Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Lasinilkk@

Jäsenet
 • Posts

  194
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

480 profile views

Lasinilkk@'s Achievements

 1. Lasinilkk@

  NUTS 300 2021

  Pikkulinnut laulaa että Maksimaisella olis ongelmia
 2. Lasinilkk@

  NUTS 300 2021

  Eikös kärjen osalta ole nyt kuitenkin vielä joku 30-35 kilsaa Hettaan?
 3. Lasinilkk@

  NUTS 300 2021

  En tiedä paljon noihin palleroiden nopeuksiin voi luottaa (äsken näytti jollekin 24 km/h, osa jumittaa todella pahasti) mutta kyllä tuossa on näkynyt aina välillä 10-12 km/h nopeuksia kärjessä.
 4. Mulla on ollut vuoden verran sellainen koskutusarka muhkura toisessa akilleksessa. Itse jänne ei ole kipeä muualta, mutta tuosta jos painaa niin se on kyllä kipeä. Aiemmin on kokemusta oikeasta akillesjännetulehduksesta ja sillä jalalla ei kyllä tehty mitään. Tuolle oon säännöllisen epäsäännöllisesti tehnyt venyä ja voimaa. Nyt KK:n jälkeen voimat jäänyt ja heti on ruvennut enemmän tuntumaan tuolla. Välillä kun oli tilassa ettei tuntunut yhtään ja tuntui että se muhkura oli jopa pienentynyt. Joten ei missään nimessä lepoa vaan kipujen rajoissa juoksua + venyä ja voimaa tuolle seudulle.
 5. Eli tämä järjestettäneen näillä näkymin.
 6. Kyllähän tähän peilaten tuntuu oudolta että esimerkiksi jalkapallossa ei saada ottaa katsojia tai jos jotain metsässä tapahtuvaa juoksutapahtumaa ei voida järjestää porrastetuin lähtöryhmin.
 7. Tuskinpa noita aikataulumuutoksia olisi julkistettu jos tapahtuman järjestäminen olisi epätodennäköistä. 160 startti ja maali on siirretty hiihtostadionille, varmasti tämäkin ollut yksi "ehto" tapahtuman mahdolliselle järjestämiselle.
 8. Lasinilkk@

  Polar Grit X

  Tätä on ollut ihan joka kelillä. Erityisesti toi ongelma on ollut kävelylenkeillä, jossa välillä sykkeet painaneet 190 tietämillä. Mulla on kolme aiempaa Polaria toimineet ranteesta siis täysin ilman ongelmia ja joskus vyön kanssa tehnyt vertailuja niin heittoja ei ole ollut. Juoksulenkeillä noi piikit olleet harvinaisempia, mutta niitäkin aina välillä ollut.
 9. Lasinilkk@

  Polar Grit X

  Juuri eilen kirosin lenkillä kun syke pomppaa yhtäkkiä 20-25 lyöntiä korkeammalle. Tätä tapahtui lenkin loppupuolella useamman kerran. Kävellessä tuon on ollut melkein joka kerta, eli noin 45-60 min näyttää oikeita sykkeitä, sitten yhtäkkiä vedellään vk2:sta tai maksimia. Toivottavasti nämä olisivat historiaa tämän jälkeen.
 10. Lasinilkk@

  Polar Grit X

  Kyllä tuossa rannesykkeessä on oikeasti jotain isoja ongelmia noin yleisesti muutenkin. Lueskellut paljon juttuja jossa jengillä nousee sykkeet kun istuvat kotona sohvalla. Saman oon huomannut itsekin, että välillä sykkeet näyttää mitä sattuu vaikka istuskelen kotona rauhassa. Juostessa tuo on toiminiut valtaosin ihan hyvin, mutta nyt olen huomannut että kävelylenkeillä tuo näyttää ihan mitä sattuu. Alla eilisen todella kevyt kävelylenkki, noin 9 kilometriä vajaassa kahdessa tunnissa. En todellakaan painanut pitkiä pätkiä vk-alueella 😄 Tässä toinen esimerkki kävelylenkiltä viime viikolta (8 km / 90 min), jossa sentään noin puolet lenkistä näytti ihan oikein sykkeitä, kynnes rupesin ilmeisesti tekemään vk2-vetoja Oon ollut Polarin tukeen yhteydessä, josta ainoa kommentti että kellon pitää olla napakasti ranteessa. Mutta ei kuulemma liian kireällä..🙄 Mulla oli aiemmin Vantage M jonka rannesykkeen kanssa ei ollut mitään ongelmia, joten kuvittelisin että tuon Polarin rannesykkeen pitäisi toimia suhteellisen ok omalla kohdalla. Mutta jos tämä nyt menee tällaiseksi, niin ei kai tässä enää tarvi merkkiuskollinen olla. Oon pysynyt Polarin kelloissa kun tuo rannesyke on ollut omalla kohdalla todella tarkka. Muutaman kerran olen tehnyt vertailun sykevyön kanssa, eikä keskisykkeessä ole ollut kuin max yhden lyönnin heitto. Ei vaan jaksaisi aina treenata vyön kanssa. Laitetaan nyt vielä viime viikon yhdeltä juoksulenkiltä (8 km / 50 min) käyrät näkyviin, kun olivat taas ihan ajan tasalla:
 11. Lasinilkk@

  NUTS 300 2021

  Facebookissa on jo tapahtumasivu olemassa jossa lupaillaan lisätietoa lähiaikoina. https://facebook.com/events/s/nuts-300/3371853292882482/?ti=as
 12. Kuinka helposti tuollaisen jälkeen tulee uni? Itsellä tuntuu sekoittavan jo kello 21 loppuva kevyt hölkkä unet.
 13. Ke 16.9. Juoksu 7,6 km / 49 min Lihaskunto 20 min Kevyttä palauttavaa hölkkää vetopäivän jälkeen. Myös snadisti lihaskuntoa. To 17.9. Kävely 9,3 km / 1.28 h Kehonhuolto 32 min Edelleen kevyempi päivä. Pe 18.9. Juoksu 10,3 km / 1,05 h Kävely 2,3 km / 27 min La 19.9. Juoksu 14 km / 1.50 h Uusia polkuja etsimässä. Meni hieman etsimiseksi ja haahuiluksi, mutta tulipahan liikuttua pari tuntia. Su 20.9. Juoksu 30,3 km / 3.20 h
 14. Ti 16.9. Juoksu 9,5 km / 1 h Otin ensimmäistä tai ainakin pitkästä aikaa ohjelmistoon 10 x 400 metriä 90 sekunnin kävelypalautuksella. Koitin pitää vauhdit ana-kynnyksen tuntumassa, ainoastaa parissa vedossa lähti hieman laukalle. Näyttää hyvin vakiintuneen tuo tiistai vetopäiväksi. To/pe-akselilla tulee myös välillä mentyä hieman reippaammin, mutta ei joka viikko.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy