Jump to content
Juoksufoorumi.fi


TomiSakari

Jäsenet
 • Content Count

  9
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TomiSakari

  Perinteisen sukset kuntoilijalle vuonna 2019

  Itse hankin voideltavat salomonin kisamallit tässä pari talvea sitten. Kuntoilukäytössä ajatuksena, että kun kylmempää ja pidon saa toimimaan niin mennään pertsalla lenkit ja vapaalla sitten nuoskat ja liisterikelit( 750-1000km/talvi) Pito ja luisto ollut hyvä jokaisella käyttökerralla, kun oon vaan lisännyt oikean kelialueen purkkia pohjaan kesken lenkin. Kolmella eri kelialueen startin tervalla oon pärjännyt tähän asti. Voitelusta ei mielestäni kannata tehdä tähtitiedettä eikä mörköä vaan pitää asiat yksinkertaisina. Tämä onnistuu kuntoilukäytössä, tavoitteelliset kisat ja kisavoitelut toki erikseen. Etsit asiantuntevan suksikauppiaan. Sieltä saat varmasti parhaat neuvot ja myyjä mitoittaa sinulle suksen oikein ja tekee pitoalueen pohjavoitelut valmiiksi ja näyttää sinulle miten se tapahtuu. Näin ainakin meillä täällä Pohjoisessa.
 2. TomiSakari

  Garmin Fenix 5

  kiitos hot keys ohjeesta.
 3. TomiSakari

  Polar Vantage V ja Polar Vantage M

  Kävin tänään hypistelemässä tuota M versiota verkkokaupassa. Tyylikäs kello kyllä.. tuntuu vain, että monen vuoden suunnittelun jälkeen tuli lopulta älytön kiire saada raakile joulumarkkinoille..
 4. TomiSakari

  Garmin FR735XT

  Nyt laatikko avaamattomana myyntiin ja uutta laitetta uudella takuulla kehiin.. näin itse tein ja nyt fenix 5 ranteessa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy