Jump to content
Juoksufoorumi.fi


TomiSakari

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takki tilattu. Katsotaan miten käy koon kanssa M otin ja S ja M välillä yleensä mennään.. https://www.sportsshoes.com/product/sal3308/salomon-s_lab-motionfit-360-running-jacket/?_cur=2&gclid=CjwKCAiA_f3uBRAmEiwAzPuaM2S-CysBs8J1cUOhiTs1nz4OQxWiTO3dl1yOMFb2ekdMtvVySbvxjxoCAFAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
 2. Löytääkö kukaan parempia alennuksia Garmin Fenix 6 Prolle tai sapphire mallille kuin mitä on keskisenkellolla (679€ sapphire)ja kärkkäisellä (677€ sapph)? Tässä yks nettikauppa jossa hyvät alet kengistä https://www.bergfreunde.fi Esim hokan speedgoat 3 84€
 3. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Tätä tietoa ei ainakaan Garminin sivuilla sanota missään. Kellä lie mennyt megat ja gigat sekaisin, garminilla vai jälleenmyyjillä?
 4. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Olisiko syynä nuo sovellukset? Kartat, musiikki yms. Tuolla ilmoitetulla muistilla mitään merkitystä taida olla kun lienee harjoitteluhistoriaan ja sovelluksiin käytettävä tila. Taitaa tuo 2000kpl musiikkilistat kertoa, että muistia siihen on käytettävissä enemmän kuin 32Mt.
 5. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Garminin sivuilta kun kurkkaa niin muistia on perusmallissa 64Mt ja pro sekä solarmalleissa 32Mt. Titaanisenhihnan mukana tulee matkaan tuo oranssinen silikooni hihna myös. Kaikki sapphire versiot ovat promalleja. https://buy.garmin.com/fi-FI/FI/p/641479/pn/010-02158-23#inTheBox
 6. TomiSakari

  Garmin Fenix 5

  En ole muuten ajatellut mutta sen huomaa ainakin rannemittauksen ledivaloista. Kun ei mittaa ranteesta niin ne on pimeenä.
 7. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Black friday olisi tuloillaan.. vinkkejä parhaista alennuksista fenix 6 mallille? Tämän hetken edullisin verkkokauppa näyttäisi olevan runnerinn, jossa fenix 6x pro saisi alle 700€ ja vasta oli 666€ hintaan 6prota, joka ilmeisesti loppunut. Itsellä päivitys olisi mielessä 6 pro malliin ja se tapahtunee kun sattuu sopiva alennus kohdille.
 8. TomiSakari

  Yllas jouluna

  No ei siitä kyllä tule mitään kovemmalla vauhdilla ja onhan se jo hengenvaarallista pimeässä hiihdellä. Epätasaisuudet ladulla yms kyllä heittää tasapainoa aika pahasti jos niitä ei havaitse tarpeeksi ajoissa ja tarvi kuin kerran kunnolla vetäistä lipat niin voi jäädä viimeiseksi hiihtolenkiksi. Kaupunkien läheisyydessä kyllä tietysti taivas heijastaa kaupungin valojaan ja kuutamo kelit erikseen silloin pärjääkin kohtuullisesti ilman erillistä lamppua mutta paljon yli kävelyvauhtia en niissäkään olosuhteissa suosittelisi urheilemaan.
 9. TomiSakari

  Garmin Connect

  riippuu miten ja mihin connectia käyttää. Mobiiliversiohan on simppeli ja selainversio mennyt parempaan suuntaan nykyisten päivityksien ansiosta. Ehkä omaan makuun liian paljon turhaa, joka tekee connectista sekavan ja hankalan käyttää. Training Peaksia olen itse käyttänyt nyt vuoden täysversiona ja kun sen kanssa pääsee sinuiksi saa jo aika helpolla tarvittavaa dataa connectia ja TP:tä yhdistelemällä.
 10. Oletan 55km alle 7tuntiin riittävän lähelle top100 ainakin edellisen vuoden tuloksista katsottuna.
 11. 2-3viikkoa huollossa? Meinaako ne tosiaan korjata sen sun kellon? Tuntuisi nykyään, että pistetään uusi kello vaan paluupostissa tulemaan ja kaikki ovat tyytyväisiä.
 12. Itsellä nyt ollut noin puoli vuotta käytössä AfterShokz luujohde kuulokkeet. Ei ehkä täydellisin äänenlaatu mutta näillä kuulee musan ja äänet mitä ympärillä tapahtuu. Pyöräillessä, toimistotyössä, juoksussa loistavat ja erittäin mukavat päällä. https://www.verkkokauppa.com/fi/product/52500/jmvqx/Aftershokz-Trekz-Air-luujohdekuulokkeet-Midnight-Blue
 13. TomiSakari

  Pyöräilykunto

  Trainerin tehot ei aina ole tarkkoja. Suoravetoiset ilmeisesti tarkempia mutta rullalla ei niinkään.
 14. TomiSakari

  Mukavat uimalasit?

  Huurtumiseen auttaa Fairy käsittely. laimentamattomana hinkkaa linsseihin ja huuhtelee pois. Jos Fairy käsittely unohtuu niin useasti suihkussa käsittelen linssit nestesaippualla. Toimii ainakin yhden uintireissun verran.
 15. Kuinka paljon pitoteippi vaikuttaa luistoon? jos kokeeksi laittaisi kevään keleille noihin kilpamallin salomoneihin niin tarttuuko ladulla olevat roskat kiinni samalla tavalla kuin voideltuun pohjaan?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy