Jump to content
Juoksufoorumi.fiHenkka78

Jäsenet
 • Content Count

  729
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Henkka78

  Berlin Marathon 2010

  Chipit ovat sellaisia, jotka kiinnitetään tossuun sen nauhoilla. TS. On erilainen Chip, johon monet ovat tottuneet mm. Swedis Hellissä ja HCM:llä.
 2. Samaa mieltä..meinasin kanssa jotain kommentoida suoraan oman näkemykseni Baldininista, mutta siitä heilahtaisi porttikielto foorumille...
 3. Ihan selvänä, mutta samaa tasoa kuin koko ketjun jankkaus, inttäminen ja toisien lajien urheiljijoiden aliarvioiminen. Todella surullista lukea tollaista kestävyysurheilu ihmisten kirjoittamana.
 4. Mun mielestä kiekkoilijat ja futaajat ovat silti kovempia vaikkei vedä kuin intin cooperissa sen 4000m verrattuna juoksijoihin, jotka hinkkaavat kyseisen tuloksen jotain 400m rinkulaan hinkaten. Pallopeleissä meinaan tarvitaan aivoja, joilla ei tee juoksussa juurikaan mitään.
 5. Terävä havainto, koska tarkoitus onkin sotia..eikä juosta jotain vitun cooperia!
 6. Aikalailla varmaan noin, itsellä meinaan meni juuri noin. Näin jälkiviisanaa voisin sanoa, että liian nuorena liian samoilla vauhdeilla junnaaminen vei itsellä mahdollisisuudeen otsikon edellyttämään aikaan. Nuoren juoksijan kannattaisi ehdottamasti unohtaa viikottaiset kilometrimäärät ja keskittyä kimmoisuuteen, tekniikkaan ja nopeuteen. Näiden olessa kunnossa on helpompi kehittää maratonille vaadittavia ominaisuuksi lyhyempin matkojen kautta.
 7. Mäkivedot olisi hyvä tehdä ns. "juostavassa" mäessä. Eli mäen ei saisi olla liiaan jyrkkä, ettei juoksutekniikka "hakoa".
 8. Henkka78

  Länsiväylä 2010

  Jäin neljänneksi lyhyellä 6.5km, eroa voittajaan 31s, hopeaan 18s ja pronssiin 8s..Pitää kai mennä tekemään rankaisutreeni iltapalaksi löysäilystä..aika hidas reitti jos nyt oli 6.5km..
 9. Tuomarinkartanon ympäri kiertävä "kasi", kasi , ainoastaan kasi..muut polut voi tuhota..
 10. Ainakin kaikkista urheilujuomista, geeleistä, tankkausmömmöistä..Yleensäkin sellaisita varusteista, jotka ovat vielä ns. normaalihintaisia.
 11. Ainakin meidän taloudessa juoksija-lehden mukana tulevan kortin avulla saatavat alennukset maksavat itsensä takaisin reippaasti (varusteet, ilm. maksut..jne.), käytti lehden sitten lukemiseen tai takan sytykkeeksi.
 12. Matka mitataan siten että se on lyhintä mahdolista juostavaa kohtaa merkitty matka, tuskin monikaan sitä juoksee kisassa..
 13. Mäkivedoissa on idea keskittyä tehokkaaseen ponnistukseen, rennon reippaalla vauhdiilla, mieluiten siten että esim 1min veto on siten kiihtyvä ett viimmeiset 20s menee ns. kovaa. Silloin jos vauhti hyytyy, harjoitus ei palvele sen tarkoitusta. Eli ei siis hölkkävauhti, vaan tehokkaalla ponnistuksella, reippaasta vauhdista kiihtyen kovaan.. Ylipäätään intervalli harjoituksissa ja kovissa harjoituksissa pitäisi pyrkiä siihen että vauhti kiihtyy hyytymisen sijasta loppua kohden.
 14. Henkka78

  Berlin Marathon 2010

  Ensin pitäisi päästä maaliin, että voi odottaat tuloksia. Eli maaliin pääsy on ainut tavoite.
 15. Henkka78

  Berlin Marathon 2010

  NMä osaan reitn 19km kohdalle, jolloin luovutin ja menetin viimmeisen rippen toivosta onnistua maralla...on se julmaa on elämänsä kunnossa ja kaikki menee päin vittua!..no taas ollaan ensi syksyllä viivalla ja katotaan tuleeko reitti tutuksi pitempään..tuskin..
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy