Jump to content
Juoksufoorumi.fiTomiSakari

Jäsenet
 • Content Count

  59
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luistelusuksissa harvemmin menee pieleen ja kun muistaa että kahta samanlaista suksiparia ei ole olemassakaan niin siin on tuuripeliä pelaako se vai ei luiston kannalta. Kuntotasolla tälläkään ei suurta merkitystä.
 2. Sano lääkärille että buranasta menee maha kuralle ja ehdota vaihtoehtona tuota.
 3. Mene asiantuntevaan suksikauppaan, vältä isoja ketjuja ja varsinkin marketteja. Myyjällä on iso merkitys oikeanlaisten välineiden hankinnassa. pertsalle pertsan monot ja lyhyemmät sauvat kuin luistelussa. Jos tykkää vetää paljon tasuria niin sit sauvan pituus voi olla hiukan pitempi. Vuorohiihto hankalaa liian pitkällä sauvalla. hyvät hiihtovälineet tekevät hiihtoharrastuksesta mukavampaa. Jos sit ei hurahdakkaan lajiin ja välineet meinaavat jäädä pölyttymään nurkkiin niin hyvistä välineistä saa paremman jälleenmyynti hinnan. Jos lajiin jää koukkuun niin hy
 4. Mäki ku mäki, kyllähän se syke nousee kävellenkin kun tarpeeksi jyrkkää ja pitkää nousua nousee. Jos ei vassulla pääse niin vaihtaa kuokalle ja jos kuokallakin tiukkaa niin ankka kävelyllä kyllä nousut on tähän asti voitettu. Tämän päiväisen perusteella täytyy myöntyä Antin tekstiin, kyllä se kunto on auttamatta surkea, tekniikka myös ja lisää voimaakin ois saatava. Ei edes viitsi väittää että tuo kelkalla ajettu hiukan pehmeäkin pakkasluminen latu olisi syyllinen.sukuvikahan seon jos suksi ei luista.. Lisää maltillisia lenkkejä alle niin eiköhän se tuosta.
 5. Kiitos näistä, selvensi hyvinkin paljon asiaa ja täytyy nyt malttaa vaan vetää ne kevyet hiihtolenkit todellakin kevyesti vauhdeista välittämättä. Hiihtohan on mielestäni peruskunnon kohottamiseen parhaita harjoittelumuotoja. Saa sitä määrää tehtyä mielekkäästi ja pysyy paikat paremmin ehjänä.
 6. Mulla taas toisinpäin, sykkeet todella korkealla hiihtäessä, menee vk puolelle varsinkin vapaalla, pertsalla hillitympää. kysymyksenä et miten tähän suhtautua kun vaikka sykkeet 85-95% maksimeista hiihtäessä niin eipä siinä juurikaan hengästytä, kuten esim juostessa olisin jo melko hapoilla? Eilen 2h vapaalla keskisyke 174 (max 205-210). Tuntemus kuitenkin lenkin aikana ja sen jälkeen ok!
 7. TomiSakari

  NUTS 300 2021

  Maanmittauslaitoksen kartat saa ladattua ilmaiseksi. Garminin Birdseye kartat maksullisia, itse pärjännyt maanmittauslaitoksen kartoilla täysin jahtireissuilla. Toisaalta omilla metsäreissuilla pärjää ilman karttapohjaa kunhan näkee kuljetun polun, koiran ja auton sijainnin. Jos eksyy niin lähtee kotia.
 8. TomiSakari

  NUTS 300 2021

  Nuista kännykkä sovelluksista niin applen käyttäjille suosittelen ehdottomasti maastokartta sovellusta.
 9. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  No eihän tässä sitten isompaa paniikkia ole. Kyllä uskon et suosituimpien sovellusten kehittäjät nämä päivittää uuteen versioon ja toisaalta tuo ohjelmien sekamelska joutaakin hiukan siistiytyä. edittinä: kun nyt tuota hintojen tipahtamista veikkaillaan kutoselle ja 945:lle niin oisko paha jos tänne keräillään hinnan muutoksista tietoa? Itsellä ollut nyt vuoden hankintalistalla kutosmalli mutta hinta on kyllä sitkeästi pysynyt pro mallilla 600€ havinoissa.
 10. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Tarkoittaako tämä sitä että kohta ei saa nuita sovelluksia asennettua uudempiin malleihin? Ainakin itsellä eniten käytössä on dog tracker sovellus. Pirun kätevää ranteesta vilkaisulla nähdä koirien suunta, etäisyys ja mahdollinen seisonta tilanne. no pitääpä muistaa säästää vanhat kellot metsästyskäyttöön jos näin tulee olemaan.
 11. TomiSakari

  Maastojuoksukengät

  tommosella pohjalla menee normaalit lenkkitossut, ei välttämättä tartte investoida polkukenkiä. jos kuitenkin haluaa laittaa niin ehkä joku salomonin xa elevate tai joku vastaava ei niin karkealla pohjakuvioinnilla oleva polkulenkkari.
 12. Iphonen näytön vaihto ei ole temppuna mikään erikoinen jos työkalut pysyy käsissä. Netti täynnä ohjeita ja videoitakin. Tietty rajoittavana tuo työnantajan kapula että viittiikö hommaan ryhtyä
 13. Itse käyttänyt myös training peaksin sovellusta joissakin juoksutreeneissä. Taitaa olla vain maksullisella puolella tämä toiminto missä luodaan tietokoneella harjoitus ja se synkataan kellon kanssa. Harjoituksen luomisen yhteydessä määritellään vauhdit, intervallien pituudet ja lepojaksot. Samalla voi katsoa haluaako automaatti kierrokset vai manuaaliset.
 14. Teillä siellä vielä uimahallit auki. Meillä pohjosessa (Kemissä) pistettiin uimahallit ja liikuntapaikat kiinni.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy