Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JMK79

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Huomannut omaan rannesykemittaukseen vaikuttavia asioita on juurikin tuo kylmyys. Koitan yleensä ennen lenkkiä puhdistaa kellon anturin ja pitää kellon alta ihokarvat poistettuna ja tietenki pestä ranne, kellon alta. Kellon oikea tiukkuus vaikuttaa paljon myös ja huomannut, että välillä pitää kiristää ja välillä löysätä oikean sykkeen saavuttamiseksi. Joskus käynnistän kellon uudelleen ennen lenkkiä.
  2. Näyttäisi siltä, että Firstbeat toimii kaikkien muiden yleisten sykemittareiden kanssa, mutta ei polarin:( Tuo Omegawave kiinnostaisi, jos löytäisi jostain käytetyn sopivaan hintaan. Mites Polar V800 testi toimii? Käytettynä saisi edullisesti näitä V800.
  3. Kiitos. Onko toi testi vanhemmissa suunnon ambiteissa? Vitsi, kun ei viitsisi ostaa uutta sykemittaria tuo asian vuoksi, mutta Polar H7-löytyy ja jos siihen saisi kaveriksi jonkun sovelluksen?
  4. Onko jollain jotain laite suositusta ortostaattisen sykkeen mittaukseen/palautumiseen? On jotenki itselle hankala käyttää Polar M430 ja sen perusteella itse laskea manuaalisesti aamuisin sykkeiden eroja? Olisi helpompaa kun olisi laite joka mittaa joka päivä samalla kaavalla? Joku sovellus puhelimeen tms?
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy