suht tuore Vantage M. Sitä kiusaa juostessa väliaikailmoitukset kilometrin välein. Mistäs kohtaa asetuksista tuon saa muutettua esim. 5km tai poistettua? Kelloa näpräämällä en osannut tehdä. Vai säädetäänkö tuo Flow:n kautta?
 9. Raid

  Kangasala-Jukola 2019

  Reittihärvelistähän noita voi spekuloida jo nyt, ennen kuin saa fyysistä karttaa käteen. https://routegadget.jukola.com/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=59 Itsellä meni vähän kehnosti Jukola. Joukkueella alkoi heikohkosti ja pääsin starttaamaan 3.osuudelle noin sijalla 1600. Noin huono lähtöpaikka kyllä vaikutti omaankin suoritukseen, kun maastossa tosiaan oli vaikea ohittaa ja sitten tietysti ne juoksijatkin on hitaampia, eikä ehkä niin hyviä suunnistajiakaan... Seli seli 😆Jonkinlainen tavoite joskus vetää 400-500 joukkoon osuudella, mihin vauhti riittäisikin.
 10. Raid

  Kangasala-Jukola 2019

  Appi näyttää olevan jo ladattavissa
 11. Avaanpas tästä nyt ihan oman aiheensa, koska tieto ja mutu on levällään useissa valmistajia/malleja koskevissa keskusteluissa. Monia varmaan saattaa kiinnostaa "ei lippulaiva-malli" hintaiset sykemittarit ja urheilukellot. Aihettahan voi aina päivittää kun tulee uutta entistä parempaa laitetta tyrkylle. Eli, mikä olisi mielestäsi hyvä, ellei jopa paras, urheilukello hintaluokassa n. 300 € tai mieluiten alle? Olen kelloa hankkimassa vanhan Garminin tilalle, mutta olen ihan hukassa tarjonnan kanssa... Ominaisuuksien osalta minulla olisi todellinen toiveiden tynnyri. En tiedä voiko kaikkia näitä ominaisuuksia löytyä yhdestä kellosta, mutta kyllähän niissä nykyään on vaikka mitä herkkuja -Hyvä akunkesto (koska Ultramatkat, rogaining ja multisport) -Tarkka/toimiva GPS. -Hyvä sykkeenmittaus ranteesta plussaa, mutta käytän kyllä vyötä usein pk- ja vk-lenkeillä. -Tukee riittävästi lajeja: juoksut kaikissa muodoissaan, suunnistus, pyöräily, hiihto, multisport-meiningit ja mitä kaikkea nyt keksiikään. -Barometri, koska Vertti ja Mortti kiinnostaa. Onkohan monessakaan tän hintaluokan vehkeessä? -Kevyehkö, ettei hakkaa ranteita kipeäksi esim. maastopyöräillessä -Suht siedettävän näköinenkin saisi olla, koska käytän sitä kuitenkin joka päivä ainoana kellona. -Järkevä sovellus, josta saa jotain irti suorituksista. Kokemusta on Garmin Connectista ja Suunnon Movescountista Joitakin haarukoimiani ehdokkaita ovat: *Garmin 245 tai Vivoactive 3Music, plussaa siitä, että nytkin käytössä Garmin *Suunto 5. Suomalainen ja akunkesto kai aika hyvä, multisport-ominaisuudet *Polar Vantage M. Suomalainen tämäkin ja ainakin rannesykemittausta kehuttu. *Coros Apex. Ainakin akunkesto hyvällä mallilla ja keveys. Ei mitään kokemusta Coroksista, minkähänlainen appi/liittymä esim? Saa ehdottaa muitakin!
 12. Stadiumilla Icebug Spirit aika hyvään hintaan: https://www.stadium.fi/urheilu/juoksu/juoksukengat/277926101/icebug.m-spiritx-olx.slategray-poison
 13. No mutta sähän voit ryhtyä foorumin sauva-asiantuntijaksi, samalla kun koostat sitä odotettua tietopakettia polkujuoksusta. Ei kai niihin ihmeitä ohjeita tarvi.. Muistat vaan välillä vaihtaa sauvaasi pariston, ettei surina lakkaa
 14. Noviisi kyselee kamoista. Kengistähän oli tuolla Hoka-keskustelussa spekulointia jo. Itse varmaan lähden Speedgoat 3:lla. Mutta mites sauvat? 105:lle lähdössä täysin turistina ja lähinnä läpipääsy tavoitteena. En ole koskaan ollut tuolla reitillä kesällä, enkä myöskään koskaan juossut sauvojen kanssa. Reittiprofiilihan näyttää siltä, että jatkuvasti on 100-150 metrin nousua ja laskua. Lopuksi sitten isommat ja oletettavasti kivisemmät mäet. Onko sauvoista paljonkin iloa, vai onko ärsyttävää säätämistä ees taas? Varmaankin viimeistään nyt ois hyvä alkaa harjoittelemaan niiden kanssa, jos jotain hyötyä kepeistä kaipaa..?
 15. Livenä Nviit oli kyllä ihan modernit, ehkä sillai hyvällä tavalla pelkistetyt ja todella kevyet. Pääsin testaamaan Iltarasteilla Forest 2:ia ja mulle ne istui kuin sukka jalkaan. Verrokkina Icebug Spirit, jotka on selvästi kyllä kapeammat.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy