Jump to content
Juoksufoorumi.fi


marsipaani

Jäsenet
 • Posts

  122
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by marsipaani

 1. Oli reissu barcelonaan viikon päästä buukattu, onkohan matkavakuutuksessa mitään hyötyä tässä tapauksessa? Lentoja ei voi siirtää lokakuulle ja hotellikin sellainen ettei siirtäminen käy...
 2. Missähän Gabba juoksi, eihän reitillä ollu ihmisiä juuri lainkaan, ja jos jotain oli, ne olivat ihan hiljaa. Ero esim Köpiksen maratoniin oli kuin yöllä ja päivällä. Tunnelma heikko. Reitti vasta huono olikin, jos ottaa taas vertailuun vaikka Köpiksen maratonin. Hinkataan eiran pieniä katuja edes takas , paljon käännöksiä ja mäkeä. Suurin osa kapealla jalkakäytävällä. Huolto oli hyvä. Mutta jos saa 39 euroon osallistumisen, on hintalaatusuhde ihan ok, kun paita myös erinomainen.
 3. Loistava maraton ja nopea reitti. Vaikka satoi, oli paljon kannustusta. Juuri tämän takia näkyään jaksaa maratoneja enää juosta, ei paljon huvittais enää juoksennella näitä Suomen "kylätapahtumia"
 4. Kyllä, sinne perjantaina 5.10 Finnairin lennolla.
 5. Onkos muita lähdössä Chicagoon juoksemaan tänä vuonna?
 6. marsipaani

  Lontoo 22.4.2018

  Esim Lontoo, käsitin että jos arvonnasta pääsee kisaan, hinta on jopa alle 100 euroa. Katselin että täsmälleen samat lennot saisi tällä hetkellä varattua noin 110 eurolla Lontooseen. Sama hotelli, hinta noin 1000 euroa 3 yötä kahdelta. Eli hinta kahdelta omatoimisesti 3 yön majoituksella on 1420, eli max 1500. Matkatoimisto myy 100% voitolla tuota. Ja jos Lontoossa on käynyt, tuon voisi tehdä jopa 1 yön keikkana tai 2:n , jolloin hinta olisi selkeästi vielä halvempi.
 7. marsipaani

  Lontoo 22.4.2018

  TIetääkö kukaan että pääseekö tänne mitenkään halvemmalla kuin noin 1700 eurolla Vetikko Travelin kautta. Hintahan on ihan järjetön 3 yön matkasta. Omatoimisesti tuon voisi tehdä jopa yhden yön matkana.
 8. Onhan tuo äärimmäisen surkea reitti jos vertaa muihin reitteihin ulkomailla. Varsinkin Lehtisaari ja Lauttasaari. Kovia ylämäkiä ja juostaan jotain kinttupolkuja. Stadionin vieressä yksi tosi jyrkkä mäki jossa lähdetään toiselle kierrokselle. Piti olla lisäksi varovainen ettei juokse jotain tolppaa tai kartioo päin. Eipä lisäksi monella maratonilla pidä varoa että ei jää auton alle. Lähtöaika todella paska. Ainut oikea lähtö on ennen 8-10välillä. Tarjoilu reitin aikana oli hyvää, juomapisteitä oli hyvin tarjolla. Tavarasäilytys oli myöskin hyvin järjestetty. Taisi taas maaliin tulleiden määrä laskea. Melkoinen kylätapahtuma.
 9. Eikös se olis parempi ryyppäämisen kannalta jos startti olisi aamulla? Itselle ainakaan ei viina maistu välittömästi maaliintulon jälkeen. Kuinkas monta osallistujaa tänä vuonna, joko alle 2000 täydellä maratonilla?
 10. Mitä mieltä olette maratonin startin ajankohdasta? Itse ehdottomasti sitä mieltä että paljon parempi olisi juosta maraton aamusta, kuten kaikkialla ulkomailla tehdään. Nyt joutuu koko päivän odottelemaan lähtöä.
 11. Onko tietoa että voisiko jostain ulkomailta tai jostain ostaa pelkän osallistumisoikeuden? Arvonta ei tuottanut tällä kertaa toivottua tulosta. Vetikon pakettimatka on melko kallis.
 12. marsipaani

  HCM 13.8.2016

  Vain 2718 osallistujaa?! Viime vuonna noin 3500, 10 vuotta sitten lähes 6000. Ruotsalaisia vain noin 50! Lienee ajan kysymys kun lopetetaan kokonaan. Taas kerran juostessa huomasi että onhan tuo todella rankka reitti.
 13. marsipaani

  Kenkien käyttöikä

  Kuinka paljon yksillä lenkkareilla juoksee? Onko se noin 1000 vai 2000 km? Jos kengät on ihan ok näköiset , mutta paljon kisoja takana, vieläkös yhden maratonin pystyis vetämään?
 14. marsipaani

  HCM 15.8.2015

  Hcm pitäisi myös aloittaa Senaatintorilta, eilenkin näytti homma toimivan vaikka hieman enemmän väkeä kuin HCM:llä. Lähtö klo 9.00 aamulla, tai ehkä tuo 21.00 toimisi myös paremmin kuin 15.00.
 15. marsipaani

  HCM 15.8.2015

  Startti aamulla 9.00 ja reitti ydinkeskustan katuja! Lauttasaari väliin, siellähän niitä mäkiä on. Jos jossain pitää käydä, niin Kalasataman suunnassa ei taida mäkiä olla. Itse olen osallistunut noin 20 eri maratoniin, kyllä Hcm:ssä on vähiten katsojia kaduilla. No Vantaalla on kyllä vähemmän, mutta siellähän reitti taas on erinomainen jos katsotaan pelkästään reitin tasaisuutta:) Eikä muuten ole ollut missään noin erinomaisesti laimennettua urheilujuomaa! Sitähän voisi vielä laimentaa lisää niin tulisi lisää säästöä.
 16. marsipaani

  HCM 15.8.2015

  Eikö Helsingissä muka parempaa maratonreittiä saa? Mun mielestä reitti ei ollu yhtään nopeampi kuin vanhakaan. Baanalla piti olla kannustusta? EIhän siellä ollut yhtään ketään juoksijoiden lisäksi, kannustusta oli lähinnä maalialueella , kauppatorilla ja töölönlahdella. Tuntuu että koko tapahtuma kuihtuu pois, muut ulkomaan maratonit kasvaa kasvamistaan ja tämä pienenee vuosi vuodelta. Ilmoittautuneita reilut 4000?! Voittoajatkin tippuu kuin lehmän häntä , Voittoaika 2.38?! Tätä menoahan tätä tapahtumaa ei ole kohta, jokuhan tuossa on pahasti pielessä!
 17. marsipaani

  HCM 15.8.2015

  Onko maalissa olutta tarjolla  tänä vuonna?
 18. Mites paljon tuolla Auschwitizissa joutuu kävelemään? Että kannattaako sinne lähteä lauantaina piipahtamaan? Perillä vain pe-su. Lauantai taitaa olla ainut vaihtoehto, tosin sunnuntaina olisi iltalento kotiin.
 19. Kyllä, juuri mietin että laitanko Pekingin lennot varaukseen. Ilmeisesti Kiinan viisumia ei tarvitse, jos on maassa alle 72h. www.pyongyangmarathon.com
 20. http://koryogroup.com/travel_Itinerary_2015_pyongyang_marathon.php Samalle reissulle pääsee tuosta 790 eurolla, lisäksi pitää hommata itsensä Pekingiin. Tarjouksesta saattaa 500 euroon saada liput.
 21. Onko tänne lähtijöitä? Voisin harkita matkaa jos saisin matkaseuraa!
 22. marsipaani

  HCM 15.8.2015

  Nettisivujen perusteella startti on klo 15.00 :(
 23. Millainenkohan tuo Jamaikan maraton on? Mietin jos ostais lennot nyt joulukuulle ja osallistuis!
 24. http://experiencenorthkorea.com/pyongyang-marathon-2015/ Täältä matkoja ens kevään maratonille!
 25. marsipaani

  Treenaamaan Etiopiaan

  Nyt tarjous Lufthansalla Addis Abebaan, hinta noin 400 menopaluu. Matkustusaika marras-maaliskuu eli täydellinen ajankohta. Hienot olosuhteet harjoittelulle ja kovatasoista treeniseuraa tarjolla!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy