Jump to content
Juoksufoorumi.fi


TomiSakari

Jäsenet
 • Content Count

  17
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TomiSakari

  Mukavat uimalasit?

  Huurtumiseen auttaa Fairy käsittely. laimentamattomana hinkkaa linsseihin ja huuhtelee pois. Jos Fairy käsittely unohtuu niin useasti suihkussa käsittelen linssit nestesaippualla. Toimii ainakin yhden uintireissun verran.
 2. Kuinka paljon pitoteippi vaikuttaa luistoon? jos kokeeksi laittaisi kevään keleille noihin kilpamallin salomoneihin niin tarttuuko ladulla olevat roskat kiinni samalla tavalla kuin voideltuun pohjaan?
 3. Mitä Garminin malleja olet käyttänyt? Itsellä aikaisempi 735xt imaisi vedet uimassa sisäänsä 1,5vuoden käytön jälkeen ja viikossa oli takuusta uusi mittari. Nyt fenix5 ja en oikein tajua mitä osia tästä voisi irtoilla? Lataus toimii kuin junan vessa ja yhtään treeniä ei ole mennyt vituralleen gps:n takia. Nyt kolme vuotta Garmin käyttöä takana noin 350h/vuosi tahdilla ja ainoastaan kellon sisäistä kompanssia joutuu välissä kalibroimaan, jotta näkee koiran sijaintitiedon oikein Garmin Alpha 100 kautta. Garmin Connect palvelu on kyllä mielestäni aivan paska onneksi Training Peaks korjaa tätä ongelmaa siedettäväksi. Kyllä Polarin mielelläni voisin seuraavaksi kelloksi hankkia koska lajiprofiilina tukee hiihtoa ja polar flowsta olen kuullut vain positiivista. Mutta kuitenkin puuttuu aika paljon sellaisia toimintoja mille on itselläni käyttöä, että Garminilla mennään vielä toistaiseksi koska kello toimii ja on vielä yhtenä kappaleena.
 4. Kelien ja fiiliksen mukaan tulee valittua lenkille lähtiessä välineet. Kylmillä keleillä mieluummin pertsaa kun pitovoitelu helpompaa ja latu luistaa paremmin kuin luistelubaana. Lisäksi kevyttä peekoota on itsellä helpompaa edetä pertsalla, vapaalla tahtoo sykkeet karata helpolla liikaa. Joten jos aikaa lenkille on alle 1,5h niin valitsen vapaan välineet käyttöön ja reippaammalla menolla, mahdollisesti myös tulee koirakin varustettua vetovaljailla.
 5. Itse hankin voideltavat salomonin kisamallit tässä pari talvea sitten. Kuntoilukäytössä ajatuksena, että kun kylmempää ja pidon saa toimimaan niin mennään pertsalla lenkit ja vapaalla sitten nuoskat ja liisterikelit( 750-1000km/talvi) Pito ja luisto ollut hyvä jokaisella käyttökerralla, kun oon vaan lisännyt oikean kelialueen purkkia pohjaan kesken lenkin. Kolmella eri kelialueen startin tervalla oon pärjännyt tähän asti. Voitelusta ei mielestäni kannata tehdä tähtitiedettä eikä mörköä vaan pitää asiat yksinkertaisina. Tämä onnistuu kuntoilukäytössä, tavoitteelliset kisat ja kisavoitelut toki erikseen. Etsit asiantuntevan suksikauppiaan. Sieltä saat varmasti parhaat neuvot ja myyjä mitoittaa sinulle suksen oikein ja tekee pitoalueen pohjavoitelut valmiiksi ja näyttää sinulle miten se tapahtuu. Näin ainakin meillä täällä Pohjoisessa.
 6. TomiSakari

  Garmin Fenix 5

  kiitos hot keys ohjeesta.
 7. Kävin tänään hypistelemässä tuota M versiota verkkokaupassa. Tyylikäs kello kyllä.. tuntuu vain, että monen vuoden suunnittelun jälkeen tuli lopulta älytön kiire saada raakile joulumarkkinoille..
 8. TomiSakari

  Garmin FR735XT

  Nyt laatikko avaamattomana myyntiin ja uutta laitetta uudella takuulla kehiin.. näin itse tein ja nyt fenix 5 ranteessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy