Jump to content
Juoksufoorumi.fiTomiSakari

Jäsenet
 • Content Count

  51
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  No eihän tässä sitten isompaa paniikkia ole. Kyllä uskon et suosituimpien sovellusten kehittäjät nämä päivittää uuteen versioon ja toisaalta tuo ohjelmien sekamelska joutaakin hiukan siistiytyä. edittinä: kun nyt tuota hintojen tipahtamista veikkaillaan kutoselle ja 945:lle niin oisko paha jos tänne keräillään hinnan muutoksista tietoa? Itsellä ollut nyt vuoden hankintalistalla kutosmalli mutta hinta on kyllä sitkeästi pysynyt pro mallilla 600€ havinoissa.
 2. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Tarkoittaako tämä sitä että kohta ei saa nuita sovelluksia asennettua uudempiin malleihin? Ainakin itsellä eniten käytössä on dog tracker sovellus. Pirun kätevää ranteesta vilkaisulla nähdä koirien suunta, etäisyys ja mahdollinen seisonta tilanne. no pitääpä muistaa säästää vanhat kellot metsästyskäyttöön jos näin tulee olemaan.
 3. TomiSakari

  Maastojuoksukengät

  tommosella pohjalla menee normaalit lenkkitossut, ei välttämättä tartte investoida polkukenkiä. jos kuitenkin haluaa laittaa niin ehkä joku salomonin xa elevate tai joku vastaava ei niin karkealla pohjakuvioinnilla oleva polkulenkkari.
 4. Iphonen näytön vaihto ei ole temppuna mikään erikoinen jos työkalut pysyy käsissä. Netti täynnä ohjeita ja videoitakin. Tietty rajoittavana tuo työnantajan kapula että viittiikö hommaan ryhtyä
 5. Itse käyttänyt myös training peaksin sovellusta joissakin juoksutreeneissä. Taitaa olla vain maksullisella puolella tämä toiminto missä luodaan tietokoneella harjoitus ja se synkataan kellon kanssa. Harjoituksen luomisen yhteydessä määritellään vauhdit, intervallien pituudet ja lepojaksot. Samalla voi katsoa haluaako automaatti kierrokset vai manuaaliset.
 6. Teillä siellä vielä uimahallit auki. Meillä pohjosessa (Kemissä) pistettiin uimahallit ja liikuntapaikat kiinni.
 7. eilen suositeltiin ja tänään kiellettiin.
 8. Tätä olen aina ihmetellyt, että miksi se pitäisi sinne pesukoneeseen tunkea? Pesetkö muitakin elektronisia sähkölaitteita siellä? Tuossa käsinpesussa menee aikaa maksimissaan 1-2minuuttia, eikait tästä parempaa käytäntöä ole.
 9. Kyllä ainakin Ruotsissa tapahtuma järjestäjiä voi uhata jopa vankeustuomio jos kieltoa rikkoo. Eiköhän sama tule Suomeenkin jos ottavat Valmiuslainsäädännön käyttöön.
 10. TomiSakari

  Garmin Connect

  joko teet uuden muu profiilin ja nimeät luisteluhiihdoksi tai sitten muokkaat jälkikäteen harjoituksen connectista luisteluhiihdoksi.
 11. Millaisin tavoin sait akillekset kuntoon ja millä konstein pysyvät poissa vaivat? Itselläkin nyt ollut puolivuotta aamuisin jänteet kipeänä ja kosketus arkuutta päivisin. Juoksemaan pystyy mutta pelottaa jos vielä pahemmaksi menevät.
 12. Tällä hetkellä luettavana Karo Hämäläinen Miksi juoksen ” Juokseminen on täynnä ristiriitoja: kipua ja nautintoa, lamaannusta ja intoa, hulluutta ja neroutta.Karo Hämäläisen tie ultrajuoksijaksi alkoi kirjailijoiden lenkkisaunasta ja eteni kymmenen vuoden maratonputkeen, jonka jälkeen hurahdus yli 100 kilometrin kisoihin oli väistämätön.Kehitys ei ole ollut suoraviivaista eikä juoksun ilo aina itsestäänselvyys. Oikean tekniikan ja varusteiden lisäksi elämäntilanne ja itsetunto vaikuttavat suoritukseen, halusi tai ei.Poikkeuksellinen juoksukirja kutsuu ainutlaatuiseen kirjallis
 13. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  Nyt on hinnat jo kohdillaan. Malttaisiko odotella vielä vähän aikaa, kun pärjäilee kohtuullisesti tällä vitosellakin vielä. Tuosta tuskin enää paljoa hinta tippuu ennen uuden malliston saapumista markkinoille.
 14. TomiSakari

  Garmin Fenix 6

  runnerinn myy normiversiota 543€ Pro 632€ keskisen kellolla sapphire carbon 679€
 15. Takki tilattu. Katsotaan miten käy koon kanssa M otin ja S ja M välillä yleensä mennään.. https://www.sportsshoes.com/product/sal3308/salomon-s_lab-motionfit-360-running-jacket/?_cur=2&gclid=CjwKCAiA_f3uBRAmEiwAzPuaM2S-CysBs8J1cUOhiTs1nz4OQxWiTO3dl1yOMFb2ekdMtvVySbvxjxoCAFAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy